Jóóó ez már csak a sors keze volt, h pont a csere játékos fejelte a gólt!Silvanus írta:Nem? A helyére beált játékos 1 perc után győztes gólt fejelt!FTorres9 írta:Így a cseréje nem volt indokoltEgyébként értem amit mondasz, de nincs igazad!

Jóóó ez már csak a sors keze volt, h pont a csere játékos fejelte a gólt!Silvanus írta:Nem? A helyére beált játékos 1 perc után győztes gólt fejelt!FTorres9 írta:Így a cseréje nem volt indokoltEgyébként értem amit mondasz, de nincs igazad!
Nem? A helyére beált játékos 1 perc után győztes gólt fejelt!FTorres9 írta:Így a cseréje nem volt indokolt
Elképesztő! Komolyan nem értem az ilyen embereket. Ezek nem azért élnek-halnak, hogy a nemzeti 11-ben szerepelhessenek, és ezért minden áldozatra képesek...??? Erre ilyet csinál egy álítólagos profi játékos?!... A Tottenham miatt ilyen nagyképű? De mire, pffff..... Ez érdekes. Megérdemelte a büntetést, még kevés is!!!Badi írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=106026
nagyon megérdemelte..és kiraknám a tottenhamből is
Drigo írta:De nem úgy van,h már Drogba megkapta itt legalább is olyan híreket lehetett olvasni.Azt tom h már többször elhalasztották az átadástBadi írta:Azt még ki se osztották
Ha úgy vesszük 0:2 mivel ő kapta az afrikai aranylabdát(mint kiderült ez még nem biztosSilvanus írta:
Én is ebben bízom! Úgy legyen! Jelenleg Eto'o-Drogba 0:1
Én is ebben bízom! Úgy legyen! Jelenleg Eto'o-Drogba 0:1Enrique21 írta:Reméljük a BL-ben vigasztalódik majd..Silvanus írta:Hát az biztos, hogy a sors most jól kibabrált Eto'o-val!?...
Már ha fiu....vagy emberChris írta:nagyon vicces fiú vagy teHernan írta:Az első 11-esnél Eto'o-t lefizette Perez, de már a másodiknál nem volt elég pénze![]()
teljesen igazad van, egy kivétel volt, mikor a gyökér bíró visszafújta a büntetőt...van ilyen, afrika még fejlődőben van...Rumig írta:Sztem az volt az érdekes, hogy milyen béna volt a két kapus. Még csak közük sem volt a lövésekhez. A játékosok meg hihetetlen, milyen lazán lőttek.
ebből semmi következtetést nem lehet levonni, eto'o nem bírta idegileg..amúgy majd bebizonyítja a cselszí ellen, hogy drogba nem ér semmit, eto'o pedig megalázza az egész védelmet..HAnonymus írta:Most ebből megint az fog lejönni hogy ez a tetű Drogba a jobb játékos...![]()
![]()