Nyugi Charlie,nem úgy ismerünk!Charlie írta:Szia Klárika,majd még látogass minket!Zsolti írta:ááááá
itt csupa jómunkásember van.senki sem iszik ilyen házipálinkát,vagy zöldapsintot!
igaz Charlie?
Én inni?Zsolti?!!Így ismerx te engem?
C.

Nyugi Charlie,nem úgy ismerünk!Charlie írta:Szia Klárika,majd még látogass minket!Zsolti írta:ááááá
itt csupa jómunkásember van.senki sem iszik ilyen házipálinkát,vagy zöldapsintot!
igaz Charlie?
Én inni?Zsolti?!!Így ismerx te engem?
C.
azért írtam,hogy még véletlenül sem vagyunk ilyenek.cak a tanulásnak meg a munkának élünk.Charlie írta:Én inni?Zsolti?!!Így ismerx te engem?
C.
csókolom,csókolom.aztán tegyen valamit az ivós férje ellen.dobja bele a kútba,vagy valami.mutassa meg,hogy ki hordja a nadrágot a családban,elvégre súlyemelő volt,vagy mi a fene!?Klárika írta:Most el.
További jókat.
Hohohóóó, ácsi!Klárika írta:Beszélhetünk a dologról, ha már így ajánlkozik, de előre megmondom, hogy van egy kis bajszom.
Nem ivósok?Charlie írta:A Portrékban aztán választhat a sok gavallér közül.Jobbnál jobbak.Klárika írta:Ok, mindjért megnézem, mi az.Charlie írta:Klárika magácska igazán bemutatkozhatna a Portrék topikban!
C.
C.
Ok, mindjért megnézem, mi az.Charlie írta:Klárika magácska igazán bemutatkozhatna a Portrék topikban!
C.
Beszélhetünk a dologról, ha már így ajánlkozik, de előre megmondom, hogy van egy kis bajszom.Enrique írta:A Jenőt csak tessék lecsapni az én nevemben!Klárika írta:Á, de ki vesz el engem már ebben a korban, fiam??
Rosszul vagyok,mert ettől a sok felüléstől meghúzódott a derekam, és ideges is, mert a Jenő egyfolytában röhögött, miközben edzettem!![]()
Az meg a másik, hogy ha ilyen jó kondiban van a Klárika, hogy csak hipp-hopp felülésezik, akkor biztosan nem vetné meg kendet egy-egy szép 40-es férfiú...Nem gondolja? A kapusfeleségek meg pláne kelendőek még 60 körül is...
Maga is jókor mondja, állva gépelek.Bodi írta:Csak nehogy megeröltesse magát,az Ön korában már vigyázni kell!A teltház garantált lessz a meccsein!!!!!Klárika írta:Meghívtak kapusnak, Bodi úr, most mit szól?:)Bodi írta:Klárikáááám,hát visszatértél körünkbe????
Mér elkezdtem az edzést. 10-szer fölültem, és le is gugoltam!
A Jenőt csak tessék lecsapni az én nevemben!Klárika írta:Á, de ki vesz el engem már ebben a korban, fiam??
Rosszul vagyok,mert ettől a sok felüléstől meghúzódott a derekam, és ideges is, mert a Jenő egyfolytában röhögött, miközben edzettem!
Édes fiam, én nem vagyok kispályás! Megyei súlyemelőbajnok voltam!Zsolti írta:A kisasszony ekkora izomtrikó lenne?ki sme nézném magából,hisz olyan ártatlannak tűnik.Klárika írta:Én sem futballozom, csak állok a kapuban, és aki arra jön, azt leütöm.
Csak nehogy megeröltesse magát,az Ön korában már vigyázni kell!A teltház garantált lessz a meccsein!!!!!Klárika írta:Meghívtak kapusnak, Bodi úr, most mit szól?:)Bodi írta:Klárikáááám,hát visszatértél körünkbe????
Mér elkezdtem az edzést. 10-szer fölültem, és le is gugoltam!
Én elveszem magát Klárika!Maga olyan kedves!Megnyomgodjam a hátát?Klárika írta: Á, de ki vesz el engem már ebben a korban, fiam??
Rosszul vagyok,mert ettől a sok felüléstől meghúzódott a derekam, és ideges is, mert a Jenő egyfolytában röhögött, miközben edzettem!
Ő engem?? Mégcsak az kéne! Nyápic alak ez a Jenő, meg sem közelíti az én 120 kilómat, és csak a hónomig ér.Charlie írta:Felfújódott...és egyfolytában szellel.Ma kezdtem ...
Ténylg beteg?
Jenőnek mondja meg hogy vigyázzon magára,egy ilyen kedves assszonyt ne bántson!
C.
Á, de ki vesz el engem már ebben a korban, fiam??Enrique írta:Ejj.. Ez biza' rossz hír... De van egy javaslatom, ha meg tetszik fogadni: váljon el ettől a részeges disznótól! Meglátja, mennyivel szebb lesz az élete ezután...Klárika írta:Á, ne is mondja, megint részeg.Én már nem tudok mit kezdeni vele, hiába verem, csak iszik.
Asszem, ez a Jenő egy disznó. Nem kellett volna hozzámennem.
És, elnézést milyen illetlen vagyok, meg se kérdeztem: A Klárika kedves hogy van?
Én sem futballozom, csak állok a kapuban, és aki arra jön, azt leütöm.Zsolti írta:rendben van,de én nem futbalozom az eurobarca teamban,de azért a szándékot mindenképpen megköszönöm.igazán kedvesKlárika írta:Imádom magát, Zsolti!:D:D:D:DZsolti írta:parancsoljon gyönyörűm![]()
![]()
![]()
Majd a maga góljait mindig beengedem, ok?