Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ilyen típusu hsz-eket mert minden egyes ilyen után még1 szöget versz a sírodba... tehát akkor szvsz ezeket a problémákat Privátban rendezzétek le, mert éppen eleget veszekedtünk Kitfiston!Tudom hogy nehéz a felfogásod de mégegyszer elmondom hátha érted.
Jah bocs,mostmár értem!A véleményem akkor se változott!Kitfisto írta:Forró a kása C.?
Én nem azt mondom hogy nekem irogattok hanem azt hogy egymás között csevegitek meg hogy a Kitfisto....Rivaldinho írta nekem.Nem hiszem hogy viccből.
Kitfisto,mielőtt összevissza hazudoznál,elmondom,hogy ha nem vetted volna észre,én még soha életemben nem írtam neked privátot,és nem is fogok!Nem pazarlom az időm ilyen nyavajgógépekre,mint te.Ha akarod mindenki előtt elmondom rólad a véleményem,és ha ezt szókimondóan teszem,akkor kapok pár hét bannt.....Kitfisto írta:Ti adminok nem tudjátok megnézni más privátjait?Kár!Pedig sok minden kiderülne,nagyon sok minden...![]()
Tegnap Rivaldinho meglátogatott privátba beis másolhatom hogy Badi Bodi barcafan Charlie és Ő rajtam éli ki magát.Mindjárt bemásolom azt a privátot.Hogy kell?
Te ne kérdőjelezd meg az én értelmi felfogóképességemet léccives!!Kitfisto írta:Tudom hogy nehéz a felfogásod de mégegyszer elmondom hátha érted.![]()
Rivaldinho elküldte nekem privátba hogy ti barcafan,Bodi,Badi,Charlie és ő rajtam szorakoztok.Már tetszik érteni?
nehogy megszabd már, h ki miről cseverészik a privátokban! rivaldinho meg biztos csupa szeretetből írogat neked ilyeneket, valszeg őszinteségi rohamot kapott. nem lehet, h most is szívatnak?Kitfisto írta:Forró a kása C.?
Én nem azt mondom hogy nekem irogattok hanem azt hogy egymás között csevegitek meg hogy a Kitfisto....Rivaldinho írta nekem.Nem hiszem hogy viccből.
Rivaldinho azt ír amit akar,közöm nincs hozzá,DE te nekem ne ugassál,meg 1ik fórumozó társamnak sem.Egyébként amekkora kis csihés jobbágy vagy azért bántanak itt téged...Rádöbbenhetnél.Kitfisto írta:Forró a kása C.?