Klárika - Most már elegem van a Jenőből... - Part I
na ez igen! ez már poénKlárika írta:OK, megyek, kösz a marháskodást, üdv.
Lehet törölni, kedves Béla...ez a keresztneve, ugye, Budi úr?:)P
Csodálkoztam is, hogy olyan züöld.Charlie írta:Ez 1 különleges Bonsai tehén!
C.

OK, megyek, kösz a marháskodást, üdv.

mindig ezt mondja....na, jöjjön, megmelegítem a pacalt.Jenő írta:Klárika, ne haraguggyon, véletlenül ellenkező irányban indultam el, és körbe kellett járnom a Földet. azért értem ilyen későn haza.
Először arra gondoltam, hogy a boltban veszi, de most elbizonytalanított...Érdekes ez a tehén, ez egy olyan japán pónitehén? Még sose láttam ilyet...[/list]Charlie írta:Ott áll 1 a hűtő mellett,maga szerint honnan vexem a friss tejet?Klárika írta:Hát hány tehenük van magunknak, Karcsi? Panelban ritkaság a tehéntartás, maga biztosan nagyon elhivatott.Charlie írta:Nem 1 tehenet inszeminált már nálunk is!Kéjesen bőőőőgtek.
C.
C.
Klárika, ne haraguggyon, véletlenül ellenkező irányban indultam el, és körbe kellett járnom a Földet. azért értem ilyen későn haza.
Na végre, hogy hazabóklászott, és ne mondja, hogy túlórázott, hát hogy néz ki, jó hogy rám nem esik, és hol a nyakkendője?Jenő írta:Mi a probléma Klárikám?
- Charlie
- Öreg Harcos
Ott áll 1 a hűtő mellett,maga szerint honnan vexem a friss tejet?Klárika írta:Hát hány tehenük van magunknak, Karcsi? Panelban ritkaság a tehéntartás, maga biztosan nagyon elhivatott.Charlie írta:Nem 1 tehenet inszeminált már nálunk is!Kéjesen bőőőőgtek.
C.
C.
hát jó..

Leette, tudtam, tudtam!! Hozom a rongyot.Badi írta:van valakinek ellenvetése, vagy lehet törölni?
nem magát kérdeztem fiatalember!
Hát hány tehenük van magunknak, Karcsi? Panelban ritkaság a tehéntartás, maga biztosan nagyon elhivatott.Charlie írta:Nem 1 tehenet inszeminált már nálunk is!Kéjesen bőőőőgtek.
C.

Mi a probléma Klárikám?
miért?
van valakinek ellenvetése, vagy lehet törölni?
És le fogja csöpögtetni a trikóját szafttal...mindegyformák...Bodi írta:Épp ezt akartam!Maga gondolatolvasó!Klárika írta:Ha most azt mondja, hogy közben pörköltöt eszik nokedlivel...
Nyugi.Kitfisto írta:Nem vagy az anyám!jó?A te gyereked a karesz.A Charlie.