Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Vegyenek fel 5 pszichológust a csapat mellé, akkor talán.Enrique írta:Legközelebb sztem bejutunk a döntőbe is. Ez volt az 1. nagy esemény a Kiss Szilárddal. (asszem)
Legközelebb sokkal érettebben fognak muzsikálni, legalábbis remélem...
Nemcsak itt... Bármilyen világverseny...Badi írta: Amúgy a hazai pálya mindig nagy teher (legalábbis nekünk...) idegesek vagyunk, és nem tudjuk a 100%ot nyújtani[/color]
asszem 29-25. Amúgy a hazai pálya mindig nagy teher (legalábbis nekünk...) idegesek vagyunk, és nem tudjuk a 100%ot nyújtaniBodi írta:Nem láttam a mecset,mennyi lett?
Szerintem ez a bronz az egész országnak kudarc,ha itthon nem tudtunk nyerni,akkor máshol hogy tudnánk???
Szerintem Kiss Szilárd elcseszte a korábbi meccseken!redlions írta:Mit vártatok??A csajok minden világversenynek eélyesként vágnak neki, de pszichikailag nem bírják..
mit vársz egy olyantól, aki a fekete mezes kubai vízilabdázókat emlegeti...HAnonymus írta:Még a meccsel nem is lett volna baj, de a kommentáror miatt megint kinyílt a bicska a zsebemben... Ez a Gulyás akkora egy shrekkkfej, hogy ha nem bukott már miatta 2-3 aranyérmet a magyar sport, akkor én vagyok a római pápa. Egészen elképesztő (negatív) hozzáállása van...
éppen ezért az utolsó mondatodért lesz még nehezebb, mindenkik ezt mondja, hagy a feszültség a csapaton, így nehéz teljesíteni.Bodi írta:Huh ez a mecs kemény volt,így tovább!!!!!
Nekem sokkal jobba tetszik ez a ostani csapat,mint a nyári,valahogy nagyobb bennünk a tűz,és jobban tudnak koncentrálni.Itthon MEG KELL NYERNI az EB-t!!!
Magyarország-Németország 26-25 (10-13)Zsolti írta:Mennyi lett a meccs?most keltem föl és nem tudom.