GTA
Nekem is karácsonyra lett meg, én is kb 10 %-nál tartok, most kezdenek nehezedni a küldetések. Amúgy a világ legjobb játéka

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Én is szeretném már, de várnom kell még...Henke írta:nekem karácsonyra lett meg a GTA uj része a San Andreas most tartok benne 10%nál, a grafika lenyügözö, a játék hihetetlen, a küdletések fenomenálisak, szal téleg megérdemelte hogy az ÉV JÁTÉKA legyen, akinek nincs ps2re annak várnia kell még 5 honapot min. mer akor jelenik meg pcre s xboxra! remélem arra már kitom jáccaniaki tudja szerezze be! nagyon nagy:D na ennyi,

Sajnos... De kíbírom vhogy addig!

- Henke
- Barça B
- Kapcsolat:
nekem karácsonyra lett meg a GTA uj része a San Andreas most tartok benne 10%nál, a grafika lenyügözö, a játék hihetetlen, a küdletések fenomenálisak, szal téleg megérdemelte hogy az ÉV JÁTÉKA legyen, akinek nincs ps2re annak várnia kell még 5 honapot min. mer akor jelenik meg pcre s xboxra! remélem arra már kitom jáccani
aki tudja szerezze be! nagyon nagy:D na ennyi,

Força Barça!
Anti Mandrill!
Hajrá Sopron & Újpest!
101% Anti Ferencváros & Gyor!
jajaZsolti írta:Jaja nyomtad a tabot oszt büfögött meg fingottBadi írta:gta 1 & 2 mekkora játékok voltek...
a 3 szerintem elég gyenge a vc-hez kéepst![]()

gta 1 & 2 mekkora játékok voltek...
a 3 szerintem elég gyenge a vc-hez kéepst

a 3 szerintem elég gyenge a vc-hez kéepst
jaja ismerem
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Van 1 jó magyar lap: Itten ni'Badi írta:ehh én most viszem először de nem tudom hogy lesz meg a 100%:)Enrique írta:A legeslegjobb mászkáló, lövöldözős, akciós, repülős, autós, hajós játék a világon!!![]()
![]()
A VC-t 5x végigvittem, egyszerűen nem tudtam megunni... Ja és ebből 2x 100%osan...Mert hát úgy a legjobb -> testőrökkel melletted...
Van mindenféle segítség hozzá, és ott van az is, h hogy kell 100%as "kijátszani". (Inkább végigvinni...

ehh én most viszem először de nem tudom hogy lesz meg a 100%:)Enrique írta:A legeslegjobb mászkáló, lövöldözős, akciós, repülős, autós, hajós játék a világon!!![]()
![]()
A VC-t 5x végigvittem, egyszerűen nem tudtam megunni... Ja és ebből 2x 100%osan...Mert hát úgy a legjobb -> testőrökkel melletted...
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
A legeslegjobb mászkáló, lövöldözős, akciós, repülős, autós, hajós játék a világon!!
A VC-t 5x végigvittem, egyszerűen nem tudtam megunni... Ja és ebből 2x 100%osan...
Mert hát úgy a legjobb -> testőrökkel melletted... 

A VC-t 5x végigvittem, egyszerűen nem tudtam megunni... Ja és ebből 2x 100%osan...

- Charlie
- Öreg Harcos
Ya átszoktam,de amelyikben látom hogy nincs semmi értelmes azokból kilépek,szval azért nem teljesen igaz az előző kijelentésem!Badi írta:átolvasod összeset?:):)
én csak azt szoktam ami lényeges vagy érdekel
off: hú mit hagyott ki torres:)
C.
átolvasod összeset?:):)
hopp most látom, na de a cm-nek is van sajátja:)
Megnyitom ezt a topicot, mert a legjobb akciójáték a világon a gta:)