Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
nem zörög a haraszt,ha...LG írta:Ha velem kapcsolatos, mond nyugodtan!Rapika írta:a későn érű típusokról jutott eszembe valami,de nem akarok megbánatni senkit...Enrique írta:Dee.. (: Áruld el!!
Ha velem kapcsolatos, mond nyugodtan!Rapika írta:a későn érű típusokról jutott eszembe valami,de nem akarok megbánatni senkit...Enrique írta:Dee.. (: Áruld el!!
Ez a Barca B és C topicja....HAnonymus írta:Motta és Giuly világklasszis??? Szerintem még messze vannak tőle, Motta mindenképpen. Főleg lenullázódott térddel...
Hát igen...LG írta:Ez is igaz. Sot, vannak késon éro típusok is.Rapika írta:Ok,tiszta!LG írta: A Barcába se mindenki világklassuis. Max Ronaldinho, Etoo, Deco, Motta, Puyol, Giuly. A tobbiek is jok, de nem világklasszisok.
de nem látjuk őket játszani,addig nem mond6unk semmit se biztosra!
Ez is igaz. Sot, vannak késon éro típusok is.Rapika írta:Ok,tiszta!LG írta:A Barcába se mindenki világklassuis. Max Ronaldinho, Etoo, Deco, Motta, Puyol, Giuly. A tobbiek is jok, de nem világklasszisok.Rapika írta: Ha ott játszanak,ahol játszanak most,nem mondanék ilyet!
de nem látjuk őket játszani,addig nem mond6unk semmit se biztosra!
Ok,tiszta!LG írta:A Barcába se mindenki világklassuis. Max Ronaldinho, Etoo, Deco, Motta, Puyol, Giuly. A tobbiek is jok, de nem világklasszisok.Rapika írta:Ha ott játszanak,ahol játszanak most,nem mondanék ilyet!LG írta: Vagy mint a kupában...Ok sztem nem akkora tehetségek, mint Messi vagy Damia.
Bár még fejlodhetnek, de sztem ok nem lesznek világ klasszisok.
A Barcába se mindenki világklassuis. Max Ronaldinho, Etoo, Deco, Motta, Puyol, Giuly. A tobbiek is jok, de nem világklasszisok.Rapika írta:Ha ott játszanak,ahol játszanak most,nem mondanék ilyet!LG írta:Vagy mint a kupában...Enrique írta: Majd ha ismét lehetőséget kapnak, akkor jó lenne ha megragadnák, nem ugy mint a shaktar ellen...Ok sztem nem akkora tehetségek, mint Messi vagy Damia.
Ha ott játszanak,ahol játszanak most,nem mondanék ilyet!LG írta:Vagy mint a kupában...Enrique írta:Majd ha ismét lehetőséget kapnak, akkor jó lenne ha megragadnák, nem ugy mint a shaktar ellen...Pilfer írta: Ennyit találtam róluk![]()
"ORIOL RIERA"Oriol Riera Magem
Született: 03 July 1986
78 Kg
184 Cm
Csatár
"RODRI"Sergio Rodriguez Garcia
Szül év: 1984.
78 kg
185 Cm
Védő
"JAVITO"Francisco Javier Peral PerianeSzül. év: 1983
66 Kg
173 Cm
CsatárOk sztem nem akkora tehetségek, mint Messi vagy Damia.
Vagy mint a kupában...Enrique írta:Majd ha ismét lehetőséget kapnak, akkor jó lenne ha megragadnák, nem ugy mint a shaktar ellen...Pilfer írta:Ennyit találtam rólukredlions írta: Van valami infód róluk?![]()
78 Kg
184 Cm
Csatár
78 kg
185 Cm
Védő
66 Kg
173 Cm
Csatár
Majd ha ismét lehetőséget kapnak, akkor jó lenne ha megragadnák, nem ugy mint a shaktar ellen...Pilfer írta:Ennyit találtam rólukredlions írta:Van valami infód róluk?rhynn írta:Oriol Rieria
Javito
Rodri
akikről tudok, s jók lehetnek!
Meg Rubén a kapus!![]()
78 Kg
184 Cm
Csatár
78 kg
185 Cm
Védő
66 Kg
173 Cm
Csatár
Ennyit találtam rólukredlions írta:Van valami infód róluk?rhynn írta:Oriol Rieria
Javito
Rodri
Meg Rubén a kapus!
Kösz, de egyéb infóra gondoltam...Badi írta:Javito most mutatkozott be a szatyor ellen anyg csapatban:)redlions írta:Van valami infód róluk?rhynn írta:Oriol Rieria
Javito
Rodri
Meg Rubén a kapus!
Javito most mutatkozott be a szatyor ellen anyg csapatban:)redlions írta:Van valami infód róluk?rhynn írta:Oriol Rieria
Javito
Rodri
Meg Rubén a kapus!
Van valami infód róluk?rhynn írta:Oriol Rieria
Javito
Rodri
Meg Rubén a kapus!
Pontosan.Zsolti írta:Jaja az Ajaxé a legjobb,de utána a Miénk,meg a MencseszteréEnrique írta:Azért az Ajaxé fényévekre van sztem. A világon sehonnan sem jön annyi jó európai játékos mint onnan..Bodi írta:Azért mi se panaszkodhatunk szerencsére.
Jaja az Ajaxé a legjobb,de utána a Miénk,meg a MencseszteréEnrique írta:Azért az Ajaxé fényévekre van sztem. A világon sehonnan sem jön annyi jó európai játékos mint onnan..Bodi írta:Azért mi se panaszkodhatunk szerencsére.