Good news, Titinho!

Kellemes problémáink vannak a balszél kapcsán: Ribéry és Silva. Bár úgy tudom, Silváért még nem kopogtattunk be.
Csatárkérdés: a 2010-es szerződés bonyodalmai miatt teljesen logikus csere Eto'o. És bár én nem vagyok érdekelt a klub pénzügyi helyzetében

, de ilyen okból szívesen venném az Ibra-cserét. Az nem lehet, hogy egy ügynök esetleges zsarolásainak ki legyen téve a csapat, és végül esetleg még Eto'o ingyen is távozna...ennél inkább minden lehetőség jobb. Vagy Eto'o azonnal hosszabbítson

Masche: tényleg az egyik legjobb vkp, de nem szeretem, hogy minden második meccsen elpattan nála a húr, és veszélybe kerül a pályán léte. Touré-ra szavaznék. (hacsak nem itt is Pep jóságos tanítói hozzáállása segítene Masche átalakulásában)
Balhátvéd: Filipe OK, akár még versenghet is Abidallal az előszezonban, nem biztos, hogy alap tartalék lesz.
Bruno Alves egy kitűnő védő, de nem értem, minek igazolnánk le, amikor van 3 elsőosztályú középső védőnk, és van emellett 2 viszonylag fiatal és (talán) tehetséges, és van 1 nagyon fiatal is, aki tényleg tehetségesnek tűnik. Ja, és még itt van Milito is, de a fene tudja, h mi lesz az ő sorsa.