Élő közvetítések 08/09
aretkeséletbe

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
http://www.ustream.tv/videoplayerpopup/channel/390723 ha esetleg kéne, nagyon jó!
hajrá fiúk, kéne már a gól
bazmeg 0-2
hajrá fiúk, kéne már a gól
bazmeg 0-2
0-2
-
- Jugador d'estrella
khtomka írta:Ez már elment, nem? Én végső Barca-sikerre fogadtam. Hol nézitek?[/quot
Ez már el. Hátha elmegy a szombati is. Ha igen nem fogtok fél évig b..tatni az eredménnyel, ha nem, lesz egy kis plusz zseton.
Mintha ti nem emlegetnétek már vagy fél éve az a 4-1-et... Nem értem... A Realnak mindig minden jöjjön össze, de ha nekünk valami estleg összejönne kussoljunk?
- pety27
- Capitá del Barça
Nekem nagy szívfájdalmam hogy Guardiola Bojant nem szerepelteti olyan sokszor.Tudom hogy nagyon bő és jó a keret,nem férhet minden kezdőbe be,de azért ez is tulzas,szegény alig játszik,sajnos ez meglátszik a teljesítményén is. 

Terminátorrrrr:D
[quote]
Ez már elment, nem? Én végső Barca-sikerre fogadtam. Hol nézitek?[/quot
Ez már el. Hátha elmegy a szombati is. Ha igen nem fogtok fél évig b..tatni az eredménnyel, ha nem, lesz egy kis plusz zseton.
Ez már elment, nem? Én végső Barca-sikerre fogadtam. Hol nézitek?[/quot
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
- Katalán88
- Capitá del Barça
Magyar szinthez óriási teltház, deeee 40.000 nézőt szeretnék látni.CFirpo3 írta:Pontosan 22.763-an vannak kint ezen a meccsen.
Eddig sztem Hleb, Syl, Pedro jól játszik. Bojan meg minden helyzetét elpuskázza.

- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ez már elment, nem? Én végső Barca-sikerre fogadtam. Hol nézitek?khtomka írta:Sajnos én kerethirdetés előtt megfogadtam a Barca/Barca eredményt bf...sz módon. Ez a második Barca meccs amire fogadok az idén ( első a Getafe elleni volt) Ha ez is elmegy megteszem a Barca-Madridot 1-regekkodan írta:Igazából engem pont nem érdekel, hogy a "C" csapatunk ma mit játszik egy halál érdektelen és súlytalan meccsen.
-
- Capitá del Barça
Kiváncsi vagyok hogyha a hétvégén nyerne a Barca akkor képes lennél-e megdícsérni vagy csak a real hibáinak tulajdonítanál-e mindent ...adrenalin01 írta:Hát megpróbálunk visszatérni az el classicora.. am sztem a klasszikon folytatjuk ahol abbahagytuk 0-1
Meglátjuk de remélem ,hogy nyerünk aztán majd húzhatod a szádat.
Sajnos én kerethirdetés előtt megfogadtam a Barca/Barca eredményt bf...sz módon. Ez a második Barca meccs amire fogadok az idén ( első a Getafe elleni volt) Ha ez is elmegy megteszem a Barca-Madridot 1-regekkodan írta:Igazából engem pont nem érdekel, hogy a "C" csapatunk ma mit játszik egy halál érdektelen és súlytalan meccsen.
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
2009-hez grat
2009-hez grat
engem spec ez jobban érdekel, mint a mostani clásicogekkodan írta:Igazából engem pont nem érdekel, hogy a "C" csapatunk ma mit játszik egy halál érdektelen és súlytalan meccsen.
ritkán látom a fiatalokat játszani
Pedro, Hleb, Sergio jól tolja a többiek kicsit zavarodottak, de nem csoda hisz nem sűrűn játszanak ilyen összeállításban