Bajnokok Ligája & Európa Liga
Bécs eluszott!
Schalke, Milan, PSV-ez lehet az 1ik halálcsoport

Olimpiakos, Lyon, hmmm...a madridnak neml lex konnyu dolga

-
- Director del Fútbol
Sanyi gólt szokott rúgni a nagy csapatoknak. Akkor nyerjünk ellenük az odavágón 3-1-re, és Sanyi rúgja a góljukat. Itthon jó lesz a 3-0 is.
Brémába is utazunk 

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Asszitem 2 angol nem kerulhet 1 csoprtbaSilvanus írta:Bayern vs. Juve
Chelsea vs. LIVERPOOL ! ! ! ! ! ! !

A Pool, Chelsea és a Bayern, Juventus kettős nem rossz
Barcelooooooooooooooooooooooooona
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Hidd el h lesz majd az is!LG írta:En jobban orultem volna vmelyik nagy csapatnak!Mr. Master írta:Panathinaikosz!!!!!!!!!!!!!!! Király! A legkönnyebbek! És még THorgelle is náluk játszik. ÉS a végére maradt még a Juve meg a Chelsea, végre egy kis szerencse.
Én is azt várom...
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
En jobban orultem volna vmelyik nagy csapatnak!Mr. Master írta:Panathinaikosz!!!!!!!!!!!!!!! Király! A legkönnyebbek! És még THorgelle is náluk játszik. ÉS a végére maradt még a Juve meg a Chelsea, végre egy kis szerencse.

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Panathinaikosz!!!!!!!!!!!!!!! Király! A legkönnyebbek! És még THorgelle is náluk játszik. ÉS a végére maradt még a Juve meg a Chelsea, végre egy kis szerencse.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
Pfff..Panathinaikos..pfff..