Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ennek a szélét le kell vágni értelemszerűen...Been001 írta:...
sajnálom, azért köszi, h foglalkoztál vele!House írta: Nyugodtan add át másnak, mert én nem találok képet hozzá.
Nyugodtan add át másnak, mert én nem találok képet hozzá.Fecooo írta:Slither, megkérhetlek, h csinálj nekem egy siget a 100 gólos Tridentéről? középen Samuval, egyik oldalán Titi, a másik oldalán értelemszerűen Messi.a nevek mellé kéne rá, h 100 gólt szereztek (vhogy frappáns módon) és a szó: tridente. a stílust rád bízom.
(remélem nem gond House, csak gondoltam, megkérem őt is, mert ha ketten készítetek, az csak nekem jó)
köszi előre Slither! (és neked is House)
Moderátor. De egyébként ezt az avatart azthiszem már használja vki más.I Love Barça! írta:A mostanihoz képest vegyek ki 2sort?
Am h csináltad h beleírsz a hszm-be?:D
Köszi...danikaa10 írta:Tetszik, jó lett2barcafan2 írta:Annyi jó munkát láttam már itt Ibráról hogy félve kérdezem meg...Milyen?:![]()
Am a mez csokolós rendert én csináltam vagy te vágtad ki? Félreértés ne essék, ha enyémet használtad annak nagyon örülnék
Ja és csak így tovább
Tetszik, jó lett2barcafan2 írta:Annyi jó munkát láttam már itt Ibráról hogy félve kérdezem meg...Milyen?:![]()
A hozzászólások végére kerülő szöveg. LEGFELJEBB 500 karakter lehet.Puyol05 írta:talán azért, mert nem lehet 500 karaktert berakni...I Love Barça! írta:jó,de mért írja azt h túl hosszú mikor még az 500 sincs meg....
amúgy fogalmam sincs, hogy mennyit lehet berakni...
OLVASD VÉGIG: http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758I Love Barça! írta:jó,de mért írja azt h túl hosszú mikor még az 500 sincs meg....
talán azért, mert nem lehet 500 karaktert berakni...I Love Barça! írta:jó,de mért írja azt h túl hosszú mikor még az 500 sincs meg....
stipstopSlither írta:Ha lesz időm talán én is összedobok egy Ibrás siget.
Most foglaljátok le, amíg még lehet.![]()
Köszi...szentem is ez a legjobb amit eddig csináltamI Love Barça! írta:barcafan:nekem ez tetszik eddig a legjobban komolyan nagyon jó lett,grat!Csak így tovább.2barcafan2 írta:Annyi jó munkát láttam már itt Ibráról hogy félve kérdezem meg...Milyen?:![]()
barcafan:nekem ez tetszik eddig a legjobban komolyan nagyon jó lett,grat!Csak így tovább.2barcafan2 írta:Annyi jó munkát láttam már itt Ibráról hogy félve kérdezem meg...Milyen?:![]()