Ezzel megváltotta a jegyét az EB-re.

Fölsoroltad a pozitív erényeit (szerintem kicsit túlzottan. Én nem nevezném taktikailag tökéletesnek azt akinek annyi a dolga, hogy vagy előre vagy hátra passzoljon a szélről). Van negatívuma is Pedronak. Fizikailag gyenge, a fejjátékára nem lehet számítani egy-egy keresztlabdánál, technikailag szerintem nem valami űber, a beadásai sem az igaziak, gyakran csak vakon lövi be (ellentétben Cuencával, ezt direkt figyeltem, Alves is vakon lövi be, meg Villa is, egyedül talán Adriano és Cuenca néz föl mindig). Egyszerűen nekem vérszegény. Cserének nem lenne rossz, de szerintem kitolás lenne ha itt tartanánk. Fejlődő korban van, egy másik spanyol csapatban (Pl.: Málaga, Depor stb..) megnézném, hogy mire képes más szisztémába.kristop írta:egyszerűen érthetetlen, hogy mi van vele. ahogy írod, az ő kétlábassága nem az a szint, amit a profiknak tudniuk kell, annál több, az elején szerintem senki se tudta hogy igazából milyen lábas is. emellett gyors, és dinamikus, taktikailag tökéletes (mindenki őt nézi, őt veszi példának, villa, cuenca), rengeteget melózik. ibra(!) azt mondta róla, hogy nem látott még játékost, aki ennyire higgadtan és jól fejezte volna be az akciókat. erre most mégis csak szenved. képessége megvan hozzá, a meló, alázatosság is megvan, akkor mégis miért nem megy neki?
kristop írta:egyszerűen érthetetlen, hogy mi van vele. ahogy írod, az ő kétlábassága nem az a szint, amit a profiknak tudniuk kell, annál több, az elején szerintem senki se tudta hogy igazából milyen lábas is. emellett gyors, és dinamikus, taktikailag tökéletes (mindenki őt nézi, őt veszi példának, villa, cuenca), rengeteget melózik. ibra(!) azt mondta róla, hogy nem látott még játékost, aki ennyire higgadtan és jól fejezte volna be az akciókat. erre most mégis csak szenved. képessége megvan hozzá, a meló, alázatosság is megvan, akkor mégis miért nem megy neki?
Azért az elmúlt másfél évben túlzás azt állítani, h lőtte volna a gólokat. Az utóbbi pár meccsen viszont tényleg biztató formát mutat.ziipp írta:Nem tudom, hol kezdődik a klasszis fogalma, de azért egy olyan ember, aki az FC Barcelonában kezdő és lövi a gólokat talán megérdemel annyit, hogy többnek nevezzük, mint jó iparosnak.
Na persze ez az én véleményem, ha csak negyed annyi tudásom lenne, mint Pedronak, áldanám a jó Istent.
Busi rossz példa,szerintem ő a posztján bármely csapatban klasszis teljesítményre lenne képes, a Barcában meg már-már lassan világklasszis szintet hoz. Persze kifejezetten csak azon a poszton... Thiago is lehet még jóval nagyobb játékos mint most, de az Ő megemlítése jogos szerintem ebben az összevetésben. Illetve jogosabb mindenképp mint Busi.visca el barca írta:ilyen szempontból olyan mint busi, vagy thiago. a barca számára nélkülözhetelen, fontos fogaskerék ahhoz h mukodjon a gép, de ha átteszed egy másik gépezetbe ott már közel sem annyira szuperál...kanty írta:Pedro egy jó iparos, a világklassziságtól fényévekre van. Persze ezzel nincs is gond. Tudja ő is, h hol a helye. Eddig a szezonig hozta is, amit elvártak tőle, idén volt kicsit gyengébb. De az utóbbi két meccsen már jobban ment neki a játék.
Világklasszis viszont sohasem lesz.
ilyen szempontból olyan mint busi, vagy thiago. a barca számára nélkülözhetelen, fontos fogaskerék ahhoz h mukodjon a gép, de ha átteszed egy másik gépezetbe ott már közel sem annyira szuperál...kanty írta:Pedro egy jó iparos, a világklassziságtól fényévekre van. Persze ezzel nincs is gond. Tudja ő is, h hol a helye. Eddig a szezonig hozta is, amit elvártak tőle, idén volt kicsit gyengébb. De az utóbbi két meccsen már jobban ment neki a játék.
Világklasszis viszont sohasem lesz.
Előre bocsátom, nagyon kedvelem a srácot.Barcaman1993 írta:Nincs élete csúcsformájában, de azért na. Ha elkapja a fonalat, amit sztem lassan már kezd megtalálni, akkor egy világklasszist nyerünk vissza. Tény, hogy Alexis mostanában jobban muzsikál, de ahogy Pedro tavaly nyomta, azzal nálam kiérdemelte azt a tiszteletet, hogy ne nevezzem középszintű labdarúgónak. Fabregasszal meg nem tudom mi a bajotok. Tény, hogy nem úgy nyomja, mint az első meccsein, de egyáltalán nem olyan rossz a helyzet, ahogy leírjátok. Volt 1-2 rossz meccse, de a játékával egyáltalán nem tűnik el a mezőnyben, egyedül ezen a fránya helyzetkihasználásán kéne javítania.recrea írta: Szerintem ezt remekül látod...és nem ő az egyetlen a keretben.
Az a teljesítmény, amit ő lead meccsek óta, még az említett csapatokba is kevés lenne, a Barcába viszont elég. De itt említhetném Fabre tavaszi teljesítményét, vagy Adriano-ét, és néha Cuenca-ét.
Aki látja, érti ennek a csapatnak a taktikáját és játékrendszerét, az érti az utóbbi két mondatot is, aki viszont nem, annak javaslom nézzen meg egy Arsenalos Fabre-, egy B-csapatos Thiago-, vagy egy Udineses Alexis videót.
Nincs élete csúcsformájában, de azért na. Ha elkapja a fonalat, amit sztem lassan már kezd megtalálni, akkor egy világklasszist nyerünk vissza. Tény, hogy Alexis mostanában jobban muzsikál, de ahogy Pedro tavaly nyomta, azzal nálam kiérdemelte azt a tiszteletet, hogy ne nevezzem középszintű labdarúgónak. Fabregasszal meg nem tudom mi a bajotok. Tény, hogy nem úgy nyomja, mint az első meccsein, de egyáltalán nem olyan rossz a helyzet, ahogy leírjátok. Volt 1-2 rossz meccse, de a játékával egyáltalán nem tűnik el a mezőnyben, egyedül ezen a fránya helyzetkihasználásán kéne javítania.recrea írta:Szerintem ezt remekül látod...és nem ő az egyetlen a keretben.shutterisland írta:néha kezdem azt érezni pedroval kapcsolatban, hogy tényleg csak egy közepesnél valamivel jobb focista, aki a barcában képes jó teljesítményre, de ha beraknánk egy sevillába vagy atletico madridba, már elvegyülne, és nem lógna ki.
Az a teljesítmény, amit ő lead meccsek óta, még az említett csapatokba is kevés lenne, a Barcába viszont elég. De itt említhetném Fabre tavaszi teljesítményét, vagy Adriano-ét, és néha Cuenca-ét.
Aki látja, érti ennek a csapatnak a taktikáját és játékrendszerét, az érti az utóbbi két mondatot is, aki viszont nem, annak javaslom nézzen meg egy Arsenalos Fabre-, egy B-csapatos Thiago-, vagy egy Udineses Alexis videót.
Szerintem ezt remekül látod...és nem ő az egyetlen a keretben.shutterisland írta:néha kezdem azt érezni pedroval kapcsolatban, hogy tényleg csak egy közepesnél valamivel jobb focista, aki a barcában képes jó teljesítményre, de ha beraknánk egy sevillába vagy atletico madridba, már elvegyülne, és nem lógna ki.
Sztem annyira nem vészes a dolog. Azért ez a Getafe nagyon durván állt be védekezni és hát, na... Azért Cuencát ne húzzuk le. Tegnap sztem rendkívül nagyot játszott. Sokszor elvitte az embere mellett és a 2. félidőben ő volt csak igazán veszélyes. De vissza Pedrohoz. Örüljünk, hogy végre lőtt néhány gólt, és ha így javul a játéka, mint az utóbbi időben, akkor itt a szezon végén még komolyan kell számolni vele. Kezdi visszanyerni az elveszett formáját. Legalábbis én így látom.shutterisland írta:mezőnyben én sem éreztem jobbnak, mint pl cuencát, holott ő sem tett hozzá sokat alapjáraton.
néha kezdem azt érezni pedroval kapcsolatban, hogy tényleg csak egy közepesnél valamivel jobb focista, aki a barcában képes jó teljesítményre, de ha beraknánk egy sevillába vagy atletico madridba, már elvegyülne, és nem lógna ki.
persze amíg clasicókon rúgja sorban a gólokat, nem beszélve a mu elleni bl döntőről, addig befogom.
viszont valahogy nyugodtabb vagyok, ha messi és alexis mellett cesc vagy iniesta van feltolva, és nem pedro.
CÁFOLJ RÁM PEDRITO.
Mindketten, és Thiago lesz a kezdőben.S.Agüero írta:Nagy kérdés, h ha így folytatja, Ő vagy Cesc lesz a padon a Real ellen.
Villánál meg Afellaynál lehet, hogy jobb formában van... De ez még kevés. Nagyon kevés. Ennek ellenére remélem, igazad lesz.S.Agüero írta:Most úgy érzem, h jobb formában van.
A végére belejön, mint tavaly.