Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
PM-ben adj egy mail címet, s meghívlak.Kralo írta:Egy naiv és reménytelen kérdés:
Lesz vkinek meghívója ncore-ra, melyet még nem ígért oda senkinek?
Nálad lesz a gond, mert nekem megy rendesen.vargaakos írta:Basszus ncore ment kb 15 percig és most megint nem jön be az oldal.Csak nálam lenne gond (bár nem hiszem) vagy még mindig valami galiba van? Pedig már működött, vissza is raktam pár torrent fájlt ahogy kérték.
A meghívás még mindig szünetelKralo írta: Egy naiv és reménytelen kérdés:
Lesz vkinek meghívója ncore-ra, melyet még nem ígért oda senkinek?
iwiw üzenet: A július 2-i Uruguay-Ghána mérkőzés eredményét hibás módon Uruguay győzelmével dolgoztuk fel, noha a kieséses szakaszban a hosszabbítás utáni eredmény számít, ami döntetlen volt. A hibáért elnézést kérünk. A 1-es eredményre fogadóktól a megnyert pontokat utólag nem vesszük el. Július 5-én, hétfőn az X-re fogadók is meg fogják kapni a feltett tétjeik alapján a plusz pontokat.miihii írta:Én játszom és teljesen igazad van.Cali írta:Valaki játszik az iwiw-es tippjátékkal?
Tudom, hogy csak egy játék, de engem nagyon felbosszantott, hogy tegnap még 282. voltam az országban. Megtettem a Ghána Uruguay meccset X-re, ami be is jött. Most pedig kb 920. vagyok, mert Uruguay győzelmet írtak be.
Nem tud erről az egészről vki vmit?
Bezzeg a múltkori Paraguay Japán meccsnél a döntetlen eredményt írták be...
Én Uru győzelmet tippeltem,így le is mondtam róla.Erre ma látom,h a tiziket beleszámolták,így kaptam pontot.A para-japó meccsnél meg x-et raktam,ezért kaptam 0:0ért nem keveset.Nem következetesek az tuti,de jól jöttem ki belőle
![]()
Láthattam ma valamelyikőtöket a Kistolmácsi tónál késő délután BARCÁs Messi mezben?Ott csobbantunk ma és mondhatom nagyon gut a víz.
Akkor az állam lenne az egyik legnagyobb rablóbanda, mivel a nyereményalapot maguk a fogadók hizlalják a fogadáskori befizetéseikkel.Soler írta:Vagy az állam nyelte be a 3 milliárdotvisca el barca írta:bakker, vki elvitte a lottóötöst.
de kumma jó lehet most neki
Vagy az állam nyelte be a 3 milliárdotvisca el barca írta:bakker, vki elvitte a lottóötöst.
de kumma jó lehet most neki
Én játszom és teljesen igazad van.Cali írta:Valaki játszik az iwiw-es tippjátékkal?
Tudom, hogy csak egy játék, de engem nagyon felbosszantott, hogy tegnap még 282. voltam az országban. Megtettem a Ghána Uruguay meccset X-re, ami be is jött. Most pedig kb 920. vagyok, mert Uruguay győzelmet írtak be.
Nem tud erről az egészről vki vmit?
Bezzeg a múltkori Paraguay Japán meccsnél a döntetlen eredményt írták be...
így értettem én islui1698 írta:Én ki se szedtem fájlokat utorrentből.
a tegnapi 3as című cikkből már gondoltam,h vasárnap nem csak egy szokásos ünnepnap leszFecooo írta:vmi azt súgja, h vasárnap terhelt lesz egy bizonyos oldal...Tim írta:Aki fent volt a "magon" az kezdje el rendezgetni a torrentfájljait..
(egyébként én egy file-t se töröltem, elég lesz átírni a trackernek a "kódját" az egyes file-ok tulajdonságai között)
vmi azt súgja, h vasárnap terhelt lesz egy bizonyos oldal...Tim írta:Aki fent volt a "magon" az kezdje el rendezgetni a torrentfájljait..
Nézz a szavazásra,ketten szavaztak,hogy 10 alattS.Agüero írta:Így 1000. hozzászólásként szeretném az Istennek megköszönni, hogy rátaláltam erre az oldalra és, hogy BARCA szurkolónak teremtett.
Remélem még sok-sok évig tagja lehetek az eurobarca fórumának.
Sok sikeres évet kívánok az FC Barcelona csapatának!
Nagy valószínűséggel én vagyok a fórum legfiatalabba a 12 életévemmel, de engem ez egyáltalán nem zavar sőt, büszke vagyok rá.![]()
Még a végére: Visca el Barca y Visca Catalunya!
Més que un club!
Rövid szöveges üzeneteket tudsz megosztani azokkal, akik követnek téged.chonggy írta:Valaki elmagyarázná,hogy a Twitter mire jó?Hogy mit kell ott csinálni,stb?Ha jól láttam meg értettem,olyan Facebook-imitáció,nem?