Dani, ezen a mondaton mi nem érthető?Sanama írta:Én jelenleg bízom benne, hogy nem lesz "mindenáron Cesc", főképp nem helyette, cserében.
Yaya Touré
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
torrestoni írta: Igen, valójában nem sok. Még a végén Arshavin leigazolásánk lesz a része.
Nem ugyanarról beszélünk...
Pedig szerintem ugyanarról. "Mindenáron Cesc" akkor is lenne ha Toure nem itt rúgná a bőrt. Vagy ha mozdíthatatlan lenne.Én jelenleg bízom benne, hogy nem lesz "mindenáron Cesc", főképp nem helyette, cserében.
Cesc neve nyár végén is felmerült ha emlékszel,akkor senki nem tudta,hogy Toure mennyit fog játszani.
Ha Toure megy,esetleg egy játékos-csere üzletben,arról csak is Pep tehet,hogy egy ilyen játékost "elpazarolt".
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Igen, valójában nem sok. Még a végén Arshavin leigazolásánk lesz a része.Sanama írta:...

Nem ugyanarról beszélünk...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Cescnek mi köze Tourehoz?
Ha Toure atom kezdő lenne akkor is jönne Fabregas, vagy ha Toure itt sem lenne...
Lehet,hogy Toure az Arsenalban fog kikötni,de nem Fabregas miatt.
Ha Toure atom kezdő lenne akkor is jönne Fabregas, vagy ha Toure itt sem lenne...
Lehet,hogy Toure az Arsenalban fog kikötni,de nem Fabregas miatt.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Jelenleg még szerencsére a MI ébenfekete, gyermeklelkű, lojális világklasszisunk! Aztán meglátjuk...
Én jelenleg bízom benne, hogy nem lesz "mindenáron Cesc", főképp nem helyette, cserében. Arra viszont majd magyarázatot várok az illetékesektől, hogy miért játszott magához képest ily keveset.
Köszönjük Yaya! Kissé úgy érzem elpazaroltuk a szezonját...
Én jelenleg bízom benne, hogy nem lesz "mindenáron Cesc", főképp nem helyette, cserében. Arra viszont majd magyarázatot várok az illetékesektől, hogy miért játszott magához képest ily keveset.
Köszönjük Yaya! Kissé úgy érzem elpazaroltuk a szezonját...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2010.05.16. 22:51:54-kor.
- Capon
- Llegenda del Barça
Bár kétségeim vannak (sajnos), de azért egy 70% esélyt látok rá hogy marad. Remélem hogy így lesz és jó döntésnek fog bizonyulni a maradása.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Llegenda del Barça
Mit mondott? Tett vmi megjegyzést?Cooltiszo írta:Nem az ünneplésből levonva, hanem az idei évből mondom azt, hogy távozni fog. Óriási hibának tartom, de nem Busquets miatt, mert az ő játszatását megértem és látom benne a potenciált. Viszont ilyen Yaya meccsek után érthetetlen Keita szereplése aki a játék minden területén gyengébb tőle és még idősebb is. Érthetetlen, nagyon sajnálnám ha elmenne.

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Nem az ünneplésből levonva, hanem az idei évből mondom azt, hogy távozni fog. Óriási hibának tartom, de nem Busquets miatt, mert az ő játszatását megértem és látom benne a potenciált. Viszont ilyen Yaya meccsek után érthetetlen Keita szereplése aki a játék minden területén gyengébb tőle és még idősebb is. Érthetetlen, nagyon sajnálnám ha elmenne.
- westerngom
- Entrenador del Barça
- Pep nagy edző, DE olykor hasonló léptékű hibákat is vét! Sajnos ennek most Yaya issza meg a levét! Ez így nagy üröm az örömömben!
ui.: BAJNOK CSAPAT 2009/10!
Jó éjt mindenkinek!
ui.: BAJNOK CSAPAT 2009/10!
Jó éjt mindenkinek!
- geridoss
- Director del Fútbol
Akkor itt hátha.. Tudja valaki, hogy mit mondott Yaya?
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Miért jött le az?Ilúvatar írta:Minden bizonnyal Touré távozni fog![]()
![]()
![]()
Nekem ez jött le az ünneplésből.
Keita se nagyon akart dumálni,Abidal se,sőt Ibra se...
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Írjunk Pepnek levelet vagy a Camp Nou-ba vagy akárkinek de nem mehet el! Nagyon jó csapat vagyunk de eladjuk a legjobb játékosainkat! nem kéne..
Részletkérdés, de lehet tudni esetleg hogy hova?
Ma hihetetlenül nagyot alakított, de nekem is úgy tűnik a ünnepléséből, hogy távozni fog. Valóban nagy szükség lenne még rá.
- madmushroom
- Capitá del Barça

Ennek a srácnak maradnia kell, nincs mese. Ha nem marad akkor egy hihetetlenül értékes játékost engedünk el. Remélem most, hogy vége a szezonnak, rá lehet térni a játékosok jövőjére, remélem Pep minél előbb leül vele tárgyalni és ez a gyümölcsöző kapcsolat nem fog megszakadni. Számomra ez a nyári kívánság.

Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Imádom. Elképesztő. Itt ma Ő volt a sztár, nem Messi. 

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Capitá del Barça
Touré volt a meccs embere.Pep makacssága miatt ha elmegy Yaya, akkor sokan nem fogják megdícsérni a trénerünket, ha a pályán van mindent megtesz a győzelemért.Busquets maradjon csak a padon 22 éves még bőven van idelye a srácnak rotálják csak egymás, persze Touré legyen az elsőszámú vkp
.
A mai meccsére pedig nagyon grat, szép volt, mint ahogy az egész csapatnak is gratuálok

A mai meccsére pedig nagyon grat, szép volt, mint ahogy az egész csapatnak is gratuálok

Barça,Barça,Baaarça!!!
4gólból 3ban benne volt és 2gólpassz
ZSENI!
ZSENI!