Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aha itteni kedves modarátorunk volt a kapus, aki Miskolcon lakik.Gábor no.:2 írta:Mittomén!
Vki csak védett a tornán nálatok nem?!
Példa volt csak
űgnorbert írta:Részemről nincs ilyen (és szerintem Bercy részéről sincs, bár ezt csak és kizárólag Ő tudná cáfolni vagy megerősíteni).
Egyszerűen más elképzeléseink vannak bizonyos dolgokról (csapat, cél stb...), és persze volt az én rosszul kifejezett elszólásom is, ami okot adhatott a nézeteltérésre.
gnorbert írta:Egyébiránt, aki az A keretbe nem fér be (mert... bla-bla-bla), jöhet a B-be.[/b[
gnorbert írta:Akik a Selejtezőn játszottak B Csapatosak (a kivétel éppen Te vagy, hiszen - tudomásom szerint - kizárólag azért játszottál a Selejtezőn, mert nem értél rá a Torna idején. Egyébként Te sem jöttél vola a B-be nemdebár...? ), akik pedig a Tornán nyomták azok az A Csapatosak.
gnorbert írta:S ha már itt tartunk, ezt a kérdést már olvashattuk itt - ha jól emlékszem arról is volt szó: lesz nagyobb terem, meg edzés azoknak akik "komolyan gondolják"... TEHÁT már akkor, ott elindult egy szétválasztási folyamat.
Részemről nincs ilyen (és szerintem Bercy részéről sincs, bár ezt csak és kizárólag Ő tudná cáfolni vagy megerősíteni).Silvanus írta:...SAJNOS továbbra is az az érzésem (és ez az alábbi HSZ váltás is erre utal), hogy a csapaton belül, illetve köztetek valami láthatatlan, megmagyarázhatatlan ellentét húzódik...
Szia Bercy!Bercy írta:Nem unod még ezt az állandó saját magad ismételgetését???gnorbert írta:
Egyébiránt, aki az A keretbe nem fér be (mert... bla-bla-bla), jöhet a B-be.
Mit akarsz ezzel elérni? Senki nem foglalkozik már ezzel csak Te...
Unom, hogy havonta felhozod témaként mikor az "A" és "B" keret egy hozzászólásba kerül. Ezzel pontosan azt éred el, hogy széthúzás lesz a 2 kereten belül/kívűl.
Nem unod még ezt az állandó saját magad ismételgetését???gnorbert írta:
Azt bizony jól tudod, hogy én a legutóbbi tornán csak azért játszottam a "B"-ben, mert nem értem rá a torna napján az "A"-ban játszani, DE! Ez a legutóbbi tornán volt így, és ez nem biztos, hogy mindig így lesz, AZAZ: én is, és szerintem mindenki más is ott játszik majd a következő selejtezőn vagy tornán, ahova tanácsolja őt/engem TE és BERCY. SENKINEK NINCS BÉRELT HELYE, SENKINEK!!! Ezért ne hidd, hogy nem mentem volna (vagy épp nem fogok menni a jövőben) úgy egyébként sem...gnorbert írta:Akik a Selejtezőn játszottak B Csapatosak (a kivétel éppen Te vagy, hiszen - tudomásom szerint - kizárólag azért játszottál a Selejtezőn, mert nem értél rá a Torna idején. Egyébként Te sem jöttél vola a B-be nemdebár...?), akik pedig a Tornán nyomták azok az A Csapatosak.
Csak itt (a B Csapatban) annyi lesz a különbség, hogy akitől olyat hallok hogy "...nem akarok vele játszani ezér', azér', amazér'..." az szimplán KI LESZ BASZVA.