Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi,mindent elmondtál...én is így gondolom.Pavel írta:Én is itt vagyok. Szerintem Franki ma nem alkotott nagyot. A játékosokot mutatták meg, hogy nem felejtettek el játszani. A másik fórumon már kifejtettem, hogy ma a cseréi nem voltak az igaziak. Titinek több időt adtam volna. Bojanra nagy terhet rakott mikor beküldte. Messiben pedig volt még vagy 20 perc.
De ez hogy jön ide? Ezt nem értemaronba írta:Nézd Tamás azt én tudom, hogy neked semmi bajod nem volt Schusterrel, s nekem sem a barcával meg Riijkarddal. egyszerűen érdekel a köz véelménye. Másrészt. sajnos igencsak voltak itt ezen az oldalon, kik anno igencsak gúnyolódó hangnemben írtak a Szőke Angyalról, talán ők 15-16 éves szurkolók, ők nem ismerik a múltját, s rájuk ezért nem tudok haragudni, hisz ők csak a rivális edzőjét látják benne.
Nézd Tamás azt én tudom, hogy neked semmi bajod nem volt Schusterrel, s nekem sem a barcával meg Riijkarddal. egyszerűen érdekel a köz véelménye. Másrészt. sajnos igencsak voltak itt ezen az oldalon, kik anno igencsak gúnyolódó hangnemben írtak a Szőke Angyalról, talán ők 15-16 éves szurkolók, ők nem ismerik a múltját, s rájuk ezért nem tudok haragudni, hisz ők csak a rivális edzőjét látják benne.Varga Tamás írta:Aronba!
Csak tudod barátom, azért foglalkoztak itt sokan a "Szőke Angyal"-lal, mert 1980 és 1988 között a kék-gránátvörös mezt viselte. És a meccs előtt is nagyon szimpatikusan nyilatkozott. Én pedig azon Barca-szurkolók egyike voltam, aki mindig megvédtem Schustert az itteni támadásoktól, hiszen a 8 évet nem lehet Neki elfelejteni.
Szólás szbadsága van nem? Éedkelhet hogy ki ül az ellenfél kispadján. Mellesleg elég sokan foglalkoztak itt a Barca oldalán Schusterrel, az engem sem zavart.Varga Tamás írta:Itt vagyok és a véleményem egy jottányit sem változott!aronba írta:Köszönjük MISTER a mai meccset. Ilyenkor hol vannak azok akik el akarják küldeni?
De te, madridista létedre miért foglalkoztat ez a téma? Talán, van közöd hozzá? Engem sem érdekel, hogy ki ül a RM kispadján, téged se izgasson.
Hm ha a Barca BL-t nyerne, azt hiszem Laporta megtartaná. A döntő szó az övé ne felejtsük...barca99 írta:Most egy meccs nem változtat az elmúlt két éven. Ha esetleg megnyerjük a BL-t, akkor is elküldenénk.
Itt vagyok és a véleményem egy jottányit sem változott!aronba írta:Köszönjük MISTER a mai meccset. Ilyenkor hol vannak azok akik el akarják küldeni?
Ez egyáltalán nem vicces, nem kéne ilyeneken röhögni.danko94 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=177465 LoL
Jó a rosszban,h 'csak' rabolni mentek. Sajna ha ilyen észrevétlenűl be tudtak menni,akkor dúrvább dolgok is történhettek volna Frank-ékkelBoixos írta:na már csak EZ hiányzott.
remélem, eltörik a kezük a tetteseknek.
Ez még viccnek is rossz!gekkodan írta: elkezdtem rettegni, hogy ide hozzák majd...
Nagyon remélem,hogy nem.Bár nincs különösebb bajom vele,sztem ha Ő jönne ide,az itteniek épp úgy ránőnének a fejére mint Rijkaardnak.gekkodan írta:friss hír: Menesztették Koemant Valenciából.
elkezdtem rettegni, hogy ide hozzák majd...
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=667894
aztán azzal kezdené, hogy kiteszi Puyolt, Xavit, meg Henry-t a keretből..gekkodan írta:friss hír: Menesztették Koemant Valenciából.
elkezdtem rettegni, hogy ide hozzák majd...
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=667894
barca99-nek igaza van-----> tökmindegy mit csinál frankie úgysem jó, mert egyszerűen ő frankie...barca99 írta:Na mit mondtam Decoval kapcsolatban?(bár az a Mu meccsre vonatkozik eredetileg, de tuti bejön) Emberemlékezet óta nem játszik, és egyből legyen kezdő? Ugye neeem.... Messi kérdéses, hamarabb tért vissza a tervezettnél, így valamelyest érthető a fokozottabb óvatosság. Henry meg nincs meccshiányban, pihenhet nyugodtan, ha a két fiatal jól nyomja. Ha nem, még mindig lehet cserélni.