Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem felvételről lex.A Sevilla volt az.ronaldo írta:Mikor? gondolom felvételrol , bár tavaly asszem a Betis ellen jáctszottunk ilyen idopontbanvisca el barca írta:tévedsz... a mérkőzést adja szerdán a sport1. az már mellékes hogy 01:15-kor....Ronaldinho 17 írta:Szerdán fogadjuk az Espanyolt(akik nyertek most 2-1-re az albacete ellen)
de nem adja a S1 se az S2 persze a reklám meccsét adja![]()
azt is hozni kell FORCA BARCA
Mikor? gondolom felvételrol , bár tavaly asszem a Betis ellen jáctszottunk ilyen idopontbanvisca el barca írta:tévedsz... a mérkőzést adja szerdán a sport1. az már mellékes hogy 01:15-kor....Ronaldinho 17 írta:Szerdán fogadjuk az Espanyolt(akik nyertek most 2-1-re az albacete ellen)
tévedsz... a mérkőzést adja szerdán a sport1. az már mellékes hogy 01:15-kor....Ronaldinho 17 írta:Szerdán fogadjuk az Espanyolt(akik nyertek most 2-1-re az albacete ellen)
A deporban én már nem nagyon bízok, de most hátha...HAnonymus írta:Ma este reál meccs 5 hiányzóval, Helguera, Salgado, Raul, Ronaldo és Guti nélkül.
Ha most nem fogják meg őket akkor soha!
Remek, pihenjenek egy keveset....nem elképzelhetetlen, hogy a holland mester néhány futballistának pihenőt ad, mivel kedden már az Espanyol ellen kell bizonyítania a gárdának. Most szerencsére többen is várnak a tartalékok közül a kezdő tagságra, így vezetőedzőnek vannak variációs lehetőségei.
Én az elso 2 meccstol nem annyira tartok mivel a Numacia ejlég gyenge csapat az Espanol ellen meg itthon játszunk. Az Osasuna viszont metszes lehet mert otthon ok is nagyon jok foleg a nagyok ellenChris írta:három meccsünk lesz egy hét alatt, lehetne könnyebb hetünk is a londoni "kirándulás" előtt.
Numancia-Barcelona szombat febr. 26.
Barcelona-Espanyol kedd márc. 1.
Osasuna-Barcelona szombat márc 5.
nem lesz éppen felkészülési hét, de mindegy 9 pont kell, és csak ez számít.
FORCA BARCA
De most érdekes lesz hogy Rijkaard megint tarogatja majd Maxit vagy játszatja esetleg kezdoként vagy akár csereként egy 30 percetEnrique írta:Hát nem lett az...Silvanus írta:Látom sokan lehúzzák Albertinit, de higgyétek el, hogy van a srácnak már annyi rutinja, hogy egy ilyen meccsen káprázatosat nyújt! Ne hasonlítsátok össze a teljesítményét a Mallorca ellen mutatottal!!! ÉG ÉS FÖLD LESZ!!!
Szerintem is tutti ő kezd középen, és jó is lesz!!!Na mind1. Felejtsük el.
Szóval legközelebb ha jól tudom a NUMANCIA ellen játszunk, idegenben. Utána pedig az Espanyol ellen és csak utána a Cselszkivel. Kötelező lesz ez a 2 győzelem, fel kell készúlni a hiányosságokkal a c. ellen.
Hát nem lett az...Silvanus írta:Látom sokan lehúzzák Albertinit, de higgyétek el, hogy van a srácnak már annyi rutinja, hogy egy ilyen meccsen káprázatosat nyújt! Ne hasonlítsátok össze a teljesítményét a Mallorca ellen mutatottal!!! ÉG ÉS FÖLD LESZ!!!
Szerintem is tutti ő kezd középen, és jó is lesz!!!