Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Valami biztosan.MQuCsabi írta:Mar nekem gaz, hogy allandoan trollkodni kell, de "ezzel a kerettel nekem is menne"![]()
Itt az a szomorú, hogy a delikvensek komolyan is gondolják általában.MQuCsabi írta:Mar nekem gaz, hogy allandoan trollkodni kell, de "ezzel a kerettel nekem is menne"![]()
Komolyan honnan a bánatból tudod te ezt megítélni? Nyilván biztosan követ el hibát, na de azért 8 vs 9 kupát sem a gólya hozta össze.zeli39 írta: Szakmai munkát eddig Unzue végezte simán lehetne vezetőedző ,,Valverde és Garcia is jobb és felkészültebb mint Luis Enrique .Mivel semmilyen szakmai munka egy éve nem igen van a csapatnál a edző kérdés törvényszerű
Az elmúlt 2 és fél évben adott valaha többet mondó nyilatkozatot? Nem. Jót tesz a klubnak hogy semmibe veszi a féreg újságírók kérdéseit? Igen.Samper írta:Enrique: "A jövő nem létezik"
Ezekkel maximálisan egyet értek, szerintem sem kell koncepcióváltás amig az aranygeneráció utolsó tagjai ki nem futnak. Azt viszont nem hiszem, hogy Lucho addig maradna, korábban leírtam, hosszútávon nem nagyon lehet bírni azt a nyomást, ami egy jelenlegi Barca edzőre nehezedik, nem véletlen, hogy nem kötelezi el magát hosszabb időre a klubbal. Szerintem a jelenlegin kívül max még 1 szezont vállal.Tromort77 írta:Én azt gondolom, hogy ki kellene maxolni ezt a 2-3 évet ami ebben a keménymagban van. Gondolok itt elsősorban Iniesta-ra. A jelenlegi formáció az még mindig működik és csak egyéni formán és a motiváltságon múlik, hogy nyer-e a csapat kupákat vagy sem. Ezt az időszakot ki kell nyomni mert még a rendszer működik. Akkor is ezt gondolnám, ha idén nem nyernénk semmit. Mert az azt eredményezné, hogy jövőre egy sokkal éhesebb csapat lenne LE keze alatt. Nem értek egyet azokkal akik drasztikus változásokat akarnának. Főleg azért nem, mert nincs szükség rá. LE eredményei meg magukért beszélnek és számomra baromi szomorú az, hogy egy olyan időszak után ahol a csapat símán csak jó és nem emberfeletti már megvan kérdőjelezve a munkája. Ez baromira nem egészséges. Vannak hibái, de a csapattal együtt fejlődik és kiérdemelte, hogy ő vigye ezt a csapatot. Szerencsére úgy tűnik, hogy ez a vezetőség számára nem is kérdés.
Emellett az is fontos, hogy a játékosok is szeretik őt. Iniesta is nyilatkozta, hogy senki alatt nem élvezte ennyire a focit, mint LE alatt. Tud bánni az MSN-nel és kordában tudja tartani őket, ileltve motiválni tud egy olyan brigádot akik szénné nyerték már magukat.
Ezt a működő gépezetet hülyeség lenne tönkrevágni.
Azt el tudom képzelni, hogy elfog jönni az az időszak amikor újra kell gondolni a csapatot és azt már lehet egy új emberrel kell. De jelenleg még nem itt tartunk. Az meg megint más kérdés, hogy jelenleg nem látok olyan edzőt aki méltó lenne rá, hogy ezt a brigádot dirigálja.
Nem a pesti kommentelők miatt, hanem a közvélemény rossz ítélőképessége miatt. De nem látom értelmét megint lefutni ezeket a köröket. Majd ha jön egy sikertelen időszak, akkor fogják a az elmúlt sikerek kovácsai, köztük Enrique megkapni a nekik járó tiszteletet, megbecsülést.Megtiszelő, de totál abszurd, hogy LE pesti kommentelők miatt kezd kikészülni idegileg. Nem olyan egyértelmű az edzői teljesítménye.
Megtiszelő, de totál abszurd, hogy LE pesti kommentelők miatt kezd kikészülni idegileg. Nem olyan egyértelmű az edzői teljesítménye. A triplázás egy gödör után volt, amiből alighanem Xavi segítségével tudott kimászni. Tavaly a BL nem volt sikeres, a fölényes vezetés után a bajnokság épp csak hogy összejött. Az idei ősz meg messze nem volt fényes. Nem látom, hogy akár a csapat, akár a vezetőség oda lenne tőle. Nagyon határozott véleményem, hogy minden a következő tavasztó függ. Ha se BL, se bajnoki cím, akkor búcsú következik.Nero. írta: Miért idáig mi a francot csinált? Vagy itt 6/6 az elvárás minden évben? Ne vicceljetek már... Idén egy kicsit döcög a szekér az tény, de pl. az április óta veretlen BL győztest lefociztuk, a bajnokságba meg csak 3 pont a lemaradás. Szerintem a vezetőség nagyon akarja hogy maradon, inkább Lucho kezd kikészülni idegileg. Pont az ilyen álomvilágban élő emberek miatt mint te.
Egyetértek. 2014-15ös szezon tavaszán nagyon jól toltukTromort77 írta:Én azt gondolom, hogy ki kellene maxolni ezt a 2-3 évet ami ebben a keménymagban van. Gondolok itt elsősorban Iniesta-ra. A jelenlegi formáció az még mindig működik és csak egyéni formán és a motiváltságon múlik, hogy nyer-e a csapat kupákat vagy sem. Ezt az időszakot ki kell nyomni mert még a rendszer működik. Akkor is ezt gondolnám, ha idén nem nyernénk semmit. Mert az azt eredményezné, hogy jövőre egy sokkal éhesebb csapat lenne LE keze alatt. Nem értek egyet azokkal akik drasztikus változásokat akarnának. Főleg azért nem, mert nincs szükség rá. LE eredményei meg magukért beszélnek és számomra baromi szomorú az, hogy egy olyan időszak után ahol a csapat símán csak jó és nem emberfeletti már megvan kérdőjelezve a munkája. Ez baromira nem egészséges. Vannak hibái, de a csapattal együtt fejlődik és kiérdemelte, hogy ő vigye ezt a csapatot. Szerencsére úgy tűnik, hogy ez a vezetőség számára nem is kérdés.
Emellett az is fontos, hogy a játékosok is szeretik őt. Iniesta is nyilatkozta, hogy senki alatt nem élvezte ennyire a focit, mint LE alatt. Tud bánni az MSN-nel és kordában tudja tartani őket, ileltve motiválni tud egy olyan brigádot akik szénné nyerték már magukat.
Ezt a működő gépezetet hülyeség lenne tönkrevágni.
Azt el tudom képzelni, hogy elfog jönni az az időszak amikor újra kell gondolni a csapatot és azt már lehet egy új emberrel kell. De jelenleg még nem itt tartunk. Az meg megint más kérdés, hogy jelenleg nem látok olyan edzőt aki méltó lenne rá, hogy ezt a brigádot dirigálja.
Ha nincs Iniesta és a fél csapat nincs formában akkor van baj. De régebben is rövidtávon meg tudta oldani a csapat Iniesta hiányát. Nyílván ha Busquets és Rakitic élete legrosszabb formájában van akkor nem fog menni. De ha formában van a csapat akkor csapatszinten megoldható ideiglenesen.visca el barca írta: láthatjuk ha nincs iniesta mennyire működik a gépezet...
láthatjuk ha nincs iniesta mennyire működik a gépezet...Tromort77 írta:Ezt a működő gépezetet hülyeség lenne tönkrevágni.
Nekem az az érzésem, hogy akármi lesz menni fog. Ha nyerünk pár címet, akkor azért mert szépen tud lelépni, ha nem nyerünk semmit, akkor azért, hogy meg tudjon újulni a csapat.palesz77 írta:Egyedül az a kérdés, hogy ő szeretne-e maradni még, vagy sem. A nyilatkozatokból és az időhúzásból nekem az jön le, hogy nem feltétlen, szerintem ha egy nagyon jó hajrát produkálunk, és érzi még a tüzet a csapatban, akkor marad csak, különben feláll a szezon végén a kispadról.
Pedig egyértelmű, hogy csak az az elfogadható! Mindenki felett állunk az nem kifogás, hogy hazai terepen egy BL-győztes Real és egy Atleti is elindult a sorozatban, ha meg is nyernénk a végén a bajnokságot már az is bukás lenne látva, hogy télen nem mi fordultunk elsőnek!Nero. írta:Miért idáig mi a francot csinált? Vagy itt 6/6 az elvárás minden évben? Ne vicceljetek már.
... Szerintem a vezetőség nagyon akarja hogy maradon, inkább Lucho kezd kikészülni idegileg. Pont az ilyen álomvilágban élő emberek miatt mint te.
De hogy végül érdemben is írjak vmit, azt gondolom, hogy az elkövetkező időszak egyik legnagyobb feladata az lesz akár Luchonak, akár az utódjának, hogy a középpályánkat rendbetegye. Egyfelől ahogy írtad nagyon kellene a régi Busi, aki megteremti a hidat a csapatrészek között, megteremti a játék gördülékenységét, mert az nagyon sokszor hiányzik (és most nem is arról a szintről beszélek, amit a Xavi-Ini-Busi trió művelt anno), másfelől rohadtul kellene a régi Ini kreativitása is, amiből persze meg-megcsillant még a mai napig is, de azért egyre gyakrabban sérült és nem lehet minden terhet az ő nyakába varni. Denisnek és Rafnak is egyelőre csak villanásai vannak, Arda nem elsősorban középpályás erényeket csillogtat, Gomes meg iszonyú szürke.palesz77 írta:Én abba nem értek egyet, hogy szerintem 4-3-3-tól függetlenül is kell valaki, aki a Busquets féle mélységi játékos feladatkörét ellátja.
Miért idáig mi a francot csinált? Vagy itt 6/6 az elvárás minden évben? Ne vicceljetek már... Idén egy kicsit döcög a szekér az tény, de pl. az április óta veretlen BL győztest lefociztuk, a bajnokságba meg csak 3 pont a lemaradás. Szerintem a vezetőség nagyon akarja hogy maradon, inkább Lucho kezd kikészülni idegileg. Pont az ilyen álomvilágban élő emberek miatt mint te.Samper írta:Szerintem nincs is LE probléma. Nyilatkozataiból világos, hogy tudja: idén trófeákat kell hoznia. Ha hoz, lesz szerződéshosszabbítás és minden folyik az ő elképzelése szerint. Ha nem, vége a dalnak. Akkor kezdődhet el a gondolkodás a leendő edzőről és a keretről.
Egyébként miért veszitek többen keszpénznek, hogy trófea nélkül repül? Az pro érveket értem és megértem csak nem tudom hogy lehet tényként beállítani olyan dolgot, amiről fogalmunk sincs. Nem is lehet.Samper írta:Szerintem nincs is LE probléma. Nyilatkozataiból világos, hogy tudja: idén trófeákat kell hoznia. Ha hoz, lesz szerződéshosszabbítás és minden folyik az ő elképzelése szerint. Ha nem, vége a dalnak. Akkor kezdődhet el a gondolkodás a leendő edzőről és a keretről.
Azért ne egy Tata kaliberű emberre gondolj amikor azt mondtam külsős.palesz77 írta:Emlékszem Lucho előtt is ezt kívántuk anno, hál istennek nem egészen úgy lett..Feast4 írta:Mondjuk azt tovabbra is tartom, hogy ha a távozása mellett dönt akkor olyasvalaki jöjjön akinek nem volt köze a klubbhoz, nagy innovátor és ne féljen elszakadni a 4-3-3-tól.Szerintem ő az utolsó az öreg iskolájából jött edzők közül akikhez nekünk meg ragaszkodni kell.Amúgy ezt tök komolyan kérdezem, hogy ez alatt mire gondoltok? Annyian írjátok, de ez nálatok mit takar? Csak mert a 4-3-3-tól Lucho is el mer szakadni, amikor nem volt SR akkor is más felállásban játszottunk, meg amúgy se mondanám, hogy egy papírforma szerinti 4-3-3-at játszunk, már csak Messi miatt sem. Amúgy a sokak által ide kívánt Klopp is pl abban játszik, szóval ezt a 4-3-3 "ellenességet" nem egészen értem megmondom őszintén. Ehhez szokott a keret, ebbe vagyunk a legjobbak, taktikai repertoárt mindig bővíteni kell persze, de nem hinném, hogy az alapfelállásban kell keresni a csapat gondjait. Persze ha az új edző más felállásban képzeli el a dolgokat, akkor jó ha váltunk, de szerintem jó újításokkal a 4-3-3-ban is ugyanúgy sikeresek lehetünk a jövőben, mint bármi más felállásban, úgyhogy nem egészen értem ez miért "alapkövetelmény" sokaknál.
Az öreg iskolájával szintén nem tudom mi a probléma. Nem nagyon kéne leszakadni tőle szerintem, van egy identitása a csapatnak, ehhez igazolunk évek óta, ebbe nevelkednek az ifik, felesleges lenne felhagyni ezzel a labdatartásra alapuló focival, amikor baromi sikeres is ráadásul. Nem hiszem, hogy különösebben indokolt lenne a drasztikus váltás, és a komolyabb átalakítás.
Frissítenie nyilván kell majd az új edzőnek - már amikor lesz -, Lucho is meghozta a saját ötleteit - ugye nem is annyira a középpályás dominanciára épít pl, ami szintén egy újítás, pedig ez is 4-3-3 mint előtte volt -, ha így értitek az innovátor jelzőt, akkor egyetértek, de ez minden edzőre igaz kéne legyen szerintem. Saját ötletek mindenkitől kellenek, de az alapokat én meghagynám ugyanúgy, csak csiszolni és javítgatni kell a gépezetet szerintem a jövőben is, nem kell "lecserélni" az egészet.
Emlékszem Lucho előtt is ezt kívántuk anno, hál istennek nem egészen úgy lett..Feast4 írta:Mondjuk azt tovabbra is tartom, hogy ha a távozása mellett dönt akkor olyasvalaki jöjjön akinek nem volt köze a klubbhoz, nagy innovátor és ne féljen elszakadni a 4-3-3-tól.Szerintem ő az utolsó az öreg iskolájából jött edzők közül akikhez nekünk meg ragaszkodni kell.
Egyet értek.Mondjuk azt tovabbra is tartom, hogy ha a távozása mellett dönt akkor olyasvalaki jöjjön akinek nem volt köze a klubbhoz, nagy innovátor és ne féljen elszakadni a 4-3-3-tól.Szerintem ő az utolsó az öreg iskolájából jött edzők közül akikhez nekünk meg ragaszkodni kell.Nero. írta:Továbbra is tartom hogy a jelenlegi sikerek legnagyobb kovácsa, nagyon remelem hogy maradni fog és szerintem a játékosok is ezt akarják.
Egyetértek.Nero. írta:Továbbra is tartom hogy a jelenlegi sikerek legnagyobb kovácsa, nagyon remelem hogy maradni fog és szerintem a játékosok is ezt akarják.