Hát mit mondjak ?? Gratmessi70 írta:Csak egy gond van hianyzik a jo oreg eto ennyi az egesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajnos szerintem végig, ez a győztes csapatok sorsa. Jobban ellenünk fújnak, hogy ne mi nyerjünk meg megint mindent. Ezért is nehéz a címvédés.danikaa10 írta:A bírók meddig fognak még ilyen látványosan ellenünk fújni??
Az nem elég ha Piqué és Valdes átmegy a szünetben az öltözőjükbe, és kiosztanak pár fülest.LM10 írta:FÉLIDŐBEN SZEDJÖK SZÉT ŐKET, FORCA BARCA![]()
![]()
![]()
Még nem vagyok benne biztos. 1 gól kell csak, ezek elhitték most, hogy nyerhetnek, ha az első gól megvan, úgy összeomlanak, hogy hintünk rögtön még 2-őt.Rivaldo11 írta:Cselez? Ja igen, de csak addig, amíg egy védő közelébe nem ér. Utána jön a szokásos visszapassz. De nem Pedrot kell most bántani, az egész csapat lassú, fantáziátlan. Azért nyerünk, de aki pl. hendivel fogadott tippmixben, az már tuti bukó ( mint én...)matyi25 írta:Pedro cselez... tessék.. jól jétszik.. jó játékos szerintem, ha megvan az önbizalom.
Legalább írd le rendesen, Eto'o.messi70 írta:Csak egy gond van hianyzik a jo oreg eto ennyi az egesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
egyáltalán nem rossz az orosz liga és a Kazan nem véletlenül van ott ahol...koandras írta:A valecia elleni meccset még elnézem mert nehezen áll össze a csapat egy kis kihagyás után (mondjuk löhettünk vna kapura), DE EGY KAZÁN ELLEN legalább várok 2-3 gólt.
Változást várok a félidőtől...
jaja....bali 15 írta:bottlikakos írta:salvatore írta:
nekem ezt irja itt ki: A tartalom az Ön szolgáltatási területén nem elérhető.Pedion írta:http://www.digisport.hu/live/
Nálad is összefoglaló megy?bottlikakos írta:salvatore írta:bowlinggolyo írta:
Pedro pont most nem játszik rosszul, a denevérek ellen tényleg gyenguska volt, tény....Ricsi_K írta:http://www.digisport.hu/live/ Tess itt a link...
ez a meccs harmat gyenge.. nemtudom mir eroltetjuk pedrot.. bojan sokkal jobb nala akarmelyik poszton.. éretlen pedro..
a valencia ellen is latszott ez a semmit tevés ezigy nemlez jo szezon eleji hullámvölgy.. semmi átlovés nincs 1 2 pontatlan lovesen kivul... baj lesz ha pep nem csinal valamit
Ja legalább lehet látni ,hogy mi zajlik a stadionban a szünetbensalvatore írta:bowlinggolyo írta:palesz77 írta:
Cselez? Ja igen, de csak addig, amíg egy védő közelébe nem ér. Utána jön a szokásos visszapassz. De nem Pedrot kell most bántani, az egész csapat lassú, fantáziátlan. Azért nyerünk, de aki pl. hendivel fogadott tippmixben, az már tuti bukó ( mint én...)matyi25 írta:Pedro cselez... tessék.. jól jétszik.. jó játékos szerintem, ha megvan az önbizalom.
Igen csak ezt nem lehet sokáig húzni mert egyszer megsérül vmelyik játékosunk meg szét rúgják őketVictor_Valdes írta:Amíg a legjobbak vagyunkdanikaa10 írta:A bírók meddig fognak még ilyen látványosan ellenünk fújni??.
no en eztet megcsinaltam,es ahogyan ramenyek a link-re abban a spanyol fox-ban ,es semmi sem tortenik,neminditsa el a mecsetbowlinggolyo írta:http://www.softpedia.com/get/Internet/I ... ayer.shtml ezt töltsd le aztán tedd fel és utána itt válaszd ki a 2. TVU-t Ez a spanyol Fox sportpalesz77 írta:örülj, hogy van képed...bali 15 írta:Tökjó a Digisporton nicsen kommentár.!
Rohadt jó így.
Valaki adjon egy LINKET!!! ne jótanácsot, linket... köszi előre is