Sziasztok!
ezer éve olvasom az oldalt,gondoltam már hozzá is szólok valamit.
Eto'o - Ibra ügy
Ha Eto'o nagyobb fizut akar és nem hajlandó engedni,akkor menni fog,mert kétlem,hogy megadják neki.Lehet,hogy jófej módon itt marad és jövőre ingyen megy,de akkor sokak szemében zuhan,nem picit.Ez az élete utolsó nagy szerződése téma is elég vicces,ha most valaki évente 9 millió eurot keres,amivel nem sokan előzik meg a csapatban,akkor kérdezem én minek még az a plusz 2-3 millió?Kell mégegy kastély?A világ legjobb csapatában van,nem rossz fizuval,ezt szerintem értékelhetné.
Ibra többet keres nála,de nem nyert nemzetközileg semmit se,ezért még arra is képes lenne a nagyarcú,hogy kevesebb fizut kapjon és egy versenyképesebb csapatban legyen,mint most jelenleg az Inter.Technikailag sokkal jobb mint Eto'o,több variációs lehetőség is lenne vele,és szerintem a gólokat is lőné.Motivációja is van.Spanyolországban könnyebb lenne a helyzete,márcsak a gyengébb védelmek miatt is.Nagyarcú,nagyarcú,de Eto'o-nak sem kell elbújnia ilyen téren.
Többi jelölt Villa,sztem megy Madridba,Torrest lehetetlenség megvenni,és nem is téma.( bár neki örülnék a legjobban

).
Pep tudja kit akar
Ribery - Silva ügy
Ribery meg a 100 millió egy vicc,de ebből nem is lesz semmi se,sztem 35 + Hleb vagy valamilyen más opcióval megszerezhető,reméljük csak a Bayernen múlik.
Silvaról sok mindent nem hallani,de ha nem jön Ribery akkor jöhetne ő is.
Páran itt említették,hogy Fabregas meg ilyen Mutinho kellene,szerintem teljesen felesleges.Fabregas rég a csapatban lehetne,ha nem annyira türelmetlen.
Védő viszont kellene a két szélre,de előfordulhat,hogy meglehetne oldani 1 védő igazolásával is.Nem kell nagy név.
Ha Toure szerzősését nem emelik meg akkor elmegyek és felásom a Camp Nou gyepét,na jó csak vicceltem,de ő maximálisan megérdemelné,mert a szememben,és gondolom mások szemében is az egyik legjobb vkp,és van szíve is a csávónak,nem panaszkodik,csak csinálja amihez ért,focizik.
valamit tuti kihagytam,de így is hosszú lett,sorry
VISCA EL BARCA!