Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egy tipp: Ha layert akarsz méretezni, Ctrl+T, utánna pedig miközben húzod, nyomj Shiftet, így megmarad az alakja!2barcafan2 írta: Tudom...az nekem is feltűnt...majd megpróbálom megcsinálni...![]()
Tudom...az nekem is feltűnt...majd megpróbálom megcsinálni...danikaa10 írta:Csak egy tipp a képeidhez, hogy valahogy ügyelned kéne a kép mnőségre, elég torz lett ez is2barcafan2 írta:I Love Barça! itt a kép amit kértél(rem.tetszik):
Csak egy tipp a képeidhez, hogy valahogy ügyelned kéne a kép mnőségre, elég torz lett ez is2barcafan2 írta:I Love Barça! itt a kép amit kértél(rem.tetszik):
Azthiszem CS3-nál, és CS4-nél is crackelni és seriálozni is kell.csaNii' írta:@ Been: Photoshoppot használunk, ebből a legújabb a CS4, de én például a CS3-at használom, nekem ez bevált.. Csak megcrackeled vagy szerzel szériaszámot és már a 30 napos triálból egy jó kis Photoshop lesz;) !
Puyol05 írta:nagyon zsír lett mind a kettő!!! nagyon szépen köszönöm.House írta:A sigben új stílust próbáltam ki, milyen lett?![]()
az a kérésem még lehetne, hogy az avatart fel tudnád nagyítani kb akkorára, mint amekkora most nekem van úgy hogy ne romoljon a minősége? mert nekem az nem megy...
gioAsys írta:Hy srácok!
Valaki nem tudna adni egy linket ahonnan letudnék szedni Van Bronckhorst-os háttérképet!? Olyan kellene amin Feyenoord mezben van!
(jelen esetben a google nem a barátom, mert sajna csak kettő textúrásat találtam, az egyiket nem töltötte be a másik meg bűnronda volt)
Előre is kössz a segítséget!
Persze.Puyol05 írta:nagyon zsír lett mind a kettő!!! nagyon szépen köszönöm.House írta:A sigben új stílust próbáltam ki, milyen lett?![]()
az a kérésem még lehetne, hogy az avatart fel tudnád nagyítani kb akkorára, mint amekkora most nekem van úgy hogy ne romoljon a minősége? mert nekem az nem megy...
nagyon zsír lett mind a kettő!!! nagyon szépen köszönöm.House írta:A sigben új stílust próbáltam ki, milyen lett?![]()
nagyon zsír mind1ik (függetlenül hogy nem nekem csináltad):DHouse írta:Puyol05 írta:üdv!
arra szeretném kérni valamelyik mestert, hogy nem e csinálna nekem egy siget ebből a képből. nagyon hálás lennék. (nem muszáj ebből, ha talál jobbat akkor abból is lehet)
KATT IDE
plusz még egy avatart is szeretnék kérni. ott csak annyi kikötésem lenne, hogy Marquez legyen rajta.
mind a két képnél a tervezőre illetve a gyártóra van bizva minden!
köszönöm!
És:
Remélem megfelel.A sigben új stílust próbáltam ki, milyen lett?
![]()
Puyol05 írta:üdv!
arra szeretném kérni valamelyik mestert, hogy nem e csinálna nekem egy siget ebből a képből. nagyon hálás lennék. (nem muszáj ebből, ha talál jobbat akkor abból is lehet)
KATT IDE
plusz még egy avatart is szeretnék kérni. ott csak annyi kikötésem lenne, hogy Marquez legyen rajta.
mind a két képnél a tervezőre illetve a gyártóra van bizva minden!
köszönöm!
http://sportgfx.com/icons-avatars/I Love Barça! írta:=( már az előzőt is lecseréltem.Nem találok olyat amit betehetnék,valaki segítene?
Írtam egy bocsánat kérő HSZ-t de eltűnt. Akkor újra:I Love Barça! írta:http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758Been001 írta:égyszíves:)
Kösz. (szerintem mindenki nevében)...
kérlek olvasd el,és csak azután írj nekem ilyen "hangnemű" üzenetet.
kösz.
barcafan neked meg írtam pü-t,majd olvasd el.:)
Hát rám még jó sokáig kell várnod, mert még pár nap mire lesz időm elkezdeni. Most dolgozom, és Ibrára nincs már időm.lopakodo írta:Slither, tudom, hogy a jó munkához idő kell ,de már tűkön ülök, nagyon várom már az ibrás siget.
Szerintem pedig nyugodtan segíthetsz az embereknek, nem lesz tőle semmi bajod.Fecooo írta:talán mielőtt értetlenkedsz, szét kéne nézned...
olvasni tudsz: láthatod, h 100x100-as a max FELTÖLTHETŐ avatar.
akkor mégis hogyan lehet többek közt nekem is nagyobb az avatar?
talán az AVATAR LINKELÉSE A MEGOLDÁS!
ennyi...sztem nem olyan bonyolult... én is úgy jöttem rá, h próbálkoztam...kis gondolkodás és rájöhettél volna magadtól is a megoldásra...
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758Been001 írta:Fogadd már el hogy csak 100*100-as lehet az avatarod! Légyszíves:)I Love Barça! írta:megcsináltam,de nekem mért nem lehet 130*160 az avatarom?
nekem csak a 100*100at engedi..
Kösz. (szerintem mindenki nevében)...