Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyonjjóóóóóó!!!!gekkodan írta:Hát mielőtt elfoglalom a helyemet a tv előtt, ezzel a kis aprósággal szeretnék minden szurkolótársamnak sok boldogságot, jó szurkolást és élményekkel teli El Classicot kívánni! Csak a Barca!
Net, sörözők, havernál a szomszédban... Hol akarod még nézni?lilike írta:hol lehet látni a meccset a sport klubbon kivül? A megasztár,szombat esti láz és a Klicsko nem hoz lázba!!
ühümm! bennem is, mert a Zeniten szerdán simán átgázoltak!Victor_Valdes írta:CSAK A BARCA! FORCABARCA!
GYŐZNI KELL!!!!
Nem tudom miért, de bennem van egy kis félsz.
SportKlubon. Különben csak 30.425-ször íták le, hogy melyik adó adja a meccset... Semmi baj, mindig van olyan aki megkérdi, várom az olyant, aki 21:59-kor ugyanezt beírja...abreu írta:Sanama ne szivass
Una ligerísima lluvia cae en estos momentos sobre el Camp Nou, pero no parece que vaya a haber problemas con la meteorología
Jó de akkor egy Malaga volt az ellenfél és nem a Real Madridsalas9 írta:Lionel Kicsi Messi írta: asszem a malagá ellen nem befolyásolt minket a vizipoló
Hideg és vizes!!! Amu szerintem az elmondhatatlan, Főleg amikor jönnek a játékosok és élőkép van és zúg az induló. Az vmi leírhatatlan lehet...ab1daL írta:Ha mi itt a TV előtt, otthonunkba ennyire ráizgulunk és várjuk a meccset, mien élvezet lehet a Nou Campban lenni. :DDDDD
Akkor azt a meccset el kellet volna halasztani. Most nem annyira rossz a helyzet de én sem örülök az esőnek.Lionel Kicsi Messi írta:[sszem a malagá ellen nem befolyásolt minket a vizipoló