Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos, az egész társadalomra jellemző a latin mondás: manus manum lavat - de, leginkább az orvosokra. Összezárnak, és egymást megvédik, még akkoris, ha nincs igazuk.Saviola írta:Az elítélt orvosnak a jó k... anyját.
SzégyenZozzy 5 írta:Ilyen is csak itt történhet
Csongor csináltatott magának mégegyet...Aprieto írta:Valakié közülünk ez a tetkó?
Nem tűnik rossznak kb ebayen is ennyi postaköltséggel talán kicsit olcsóbb, de kiváncsi vagyok igazából milyenek.
Na, akkor mégse kell hívom Sherlock Holmes-ot, hogy nyomozzon ez ügybenZozzy 5 írta:Jóóvan, ezt benéztem rendesen...Csongornak van kint, csak neki is ugyan olyan puertás bannerja van![]()
Jóóvan, ezt benéztem rendesen...Csongornak van kint, csak neki is ugyan olyan puertás bannerja vanbarca99 írta:Hmmm.... ez viszont engem is érdekelne. Mert én tuti nem raktam be...Zozzy 5 írta:Délelőtt úgyláttam, hogy a puertás bannered alatt neked is kint volt a kecseg member![]()
Sőt, a fórumra is most jöttem fel ma először.. kb. 5 perce.
WTF?
Hmmm.... ez viszont engem is érdekelne. Mert én tuti nem raktam be...Zozzy 5 írta:Délelőtt úgyláttam, hogy a puertás bannered alatt neked is kint volt a kecseg member
Délelőtt úgyláttam, hogy a puertás bannered alatt neked is kint volt a kecseg memberbarca99 írta:Zozzy 5 írta:Mi a...Úgylátom mostmár barca99 is tudja a Kecseg memberes, 7 pecsétes titkotVki árulja el nekem is de kumma gyorsan
![]()
![]()
![]()
Micsoda? Csak én nem értem?
Zozzy 5 írta:Mi a...Úgylátom mostmár barca99 is tudja a Kecseg memberes, 7 pecsétes titkotVki árulja el nekem is de kumma gyorsan