Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2007.01.24. 23:21:16

varga tamás írta:Száz szónak is egy a vége: Rijkaard menjen, helyette jöhetne Lippi, akinek nincs munkája, de én jobban örülnék Guus Hiddinknek! Jóccakát!
Én nem tudom, mi a fenéért akarod elküldeni. A vak is látja, h nem sok köze van a rossz eredményekhez, ezek csak a csapaton mulnak. Saviolát természetesen nem lehet végig játszatni, de hát ezt előre lehetett tudni.
Viszont amilyen teljesítményt ma guddy nyujtott, gyalázat, lehet legközelebb végigjátszik Saviola.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.01.24. 23:18:48

VictorValdes19 írta:tényleg Messi már edz :?:
A rehabilitációját végzi argentínában egy személyi edzővel. Ez azt jelenti, h edz, csak nem teljes értékű munkával, pl. gondolom labdához nem nyulhat nagyon, lőni meg biztos h nem lőhet még. De már nem sokáig lesz ez igy.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.01.24. 23:17:18

lionel19 írta:Ezt mondom én is ha jön Eto'o akkor berugja a helyzeteket! Ha jön Messi akkor lessz helyzet!!! Volnak helyzetek de az mien hogy 5méter 27 centiról bedobásra rugja vki a labdát???? :D Nah szal Eto'o és Messi mikor jönnek?
Egyenlőre ugy néz ki, h Etoo már lassan teljes értékű edzésmunkát végez, és 1-2 bajnokis mulva már helyet kap a pályán, és valszeg oks lesz a pool elleni itthonira. Viszont Messinél nem tudni. Február 1-én jön meg Argentínából, és kezdi meg a csapattal az edzést, de mivel tudjuk, h egy talpsérülés nem olyan nagy gond, mint mondjuk etoo sérülése, talán ő is jó lesz a bl meccsre.
- József Attila
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.01.24. 23:17:16

tényleg Messi már edz :?:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Andris
Adminisztrátor

2007.01.24. 23:15:05

varga tamás írta: NINCS JÁTÉK! NINCS ELKÉPZELÉS! NINCS EGY ÉPKÉZLÁB TÁMADÁS A 90 PERC SORÁN! ÉS EZ SOROZATBAN A HETEDIK ILYEN MECCS! !
Nézd vissza a meccset onnan, h Giulyt lecserélték. Szerintem rendkívül szép támadások voltak néha, és végig a barca irányított, csak hát Guddy már leírtam, h minek tartom.
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.01.24. 23:13:18

Xavinho írta:Hát..1-1... a végén még ennek is örülni kellett...
Remélem azért most mindenki rájött,h Frank mekkora egy fax!! Ha nem hozza be azt a szőke nyomorékot,akkor még nyerhettünk is volna...d kötelező volt behozni Guddát,h nehogy a szurkolóknak legyen igazuk...nemtom,h mi kell ,h rájöjjön végre,h Gudjohnsen szintje vlhol a béka segge alatt van..... Ez után a meccs után úgy érzem,h jogos a fehér zsebkendő Rijkaardnak...pápá, húzzál szépen Milánóba
ez az én véleményem a szezon felénél,amit az eredmények bizonyítanak...és a mutatott játék
mennyél már haza, te vagy a fax. Nem tehet róla, h a szőke egy nyomorék. Le kell cserélnie, sztem rá van parancsolva, mert hogy néz ki az , h el akarják küldeni, közben meg végigjátszik minden meccset.
Rijkaardnak semmi köze nem volt ehhez az x hez.

Te nem vagy normális.
- József Attila
Mardel
Jugador d'estrella

2007.01.24. 23:12:21

Cooltiszo írta:Mardel: én nem láttam akarást a játékosokban, csak olyan tessék-lássék módon. Ha egy csapat hajt az nem ilyen. Ronaldinhoval is lassan tele lesz a tököm, állanan síránkozik, értem én hogy rúgják meg minden, de ez nem teljesítmény akkor se.Saviola is [auto_cenzúra] volt, egy indok amiatt inkább őt hagytam volna fönt hogy Giuly még szarabb volt.
Természetes az én szótáramban sem ilyen a nagybetűs küzdés, de azt hiszem láttunk már ennél sokkal rosszabb meccset is Ronaldinhotól, ahol sokkal jobban félvállról vette a dolgokat, és sokat mondok ha futott egy km-t! Magához képest aztmondom nem teljesített ma úgy, hogy arra adna okot, hogy éppen most fakadjunk ki! A siránkozásos és színészkedéses dologgal teljesen egyetértek(ahogyan Hortival is e téren), néhányan a csapatnál tényleg mintha többet foglalkoznának a "kerettel", mint magával a focival!
Ez a Betis meg nem a tizenakárhányadik helyen lévő Betis már, elég jól játszanak mostanában, biztos vagyok benne, hogy feljebb fognak jönni egy-kettő a tabellán!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mardel 2007.01.24. 23:13:40-kor.
Andres Iniesta FAN
Kép
Visça el Barça
lionel19

2007.01.24. 23:11:25

Ezt mondom én is ha jön Eto'o akkor berugja a helyzeteket! Ha jön Messi akkor lessz helyzet!!! Volnak helyzetek de az mien hogy 5méter 27 centiról bedobásra rugja vki a labdát???? :D Nah szal Eto'o és Messi mikor jönnek?
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.01.24. 23:10:42

varga tamás írta:Kedves 'Replay'!
Az élő közvetítések rovatban divatszurkolókról írtál, akik nem emlékeznek a 2000-2003 közti időszakra, amikor válságról beszélnek. Nos, a miheztartás végett. Én magam 9 éves korom óta, 1986-tól szurkolok a kék-gránátvörös csapatnak, ama bizonyos steaua elleni bek-döntő óta. És emlékszem a Gaspart-éra eredménytelenségére. De, nehogy már a múlttal foglalkozzunk - csak, abból nem lehet megélni, arra nem kapjuk meg a 2006/07-os idény aranyérmét. És akármennyire is nekemestek, ledivatszurkolóztok, attól még a véleményem változatlan: ilyen játékkal az idén hatalmasat fogunk bukni, és hogy ezt megakadályozhassuk: Rijkaardot ki kell rúgni. NINCS JÁTÉK! NINCS ELKÉPZELÉS! NINCS EGY ÉPKÉZLÁB TÁMADÁS A 90 PERC SORÁN! ÉS EZ SOROZATBAN A HETEDIK ILYEN MECCS! Ha csak az elhullajtott pontok felét megszerezzük, most nyugodtan nézhetnénk a tavasz elébe.
Kérdezem én: hol volt Zambrotta? Izomfáradtság, vagy milyen hülyeséget mondtak. Nehogy már. Van egy világbajnok jobbhátvédünk, aki jól játszik, és helyette az a kétballábas barom - oleguer - játszik? Ekkora szamárságot! A balhátvédjeink meccsről-meccsre gyengébb teljesítménnyel rukkolnak elő, Giuly az idén még egyí egyeneset nem rúgott a labdába, Guddy még az álló labdát sem találja el, ha meg igen, abban sincs sok köszönet - vagy taccs lesz belőle, vagy a nézőtéren köt ki.
Száz szónak is egy a vége: Rijkaard menjen, helyette jöhetne Lippi, akinek nincs munkája, de én jobban örülnék Guus Hiddinknek! Jóccakát!
tamás képzeld el hogy egy csapatott a csúcsra vezeted mindent megnyersz vele istenitenek aztán a következő évbe nem megy a játék annyira mint az elmult években és máris azt mondanák a szurkolók hogy takarodj varga meg fehérzsepkendőket lengetnének :roll:
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
Andris
Adminisztrátor

2007.01.24. 23:09:07

Nah nézzük a mai játékunkat. Én ugy érzem, h egy lefejezett csapattal játszik a barca. Ma már megvoltak a biztató jelek, kialakítottunk támadásokat, néha nem is akármilyeneket, és ez mindenképpen jó, viszont nincs aki befejezze ezeket. Saviola ugy tul korán lejött, mert főként a 2. félidőben voltak nagy helyzetek, Guddy meg egy ostoba, agyatlan, hülye, technikátlan favágó barbár minősíthetetlenül [auto_cenzúra] béna ...
Nem hiszem el, h mit művelt, majd a topicjában kiosztom.

Nos, szerintem az év eddigi meccseihez képest ma már bőven lehetett látni biztató dolgokat, stabilabb volt a védelem, és végre volt öszhang a kp és a védelem közt. Azért Xavi, Edmilka, Gio egy egész más kp, mint Motta, Deco, és Ini... 8)

Én ugy gondolom, ha a két sérültünk visszatér, egy ilyen meccset simán behúzunk, és akkor nem lesznek különösebb gondok.

Érdekes mód a csapat mai játéka, főleg a 2. félidei, jobban tetszett, mint a vasárnapi sima 3-0-ánál. És ez jó, kicsit derűsebbé teszi a kilátásokat. :)
- József Attila
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.01.24. 23:07:25

Xavinho írta:
VictorValdes19 írta:
Remélem azért most mindenki rájött,h Frank mekkora egy fax!! Ha nem hozza be azt a szőke nyomorékot,akkor még nyerhettünk is volna...d kötelező volt behozni Guddát,h nehogy a szurkolóknak legyen igazuk...nemtom,h mi kell ,h rájöjjön végre,h Gudjohnsen szintje vlhol a béka segge alatt van..... Ez után a meccs után úgy érzem,h jogos a fehér zsebkendő Rijkaardnak...pápá, húzzál szépen Milánóba
ez az én véleményem a szezon felénél,amit az eredmények bizonyítanak...és a mutatott játék
ez majd február 21.-én 23:50-kor monjdad ok :?:
köszi :!:
Mit?? Azt,h örülni kellett az 1-1-nek? Jól vagy,haver? :lol:
És cáfolj meg,ha tudsz :roll:
én azt mondom hogy majd az első bl meccs után mondjad azt hogy takarodj rijkaard kiváncsi leszek hogy akkori is fogod mondani :?
PUNK'S NOT DEAD!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.01.24. 23:06:42

Kedves 'Replay'!
Az élő közvetítések rovatban divatszurkolókról írtál, akik nem emlékeznek a 2000-2003 közti időszakra, amikor válságról beszélnek. Nos, a miheztartás végett. Én magam 9 éves korom óta, 1986-tól szurkolok a kék-gránátvörös csapatnak, ama bizonyos steaua elleni bek-döntő óta. És emlékszem a Gaspart-éra eredménytelenségére. De, nehogy már a múlttal foglalkozzunk - csak, abból nem lehet megélni, arra nem kapjuk meg a 2006/07-os idény aranyérmét. És akármennyire is nekemestek, ledivatszurkolóztok, attól még a véleményem változatlan: ilyen játékkal az idén hatalmasat fogunk bukni, és hogy ezt megakadályozhassuk: Rijkaardot ki kell rúgni. NINCS JÁTÉK! NINCS ELKÉPZELÉS! NINCS EGY ÉPKÉZLÁB TÁMADÁS A 90 PERC SORÁN! ÉS EZ SOROZATBAN A HETEDIK ILYEN MECCS! Ha csak az elhullajtott pontok felét megszerezzük, most nyugodtan nézhetnénk a tavasz elébe.
Kérdezem én: hol volt Zambrotta? Izomfáradtság, vagy milyen hülyeséget mondtak. Nehogy már. Van egy világbajnok jobbhátvédünk, aki jól játszik, és helyette az a kétballábas barom - oleguer - játszik? Ekkora szamárságot! A balhátvédjeink meccsről-meccsre gyengébb teljesítménnyel rukkolnak elő, Giuly az idén még egyí egyeneset nem rúgott a labdába, Guddy még az álló labdát sem találja el, ha meg igen, abban sincs sok köszönet - vagy taccs lesz belőle, vagy a nézőtéren köt ki.
Száz szónak is egy a vége: Rijkaard menjen, helyette jöhetne Lippi, akinek nincs munkája, de én jobban örülnék Guus Hiddinknek! Jóccakát!
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.01.24. 23:05:56

Mardel: én nem láttam akarást a játékosokban, csak olyan tessék-lássék módon. Ha egy csapat hajt az nem ilyen. Ronaldinhoval is lassan tele lesz a tököm, állanan síránkozik, értem én hogy rúgják meg minden, de ez nem teljesítmény akkor se.Saviola is [auto_cenzúra] volt, egy indok amiatt inkább őt hagytam volna fönt hogy Giuly még szarabb volt.
lionel19

2007.01.24. 23:05:47

Srácok Eto'o és Messi mikor jön vissza? És addig hány bajnoki van??? Mert akkor már jó lessz! Lessz aki passzt ad és aki gólt rug! Szal onnan régi csak addig kell kihuzni
lionel19

2007.01.24. 23:03:52

-----------------------Valdes-------------------
Oleguer-----Thuram------Puyol---Zambrotta
-------------------------Marquez---------------
----------------Deco------------Xavi-----------
Iniesta-----------------------------Ronaldinho
-------------------------Saviola----------------

ezt a felállást kellene erőltetni!!! Iniesta jobb volt szélen mint Giuly Marquet középpályán jobb! Thuram megérdemelne egy kezdőt!

Igy jobb lenne sztem
Xavinho
Capitá del Barça

2007.01.24. 23:02:50

VictorValdes19 írta:
Mit?? Azt,h örülni kellett az 1-1-nek? Jól vagy,haver? :lol:
És cáfolj meg,ha tudsz :roll:
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.01.24. 23:01:48

Ez nem hozzáállás, és ez dühít a legjobban, le lehet xelni, egy jó kis meccsen, becsúszhat egy-egy ilyen meccs mint a mostani, csak sajnos ez megy karácsony óta, és elismerem a játékoskat egyénileg, de akiben nincs semmi alázat és nem csinál semmit hosszútávon, azt küldjük el, jön helyette más. Legyen az Roni, Deco vagy akárki. Giulyt már meg se említem, folyamatosan megcáfol. Mindig azt hiszem hogy ennél szarabban nem lehet játszani, hát mégis.
Nagyon ideges vaok a csapatra.
:evil: :evil: :evil: :evil:
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.01.24. 23:00:50

PUNK'S NOT DEAD!
Mardel
Jugador d'estrella

2007.01.24. 22:59:59

Nos, értékelve a meccset. Néztem miket írtak egyesek meccs közben, én nagyon nem értek egyet sokukkal! Jópár meccs óta nem játszott így a csapat! Szándékosan használom az "így" szócskát, mert a jó jelzőt azért nem ragasztanám oda, de láttam a küzdeni akarást a játékosokban! Nekem az ezelőtti meccsek(lásd előző Nastic) jóval rosszabb képet mutattak, hiába nyertünk! Ha ilyen mentalitás jellemezne minket minden meccsen a kezdő sípszótól, nem ennyi pontunk lenne! Valamint gratulálok Oleguernek, látszik, hogy élete a Barcelona, és számíthat rá a csapat, sérülések esetén, meg egyáltalán. Remekül követte a támadásokat, és volt jónéhány pontos szerelése, természetesen kvalitásaihoz képest! Gio és Giuly volt a két hiányzó láncszem a meccsen szvsz, Iniesta is jobb volt jobbszélen, mint Giuly!
Szóval ilyen mentalitással tovább, és akkor az eredmény sem fog elmaradni, és jön majd a szép játék is.
üdv

ui.: Horti meg nagyon-nagy arc, néha hülyeségeket beszél, de van karaktere :lol:
Andres Iniesta FAN
Kép
Visça el Barça
Andris
Adminisztrátor

2007.01.24. 22:59:38

Saviola írta:Egyszerűen jellemzem a mai játékunkat:Siralom.

Ronaldinho az első félidőben -2,a másodikban -1.

Gioról kaptunk megint egy gólt.. :oops:

Saviolara meg Giulyre ívelgetjük a labdákat,s csodálkozunk,hogy nincs eredménye..aztán felhozzuk Saviola helyett Gudjohnsent,aki többet ártott a csapatnak,mint az ellenfél..s Iniestat kitoljuk jobbra,ami tőle idegen.S a végén még örülnünk kell az xnek egy 17. csapat ellen.Ássuk el magunkat. :roll:

FoRcA BaRcA!
Szerintem remek ötlet volt Giuly helyére Iniesta, egyből felélénkült a játék. nem értem mért kell Saviolát mindig lecserélni, főleg Guddyra.
- József Attila
Rumig
Entrenador del Barça

2007.01.24. 22:57:44

Saviola írta:.s Iniestat kitoljuk jobbra,ami tőle idegen.
Inkább bennhagytad volna Gyulát??
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Xavinho
Capitá del Barça

2007.01.24. 22:55:50

Hát..1-1... a végén még ennek is örülni kellett...
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.01.24. 22:53:28

Egyszerűen jellemzem a mai játékunkat:Siralom.

Ronaldinho az első félidőben -2,a másodikban -1.

Gioról kaptunk megint egy gólt.. :oops:

Saviolara meg Giulyre ívelgetjük a labdákat,s csodálkozunk,hogy nincs eredménye..aztán felhozzuk Saviola helyett Gudjohnsent,aki többet ártott a csapatnak,mint az ellenfél..s Iniestat kitoljuk jobbra,ami tőle idegen.S a végén még örülnünk kell az xnek egy 17. csapat ellen.Ássuk el magunkat. :roll:

FoRcA BaRcA!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Replay
Director del Fútbol

2007.01.24. 22:52:37

Hát ez gyenge volt.
Ronnie, Deco, Iniesta-nak értelmes megmozdulása alig volt, Iniesta semmit nem tudott hozzátenni, Ronnie-nak gondot okozott a labdatartás, Deco eltünt a végére, talán lett volna esélyünk, ha Saviola bent marad.
De bekellett hozni az izlandit és amit müvelt...igazi Tökölis megoldások, de emlithetném Giuly-t, aki 000 veszélyt jelentett, jó lenne, ha felkeresné Messi-t, mutassa már meg, hogy kell kicselezni egy védőt, mert ezt a francia nem tudja. Szánalmas volt, hogy Oleguer futott fel a legtöbbször, mig a jóval technikásabb Gio semmit nem csinált.
Xavi-t kihagyni óriási hiba, Rijkaard sorra hozza a rossz döntéseket és ez még sokba kerülhet és nem azt mondom, hogy Iniesta nem való a kezdőbe...tegye ki Giuly-t pl.
Remélem gyorsan felépülnek a sérültek, mert ilyen játékkal esélyünk sem lesz a Liverpool ellen :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2007.01.24. 22:53:52-kor.
Sir Maxwell
Jugador del Barça

2007.01.24. 22:52:23

nah hát ez van, döntetlen
annyira szarok szerintem nem voltunk, második félidőt néztem, egész turhető volt, de ez a kommentátor ez kész:D:D:D:DD:D:
ennyit rég röhögtem egy meccsen:D
Lezárt