Ez szerintem jó így, mert a nyolc közötti meccseket hívják negyeddöntőnek, ha jól tudom. Először amúgy én is fintorogtam rá, de aztán végiggondolva ez jó így. Egyébként nem a legjobb 16 közé jutottak most a csapatok?Badi írta:BL: Mourinho a Benficára vár
2005-12-12 00:30 Utolsó módosítás: 2005-12-12 00:30
José Mourinho, a Chelsea portugál vezetőedzője azt reméli, hogy csapata a Benficával csap össze a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Mourinho szerint remek lenne, ha összejönne ez a párosítás, mert ez egyben azt is jelentené, hogy mindkét együttes a legjobb nyolc közé jut.
Mourinho elismerően beszélt a portugál bajnokról, amely óriási csatában ütötte el a továbbjutástól a Manchester Unitedet.
mimimimivan?![]()
Bajnokok Ligája & Európa Liga
-
- Director del Fútbol
BL: Mourinho a Benficára vár
2005-12-12 00:30 Utolsó módosítás: 2005-12-12 00:30
José Mourinho, a Chelsea portugál vezetőedzője azt reméli, hogy csapata a Benficával csap össze a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Mourinho szerint remek lenne, ha összejönne ez a párosítás, mert ez egyben azt is jelentené, hogy mindkét együttes a legjobb nyolc közé jut.
Mourinho elismerően beszélt a portugál bajnokról, amely óriási csatában ütötte el a továbbjutástól a Manchester Unitedet.
mimimimivan?

-
- Director del Fútbol
Tényleg elég nagy baj van Sanyi fejével. Pedig nem rossz játékos, akármit is mondanak róla az emberek. A magyar ember sajátossága, hogy felszínesen ítél meg dolgokat, senki nem lát annál tovább, hogy Sanyi idegbeteg.Ordog írta:Igen!!! Ő a MI Sanyink!!!
Amúgy 1-2 haverommal csak Milos-nak hívjuk.
Biztos ti is ismeritek Milost. A maga a pokol című filmben volt ez az őrültmutánsemberke.--> Egy bőrsapkát tettek a fejére, amin lánc lógott és ezzel tartották az őrök, nehogy csináljon vmi őrültséget:)) TISZTA SANYI![]()
Van Damme volt a főszereplő, aki egy orosz börtönbe került, ahonnan megszökött a végén:)))
gondolom páran vágjátok miről beszélek:)
Engem csak az zavar, hogy előbb-utóbb így el fogja vágni magát, és nem lesz esélye sem rangos bajnokságba kerülni.
Kár, pedig a leggyengébbek a mezonyben.real_funghi írta:Nem.Enrique írta:Madridot kaphatjuk??

Fúúú az Óriási film,,,mostanába volt a TV-be(semmi REklám:lol:)...És az a MILOS a FAlat verte állandóan!!!,,,Ordog írta:Igen!!! Ő a MI Sanyink!!!
Biztos ti is ismeritek Milost. A maga a pokol című filmben volt ez az őrültmutánsemberke.--> Egy bőrsapkát tettek a fejére, amin lánc lógott és ezzel tartották az őrök, nehogy csináljon vmi őrültséget:)) TISZTA SANYI![]()
Van Damme volt a főszereplő, aki egy orosz börtönbe került, ahonnan megszökött a végén:)))

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Igen!!! Ő a MI Sanyink!!!
Biztos ti is ismeritek Milost. A maga a pokol című filmben volt ez az őrültmutánsemberke.--> Egy bőrsapkát tettek a fejére, amin lánc lógott és ezzel tartották az őrök, nehogy csináljon vmi őrültséget:)) TISZTA SANYI
Biztos ti is ismeritek Milost. A maga a pokol című filmben volt ez az őrültmutánsemberke.--> Egy bőrsapkát tettek a fejére, amin lánc lógott és ezzel tartották az őrök, nehogy csináljon vmi őrültséget:)) TISZTA SANYI

SaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiTorghelle Sándor ötször kapott szerepet. Gólt nem lőtt, három lövéséből kettő kapu mellé szállt. A magyar támadó ellenben a szabálytalanságok terén az élmezőnyben volt (holtversenyben a hetedik lett), legalábbis ő 19-szer használt nem megengedett eszközöket, ellene csak hatszor szabálytalankodtak. Torghelle statisztikáját még két sárga lap is bővíti.

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- mrmonster
- Entrenador del Barça
A MU ennyit érdemelt, ott edzőváltásra van szükség már régóta, meg hát ilyen Smith-ekkel a középpályán nem is várhatnak mást. A Benfica nagyon beállt a második félidőre, dehát biztos elfáradtak. Luisao tényleg egy atomhátvéd.
Előre a TITOlusokért!
Barca-Sevilla...Lio3030 írta:srácok a hétvégén Barca-sevilla,vagy sevilla-Barca????????
És remélem hozzuk!!!

srácok a hétvégén Barca-sevilla,vagy sevilla-Barca????????
Forca Barcelona
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Naon szép focit játszik a Benfica.
Kifejezetten tetszik.
Megérdemelték a továbjutást. 

-
- Llegenda del Barça
ezzel ugyanígy voltam én is. a plafonig ugrottam, amikor lefújták a meccsetSzakacs írta:nem tudom miert de ezen a benfica meccsen ugy izgultam h nyerjen a benfica mintha legalabb mi jaccodtunk volna
lehet h Koeman miatt

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Nyert a Villarreal, így duplán örülhetek, mert a betandwinen én is nyertem velük! Múltkor saviola, most Riquelme csapata hozott nekem pénzt, és ez nagyon jó így!
A MU nagyon nagyot szívott így, nehéz lesz feldolgozniuk, sajnálom őket.
Szerintem a Bayernt nem lenne jó kapni (én bírom őket, már csak ezért sem), én érzem őket is olyan erősnek, mint a Juvét. És azt sem szeretném, ha a bajorok olyan hamar kiesnének.
A MU nagyon nagyot szívott így, nehéz lesz feldolgozniuk, sajnálom őket.
Szerintem a Bayernt nem lenne jó kapni (én bírom őket, már csak ezért sem), én érzem őket is olyan erősnek, mint a Juvét. És azt sem szeretném, ha a bajorok olyan hamar kiesnének.
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Huha a Benfica meccsen Luisiao nagyoon nagyot alakitottMorminho írta:Így van, nagyon gyenge volt ma a MURonaldinho 17 írta:Jól számolom hogy csoportutolsó a MU???![]()
Még az UEFA sincs meg nekik!!!De gáz
Tiziano Crudeli fan 

Így van, nagyon gyenge volt ma a MURonaldinho 17 írta:Jól számolom hogy csoportutolsó a MU???![]()

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Entrenador del Barça
Jól számolom hogy csoportutolsó a MU???

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
53' Werder Bremen (Ger) 4 - 1 Panathinaikos (Gre)
Sanyika persze megkapta már a sárgáját
Sanyika persze megkapta már a sárgáját

-
- Director del Fútbol
Már kezdem sajnálni a MU-t,nem kellene már itt kiesniük...
Amúgy jó hír számunkra,hogy egyre valószínűbb,hogy a Juve lesz a csoportelső!!!!Most 2 ponttal vannak a Bayern előtt,és már a gólkülönbségük is jobb 2-vel.
Nem mondom,hogy a Bayern könnyű ellenfél lenne,de a Chelsea-n kívül a Juve emelkedik ki a mostani mezőnyből.Plusz talán a Milan.
Amúgy jó hír számunkra,hogy egyre valószínűbb,hogy a Juve lesz a csoportelső!!!!Most 2 ponttal vannak a Bayern előtt,és már a gólkülönbségük is jobb 2-vel.
Nem mondom,hogy a Bayern könnyű ellenfél lenne,de a Chelsea-n kívül a Juve emelkedik ki a mostani mezőnyből.Plusz talán a Milan.
Nem tom nézi-e valaki a Benfica-MU (2-1) meccset, de aki nem az nézze!!! Nagyon jó kis meccs, és a szurkolók nagyon jó hangulatot csinálnak. Ha C.Ronaldo hozzáér a labdához az eglsz stadion kezd fütyülni, de nem ám csak a B-közép hanem az egész
Jó kis pörgős meccs, és ha így marad akkor kiesik a MU! De még a döntetlennel is...

Jó kis pörgős meccs, és ha így marad akkor kiesik a MU! De még a döntetlennel is...
- Fernando
- Llegenda del Barça
Semmi baj majd a Pool jöhet később!Mr. Master írta:Fernando írta:A Pool is csoportelső lett és ezért nem lehet ellenfél mert csak csoportmásodik lehet az ellenfelünk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sorry
really!
Akkor:
Chelseeeaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nem követem szinte csak a barca körüli dogokat, mostanában elég kevés időm van a fórumozásra, meg minden egyébre is... Tényleg sorry.

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Fernando írta:A Pool is csoportelső lett és ezért nem lehet ellenfél mert csak csoportmásodik lehet az ellenfelünk

Sorry
really!
Akkor:
Chelseeeaaaaaa

Nem követem szinte csak a barca körüli dogokat, mostanában elég kevés időm van a fórumozásra, meg minden egyébre is... Tényleg sorry.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------