Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A BL-ben és a bajnokságban sem tudtunk a Bremen ellenit leszámítva igazán nagy csapatot megverni. A bajnokságot csak az óriási mázlink miatt vezetjük, értsd ezalatt a Madrid és a Sevilla botladozását az utóbbi hetekben.lionelmessi19 írta:Itt vannak az érvek, amik Rijkaard mellett szólnak, és csak ebben az évben érte el őket.
A bl-ben a legjobb 16-ban vagyunk, méghozzá úgy, hogy a werder elleni, és Chelsea elleni otthoni meccsekre fantasztikusan lett összerakva a csapat, és nagyon okosan, néhol szépen is játszottak.
Valamint: tekintsd meg!
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu= ... de=tabella
Természetesen végigolvastam, amit írtál, persze az igaz, hogy csak azt az egy dolgot emeltem és gúnyoltam ki. Azért, mert azt nagy butaságnak tartom.lionelmessi19 írta:Anti, gondolom nem olvastad végig, amit írtam, csak ennél a mondatnál úgy érezted, h ki kell hogy emeljed, és gúnyolnod.
Igen is úgy gonolom, h nem látja át a dologokat az, aki 1 személyben Rijkaardot teszi felelősség a rosszabb teljesítményért, amivel egyébként vezetjük a bajnokságot, és bl-ben ott vagyunk a lejobb 16 közt.
antiimperialista írta:Szóval aki rijkaardot okolja, az nem látja át a dolgokat? Az látja át, aki azt hajtogatja, hogy "majd ha Eto'o és Messi felépül, jó lesz minden"? Taktika akkor se lesz... De biztos csak azért gondolom majd így, mert nem látom át a dolgokatlionelmessi19 írta:Én is valahogy hasonlóképp érzek, amikor meglátok egy ilyen hsz-t, h Frank mehet a csába, meg hasonlókat, de hát ez van, van aki nem annyira látja át a dolgokat, és valakit okolnia kell.
Anti, gondolom nem olvastad végig, amit írtam, csak ennél a mondatnál úgy érezted, h ki kell hogy emeljed, és gúnyolnod.... de hát ez van, van aki nem annyira látja át a dolgokat, és valakit okolnia kell. Nem mondom, h mi olyan jól tudunk mindent, de egy lefejezett csapat, amelyik még mindig! vezeti a bajnokságot, méghozzá 1 pont előnnyel, nem csak gólaránnyal...
Hát ez nem vmi biztató...barca99 írta:50%...vagy játszik vagy nem!Zozzy 5 írta:Mekkora az esély h Eto'o játszik a celta ellen?![]()
Egyébként max. bejön a végén csereként, de még lehet hogy azt sem!
50%...vagy játszik vagy nem!Zozzy 5 írta:Mekkora az esély h Eto'o játszik a celta ellen?
Mostanra világossá vált h nem lehet csak az Eto'o vagy a Rijkaard problémára fogni. Annak is igaza van aki ezt, annak is aki amazt mondja.antiimperialista írta:Szóval aki rijkaardot okolja, az nem látja át a dolgokat? Az látja át, aki azt hajtogatja, hogy "majd ha Eto'o és Messi felépül, jó lesz minden"? Taktika akkor se lesz... De biztos csak azért gondolom majd így, mert nem látom át a dolgokatlionelmessi19 írta:Én is valahogy hasonlóképp érzek, amikor meglátok egy ilyen hsz-t, h Frank mehet a csába, meg hasonlókat, de hát ez van, van aki nem annyira látja át a dolgokat, és valakit okolnia kell.
Á, szerintem csak nem látod át a dolgokatvarga tamás írta:...NINCS JÁTÉK! NINCS ELKÉPZELÉS! NINCS EGY ÉPKÉZLÁB TÁMADÁS A 90 PERC SORÁN! ÉS EZ SOROZATBAN A HETEDIK ILYEN MECCS!
...
Száz szónak is egy a vége: Rijkaard menjen, helyette jöhetne Lippi, akinek nincs munkája, de én jobban örülnék Guus Hiddinknek! Jóccakát!
Szóval aki rijkaardot okolja, az nem látja át a dolgokat? Az látja át, aki azt hajtogatja, hogy "majd ha Eto'o és Messi felépül, jó lesz minden"? Taktika akkor se lesz... De biztos csak azért gondolom majd így, mert nem látom át a dolgokatlionelmessi19 írta:Én is valahogy hasonlóképp érzek, amikor meglátok egy ilyen hsz-t, h Frank mehet a csába, meg hasonlókat, de hát ez van, van aki nem annyira látja át a dolgokat, és valakit okolnia kell.
ez így van! Rivaldo nagyon alázatos volt a barcával! Ronaldinhonál a jó játék úgy látszik 3 évig tartott... idén semmit nem csinál. ácsorog, nagyokat pihen, elfelejtett cselezni, nem akar futni, elveszti a lasztit és nem is nagyon ad be... szóval vele is csak egyel többen vagyunk!!! pedig nem felejtett el focizni, csak épp nem mer neki senki szólni, mert ő a ronaldinho és nehogy esetleg megsértődjön... pedig rendbe kéne már tenni fejben a srácot, mert sztem keres annyit, hogy a minumum elvárás: dolgozzon meg érte!!!redmiller írta:Beleolvastam az Élő közvetítések topikba, de nem értek egyet vele!
Nagyon szarok vagyunk mostanában... Ne jöjjön nekem senki az elmúlt évekkel!!! Az már elmúlt... A Real szurkoló is ebből akar élni... Mit nyertek az elmúlt években??? Semmit! Vérfrissítésre van szükség! Lehet, hogy pont Eto'o-ra, de attól Roni elképesztően önző labdatartása nem fog megváltozni... Guily és Guddy sem céloz pontosabban... Saviola meg egy fecske, de ismerjük a közmondást... Valamin változtatni kell, mert a Liverpool átgázol rajtunk.
Egyébként nem lennénk a bajnokság élén, ha a többiek nem botladoznának! Írtó mázlink van... Ronaldinho olyan fos, hogy az már fáj... Guily szintén, Guddy sem különb... Középpályánk sehol és a védelem sem mindig stabil... Sűrgősen rendet kellene tenni a fejekben! Különben jönnek a Rivaldo távozása után bekövetkezett szűk évek... Legnagyobb probléma, hogy senki nem olyan alázatos - talán Eto'o-t kivéve -ebben a csapatban, mint Rivaldo volt.
Rijkaard saját magával kezdhetné a rendbetételt...
Így van, formába kell lendülni és ehhez ők is kellenek pontosabba két gólképescsatár, és ha Eto'o és Messi formába lendül akkor Roni se fog kilógni a sorból!lionelmessi19 írta:REd!
szerintem egész más lesz ez a csapat, ha a két csatár visszatér, Ronaldinho jobban fog tudni velük játszani, és meglesz a lávány is.
Én erősen reménykedek abban, h a sérültek visszatérésével megszűnik minden probléma.
Iniesta tolhatná szélen mint ma és oleguer job lenne sztemlionelmessi19 írta:Bajnokságban mostantól ebben a felállásban nyomnám Rijkaard helyében:
Valdes
Zambrotta, Thuram, Puyol, Sylvinho
Marquez
Deco, Xavi, Ini
Ronaldinho
Saviola
Tehét február közepe!lionelmessi19 írta:Egyenlőre ugy néz ki, h Etoo már lassan teljes értékű edzésmunkát végez, és 1-2 bajnokis mulva már helyet kap a pályán, és valszeg oks lesz a pool elleni itthonira. Viszont Messinél nem tudni. Február 1-én jön meg Argentínából, és kezdi meg a csapattal az edzést, de mivel tudjuk, h egy talpsérülés nem olyan nagy gond, mint mondjuk etoo sérülése, talán ő is jó lesz a bl meccsre.lionel19 írta:Ezt mondom én is ha jön Eto'o akkor berugja a helyzeteket! Ha jön Messi akkor lessz helyzet!!! Volnak helyzetek de az mien hogy 5méter 27 centiról bedobásra rugja vki a labdát????Nah szal Eto'o és Messi mikor jönnek?
Most már mind1VictorValdes19 írta:tényleg lionelmessi19 a mulrkoe beszéltünk a magyar barcáról na én 12 évesen kicsi lennék köztetek(bocs hogy nem ide tartozik de nem tom máshova irni sorry
)