Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt senki sem hiszi aztskadi írta:mindenesetre nem hinném,hogy lampard idejön,ezért nem is foglalkozom azzal,hogy kit szoríthat ki meg hogyan és stb
ozsimiki írta:lionelmessi19 írta:Iniesta . Talán Messi után tőle a legnehezebb a mai Barcában.Na azért Ronnietól sem lehet elvenni szinte.....Ininél jóval előrébb van ebben
(is) mármint Ronnie...
ebből az idényből ne indúljunk ki...fizikai cuccok
A többi 7?lionelmessi19 írta:Tény, hogy úgy gondolom a világ legjobb mondjuk 10 kp-jából 3 nálunk játszik.
Azt észrevettemXavival elfogult vagyok
lionelmessi19 írta:Iniesta . Talán Messi után tőle a legnehezebb a mai Barcában.
igyvan a lista?lionelmessi19 írta:Ha eljutna végre hozzátok is...Decooo írta: Lionelmessi szemében mindenki [auto_cenzúra] a mi hármasunkhoz képest ez már tényNem [auto_cenzúra], hanem kevésbé jó. Tény, hogy úgy gondolom a világ legjobb mondjuk 10 kp-jából 3 nálunk játszik.
Ha eljutna végre hozzátok is...Decooo írta: Lionelmessi szemében mindenki [auto_cenzúra] a mi hármasunkhoz képest ez már tény
Nem tartom olyan jónak, valóban.Game90 írta:Nem nem, még mindig Lampardról van szólionelmessi19 írta:Én úgy értettem, h Scholesnál mivel jobb...
Aszittem azt kérded.
De a nagy része igaz Lampardal szemben is.![]()
De kb igaz Lampardra is. Szóval Scholest is rosszabnak tartod, mint a mi hármasunkat?
Lionelmessi szemében mindenki [auto_cenzúra] a mi hármasunkhoz képest ez már tényGame90 írta:Nem nem, még mindig Lampardról van szólionelmessi19 írta:Én úgy értettem, h Scholesnál mivel jobb...
Aszittem azt kérded.
De a nagy része igaz Lampardal szemben is.![]()
De kb igaz Lampardra is. Szóval Scholest is rosszabnak tartod, mint a mi hármasunkat?
Nem nem, még mindig Lampardról van szólionelmessi19 írta:Én úgy értettem, h Scholesnál mivel jobb...
Aszittem azt kérded.
De a nagy része igaz Lampardal szemben is.
1. ez ugyanúgy igaz Lampardra is. Iniesta egy kicsivel jobb a cselezésben. Lampard viszont jobban lő, több gólt szerez.lionelmessi19 írta:1. Iniesta univerzálisabb, jobban segíti a támadásokat, ha kell. Ezenkívül neki is elképesztő cselezési készsége van, és a labdát is kumma nehéz elvenni tőle. Talán Messi után tőle a legnehezebb a mai Barcában.
2. Megaztán sokkal jobban kedvelem a játékstílusát.
3. De egy kicsit nehéz összehasonlítani mondjuk, Scholes hátrébb játszik valamivel, és más rendszerben is.
Ha zavar, akkor irány egy másik topic. Majd befejezzük nemsokára. Egyébként, ha nem bírod megállni, akkor dobj fel új témát.Decooo írta:Áhh, egyáltalán nem off...
Ezzel egyetértek, sztem is a csapat egyik legjobbja volt msot Beckham...Game90 írta:Sztem a Real legjobbja volt, nem vallott szégyent. Amikor védekező kp volt, akkor tényleg ratyi volt, de a szélen jól játszott.lionelmessi19 írta:Beckham kiábrándítót nyujtott szerintem a spanyolországi teljesítményét tekintve, Owen pedig emlékeim szerint nem játszott valami marha sokat.
Owen tényleg nem játszott sokat, de lőtt asszem 13-15 gólt
Sztem a Real legjobbja volt, nem vallott szégyent. Amikor védekező kp volt, akkor tényleg ratyi volt, de a szélen jól játszott.lionelmessi19 írta:Beckham kiábrándítót nyujtott szerintem a spanyolországi teljesítményét tekintve, Owen pedig emlékeim szerint nem játszott valami marha sokat.
Beckhamnek köszönthető nagyban a Real bajnokija. Owen meg rosszkor jött Madridba. Amikor játszott, mindig gólt lőtt.lionelmessi19 írta: Beckham kiábrándítót nyujtott szerintem a spanyolországi teljesítményét tekintve, Owen pedig emlékeim szerint nem játszott valami marha sokat.
1. Felhozhattam volna ezer példát még, akik nem technikásak, mégis jó játékosok. Scholes sztem egy az egyben ugyanolyan, mint Lampard.lionelmessi19 írta:1. Stankovicsot keveset láttam focizni ahhoz h megítéljem. Giggsnek olyan a stílusa amilyen, nem is szeretem annyira. Scholestól pedig azért látni finom mozdulatokat....
2. Lampardról sem mondtam egyszer sem, hogy rossz focista. De az említett hármas bármelyikéről is az a véleményem, hogy a mieink jobbak, spanyolban főként.
Sztem is jó...Game90 írta:Sztem Beckham sem nyújtott rossz teljesítményt a La Ligában. Pedig ő is angol. Vagy pl Owen.
Jó ezHagyjátok már ezt a Lampardos témát.
1. Stankovicsot keveset láttam focizni ahhoz h megítéljem. Giggsnek olyan a stílusa amilyen, nem is szeretem annyira. Scholestól pedig azért látni finom mozdulatokat....Game90 írta:Mondtad, hogy a technika alapján itéled meg a kp-ket. Akkor nálad pl Sztankovics, Giggs vagy Scholes is rossz focista? Mert tőlük sem lehet sok technikás megmozdulást látni.lionelmessi19 írta:És azt is, hogy ami alapján elsősorban megítélem a játékosokat, az alapján ez ha nem is ennyire, de közel így van.
Nem tetszik ne olvasddDecooo írta:Hagyjátok már ezt a Lampardos témát. Felesleges róla beszélni meg vitatkozni ebben az "...Átigazolások..." szobában. Txiki megmondta, hogy Deco egyértelmüen marad, Lampard meg nemkell úgyhogy ezzel le is lehetne zárni ezt a témát...
Jó ezHagyjátok már ezt a Lampardos témát.