socio66 írta:egyetértek Tito-val,a prioritás legyen egy klasszis védő, de ha ilyet nem találunk, akkor én attól sem fázok, hogy Bartra legyen jövőre a védelmünk egyik stabil tagja.
Ha ilyet nem találnak akkor valszeg vége a dalnak ismét.Ilyen szezon után ami egyértelműen megmutatta a problémákat, nagyon nehéz lesz normális kh nélkül neki indulni a köv szezonak.

Számomra hihetetlen hogy csak TS van egyedül a világon, aki minőségi javulást jelentene a csapatnak minden szempontból nézve.Batranak rengeteget kellene még tanulni, amit nem gondolom hogy a barca védelme megengedhetne magának egy teljes szezonon keresztül.

Én még mindig úgy gondolom hogy látva a helyzet kezelését is, még mindig nem hiszem hogy ő a legalkamasabb ember erre a posztra, és ezt nem csak most az igazolások terrére értem.De könyörgöm ezt az alapvető problémát is már számos magyar szakértő is mint pl.Nyilasi Tibor, Bodnár György....akik már azért letettek valamit az asztalra, és ezt már számtalanszor elmondták a tvben is.Ez a csapat legnagyobb rákfenéje és ezzel mindenki tisztában van, ezért tartom hülyeségnek villanova részéről, hogy egy zöldfülü kölökkel való kisérletezgetést folytatna, hogyha nem sikerülne az elfogultan kezelő Ts-ját elhozni a PSG-ből.Na de mindegy, az idő majd eldönti ezt is.

Ott van pl.Alves aki bizonyította hogy már nem olyan megbizható a védelemben, Piqúé is az elvárt szint alatt teljesít, akkor ezek után nem lenne felelőtlenség egy kezdő tinédzsert bedobni melléjük.

Az év véleményem az, hogy egy stabil erős fizikumú és határozott szellemű ember kellene ide.

Aki nem feltétlenül Ts, hanem lehet pl. Subotic, D.Luiz stb.stb.