Hát akkor úgy tűnik egy korszak itt le is zárult.

Én nagyon sajnálom, amilyen idényt produkált, példa értékű munkát végzett, úgy hogy Pep nem szavazott neki kezdetben bizalmat, de ő akkor még nagyobb erőbedobással edzett. Minden esetre szezon vége felé, amikor nagyon ment a szekér, maradni szeretett volna, gondolni se mertem volna, hogy egyáltalán felmerül Samuel Eto'o eligazolásával kapcsolatos gondolat.. Naiv voltam ezek szerint, vagy túl optimista..

Példaértékű munkát végzett mindig, alázatos volt a pályán és őszinte a nyilatkozataiban, ilyen szinten azt hiszem ritkaságok ezek az erények. Egy korszak kimagasló alakja volt, egy korszakban amelyben alkotott. Emlékszem 1 éve azt nyilatkozta ha nem nyer semmit elmegy, hát maradt és mindent megnyert a Barcával, nagyon sok szép pillanatot köszönhetünk neki. Az a rengeteg gól, a rengeteg szép pillanat, azok a trófeák. Nekem hatalmas kedvencem volt, idén pedig feltette karriere csúcsára a koronát úgy gondolom.
Ibrát sose kedveltem, undorító alak, mélységesen kritikus leszek vele. Nehéz lesz ezt az úgymond űrt betölteni a svédnek, remélem Messivel érezni fogják a játékot, illetve azt a negatív személyiségét ott hagyja az interben...
Nagyon sajnálom, talán még fel sem fogtam, hogy elmegy és azt sem hogy miért

, nagyon nagy kedvencem volt a kameruni, hiányozni fog a kemény és alázatos munkája amelyet minden meccsen nyújtott.
Köszönök Samuel, hogy ennek a Csodálatos Csapatnak tagja voltál és gyönyörű szép korszakot alkottál nekünk, számomra mindig is a Barca nagy családjának örökös tagja leszel!