Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már észre vetteG-Jay írta:Hát reméljük mostmár Iniesta is bizonyithatja (ha egész évben nem bizonyitotta volna már) hogy a kezdőbe simán befér! Van olyan jo mint Fabregas. Simán oszt olyan jo labdákat ő is. Láthattuk egy pár Barca BL! meccsen is! De Fabregast is kedvelem! Sennat kéne visszapicsázni braziliába! Ha ott nem fér a kezdő közelébe sem akkor a spanyoloknál mit keres? Ezerszer jobb Iniesta es Fabregas! Remélem Aragones eszreveszi.
Jee!
biztos arra gondolsz, mikor pl. Kaká-nak tette le lövésre úgy, hogy oda sem nézettlionelmessi19 írta:Ronaldo is legalább gólt rúgott, ha másra már nem is volt jó
mondjuk ez az elsődleges feladata, de a passzai förtelmesek![]()
igen azt hiszem az utolsó mondatod a lényeg.Gauchomester írta:Okok, a következő üzenetem Lippinek fog szólni, csak még 1 valami. Az tuti, hogy az OLASZ nép rudja, és a többiek is, de aki semleges nézőként nézi a VB-t és az olaszokat, nekik nem hinném, hogy tetszik ez a stílus. Pl. biztos, hogy a mai brazil játék sokkal jobban ízlik a semlegeseknek is.huevos írta:ha ez a te problámád az olaszokkal, akkor nem velem kell megbeszélned, henem Lippivel...![]()
nem hiába mondják, hogy kumma unalmasak az olasz rangadók, ha nagy a tét ők mindig inkább a biztonságra mennek, talán az lehet az egyik ok...mert itt ugye nem nagyon lehet hibázni
meg annyi, szerintem az olasz az egyetlen nép, aki tudja hogy az 1-0 ás győzelemért pontosan ugyanannyi pontot adnak mint az 5-0 ért...![]()
De mondjuk ezzel az olaszok nem foglalkoznak
Okok, a következő üzenetem Lippinek fog szólni, csak még 1 valami. Az tuti, hogy az OLASZ nép rudja, és a többiek is, de aki semleges nézőként nézi a VB-t és az olaszokat, nekik nem hinném, hogy tetszik ez a stílus. Pl. biztos, hogy a mai brazil játék sokkal jobban ízlik a semlegeseknek is.huevos írta:ha ez a te problámád az olaszokkal, akkor nem velem kell megbeszélned, henem Lippivel...![]()
nem hiába mondják, hogy kumma unalmasak az olasz rangadók, ha nagy a tét ők mindig inkább a biztonságra mennek, talán az lehet az egyik ok...mert itt ugye nem nagyon lehet hibázni
meg annyi, szerintem az olasz az egyetlen nép, aki tudja hogy az 1-0 ás győzelemért pontosan ugyanannyi pontot adnak mint az 5-0 ért...
Na persze, szervezettek, de amikor az olasz játékosok lenyűgözik (néha) a nézőket a klubmeccsekenhuevos írta:ízlések és pofonok...Gauchomester írta:Remélem az olszok nem jutnak sokáig. Ez a totális antifutball. Ezen a VB-n a nagycsapatok (persze aki ott van, az mindenki szinte ugyanolyan jó), szóval a nagyok nem játszanak jól, de az olaszok játéka visszataszító.
én sokkal jobban szeretem, amikor "jól meg van szervezve" egy csapat, és tökéletes taktikával győzi le az ellenfelet.és ebben az olaszok verhetetlenek, de elfogadom, hogy sokaknak nem tetszik, de nem antifutball!liverpool 2001, na az az volt!
ezért is voltam végtelen boldog a chelsea elleni meccsek után, ott nagyon érett volt a csapat, hiába holland rijkaard, az edzősködéshez a tudást olaszországban szerezte!nem elfelejteni ám ezt sem!
ízlések és pofonok...Gauchomester írta:Remélem az olszok nem jutnak sokáig. Ez a totális antifutball. Ezen a VB-n a nagycsapatok (persze aki ott van, az mindenki szinte ugyanolyan jó), szóval a nagyok nem játszanak jól, de az olaszok játéka visszataszító.