varga tamás írta:
VV-en nem hinném. Az idei szezonban nagyon kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott. Az egész csapt gyengébb volt, mint azt megelőzően. De érdekes, a fontos pillanatokban, az utolsó fordulóban, az El Classicón nem ők hibáztak, hanem oleguer. Talán, nem véletlen.
És nagyon boldoggá tenne, ha elzavarnék a csapatból. Nem éri el a Barcelona-szintjét. Van egy olyan sejtésem, hogy Cruyff páros lábbal billentette volna fenéken a 90-es évek első felében.
Attól függetlenül hogy én sem szimpatizálok vele, és elküldeném, nem vagyok vaskalapos. Nem tudom miért, de te számomra úgy tűnsz mintha midenbe bele akarnál kötni, és h csakazértis megírom.... más ezen már rég átesik.... na mind1... Nyilvánvaló hogy nem csak Oleguer-en hanem Marquez, Belletti, Puyol Sylva, Motta is vastagon bennevolt... de inkább azt kell hogy mondjam mivel ez csapatsport, tehát midenki benne volt ebben az idányben... mert lehet hogyha Oleguer nem eneged el 1-1 embert a szélen v bárhol akkor nyerük és akkor zsír minden.. de ha az athletico ellen ősszel Roni szerez egy gólt pl akkor is nyertünk volna....