BARCA - CHELSEA
- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Az a lényeg, hogy én nem tudok jól angolul, bár pár száz szót ismerek!
Leírom, hogy mit írtak:
Didier Drogba is likely to miss Chelsea' s Champions League match against Barcelona next week, manager José Mourinho said on Thursday. " Drogba is definitely out for ( FA cup tie against Newcastle ). Sunday and there is little chance for Wednesday, " Mourinho told journalist after training.
Hát én ebből azt tudom kihozni, hogy a Newcastle elleni meccsen dőlt ki és a Barca ellen se tud jáccani! Ha hülyeséget írtam bocs, mert tényleg csak szinte szavakat tudok angolul!

Didier Drogba is likely to miss Chelsea' s Champions League match against Barcelona next week, manager José Mourinho said on Thursday. " Drogba is definitely out for ( FA cup tie against Newcastle ). Sunday and there is little chance for Wednesday, " Mourinho told journalist after training.
Hát én ebből azt tudom kihozni, hogy a Newcastle elleni meccsen dőlt ki és a Barca ellen se tud jáccani! Ha hülyeséget írtam bocs, mert tényleg csak szinte szavakat tudok angolul!

-
- Llegenda del Barça
nah, még a lampardot meg a duffot kell vhogy megfogni, és akkor frankón belefér, h ne kapjunk gólt tőlük. a többi csákót nem tartom ilyen szempontból annyira veszélyesnek. ja, és a gudjohnsen meg részegen vezetett, lehet, h vmi leesik neki is ezért még.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Ezzazz.Drogbának 3hétig nem kívánok gyógyulást,csak utána,miután kiestek....ez jó hír,bár most nagyon alpári vagyok,ha ezt mondom,de örülök.Ronaldinho22 írta:HALLOTTÁTOK? Az Eurosporton írták, hogy Drogba kidőlt a sorból és így nem jáccik a Barca ellen!!! Bocsi de ennek csak örülni tudok!!!
- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
HALLOTTÁTOK? Az Eurosporton írták, hogy Drogba kidőlt a sorból és így nem jáccik a Barca ellen!!! Bocsi de ennek csak örülni tudok!!! 

Egész jó arány a 10-ből 11.
Barcaforever írta:Suliba 10 gyerekből 11 azt mondja h 3-0ra nyerünk.Mondjuk sztem ez egy kicsit sok de sztem hozni kéne vagy 1 vagy 2 - 0ra.
-
- Entrenador del Barça
Még a 0-0 is jobb mint pl a 2-1-es győzelem(de legalább egyenlő) vagyis NEM SZABAD gólt kapni,ha igen akkor szinte biztos ogy kiesünk...[auto_cenzúra] kezdeni hazaipályán,nyerni kellett volna a csoportot
FORCA BARCA

FORCA BARCA

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Suliba 10 gyerekből 11 azt mondja h 3-0ra nyerünk.Mondjuk sztem ez egy kicsit sok de sztem hozni kéne vagy 1 vagy 2 - 0ra.

En az FMbe a csoportmeccseken 7-1re szívtam a cselszkitol. A visszavágon meg 1-0ra nyertem.Lujo írta:Én egyre bizakodóbb vagyok a továbbjutásunkkal kapcsolatban. Tudom semmit sem számít, de a 2004/05-ös BL döntőben simán 3:0-ra vertem a Chelsea-t.
- Chris
- Capitá del Barça
Már csak hat nap.
én már nagyon várom.
bízom a csapatban, de azért félek egy kicsit.
már az avatarommal is készülök képben és lélekben a meccsre.
remélem nyerünk, de ha nem is nyerünk csak jussunk tovább, mert az a lényeg. mondjuk úgy elég nehéz lenne.
FORCA BARCA!!!!!!!!!!!

én már nagyon várom.
bízom a csapatban, de azért félek egy kicsit.
már az avatarommal is készülök képben és lélekben a meccsre.
remélem nyerünk, de ha nem is nyerünk csak jussunk tovább, mert az a lényeg. mondjuk úgy elég nehéz lenne.
FORCA BARCA!!!!!!!!!!!

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Aynas,
Légyszíves kapcsold ki legközelebb a CapsLock-ot..
És én is elhiszem h félted a Bárkát', de ezt normális hangnemben le lehet írni. Nem kell ordibálni, kritizálni kezdésnek (!) mindent és mindenkit.
Nem azért mondom, mert nem vesszük jó néven amit írsz, hanem ahogy írod. És írd le, még szép hogy, mert kíváncsiak vagyunk rá, meg tudjuk beszélni stb...
És tudod, vannak olyanok, hogy építő kritikák, amik talán hasznosabbak is mint a pozitívak. Úgy is le lehetne írni.
És azt meg felejtsd el hogy a Barca örök második!! Sosem volt az, és sosem lesz az. Max. voltak nehezebb pillanatok, évek, amikor nem ment a szekér.
De most megy, és ez a lényeg, most még nem kell temetni se a csapatot, se az edzőt, se az elnököt! Majd ha 1-gyel lejjebb csusszanik a csapat, akkor majd lehet..
Légyszíves kapcsold ki legközelebb a CapsLock-ot..

És én is elhiszem h félted a Bárkát', de ezt normális hangnemben le lehet írni. Nem kell ordibálni, kritizálni kezdésnek (!) mindent és mindenkit.
Nem azért mondom, mert nem vesszük jó néven amit írsz, hanem ahogy írod. És írd le, még szép hogy, mert kíváncsiak vagyunk rá, meg tudjuk beszélni stb...
És tudod, vannak olyanok, hogy építő kritikák, amik talán hasznosabbak is mint a pozitívak. Úgy is le lehetne írni.
És azt meg felejtsd el hogy a Barca örök második!! Sosem volt az, és sosem lesz az. Max. voltak nehezebb pillanatok, évek, amikor nem ment a szekér.
De most megy, és ez a lényeg, most még nem kell temetni se a csapatot, se az edzőt, se az elnököt! Majd ha 1-gyel lejjebb csusszanik a csapat, akkor majd lehet..
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
1. Nem kell ordítani! Nagybetűs rész.aynas írta:MELYIK SZAVAMAT KELLENE CSILLAGOZNI?
HA MÁR NEM ISTENÍTEM A SRÁCOKAT AKKOR NEM IS VAGYOK BARCÁS? JA HOGY EZ ÍGY MEGY?
MINT MINDIG MOST IS NEKEM VOLT ÉS LESZ IGAZAM.
99-ÓTA NEM NYERTÜNK SEMMIT EZ TÉNY ÉS SZÉGYEN
HA VALAKI NEM ÉRT VELEM EGGYET EBBEN AZ FEJTSE KI HOGY MI A PROBLÁMÁJA.
Chelsa JA IGEN HÁNY MECCS ÓTA NEM KAPTAK GÓLT?
AZÉRT AZ A MADRID ÉS VILLAREAL ELLENI MECCS GYALÁZATOS VOT VAGY NEM?
J HOGY FÉLEK MERT A REÁL NAGYON JÖN HÁT
MEGYÜNK A VALECIÁHOZ, DEPORHOZ, REÁLHOZ
DE HÁT MA MÁR EGGY HAZAI MECCS SEM LEHET TUTI
HA NEM NYERÜNK BAJNOKSÁGOT AKKOR SZTEM A KÜLFÖLDISZTÁROKAT KI KELL RÚGNI ÉS JÖJJNEK HELYETTÜNK A FIATALOK MESSI, INIESTA, DAMIA, RODRI STB.
AMÚGY A JÓ MARIHUANNÁTÓL ROMMÁ HULVA BEÍROK A FÓRUMBA ROMÁUL
2. Olyan szavak kerűlnek ki a hozzászólásodból, amik nem ide illők!
Ha bajod van, akkor menj a dühöngőbe, vagy az #n# -es topicokba! Ott csak a kirívó esetek vannak moderálva.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Lujo
- Capitá del Barça
Én nem ítélkeztem a srác fölött, mindössze figyelmeztettem, hogy ne filytassa így, mert Enrique, vagy Redlions előbb moderálja, aztán szépen törli. Nézd csak meg: a srácnak van már 3! hozzászólása és máris összeveszik másokkal. Nem azzal van bajom, hogy fél, az az ő dolga (bár ilyen szépen és eredményesen évek óta nem játszott a csapat), hanem azzal, hogy mindezt olyan hangnemben teszi, ami abszolút nem idevaló.Iniesta írta:Teljes mértékben igazad van.Amit mondsz azok komoly tények.De azért mi itt hozzá vagyunk szokva, hogy senki nem tör pálcát a fiúk felett.
Az ilyen és ehhez hasonló -"HA NEM NYERJÜK MEG A BAJNOKMSÁGOT AKKOR LAPORTÁSTÓL, REIJKARDOSTÓL AZ ÖSSZESET KI KELL RÚGNI. 99-ÓTA NEM NYERTÜNKSEMMIT A TÜRELEM ELFOGYOTT A BARCA NEM LEHET ÖRÖK VESZTES ILLETVE CSAK 2
"- hozzászólásokat egyrészt lehet más hangnemben is mondani, másrészt akkor kellene elővenni, ha nem úgy megy a csapatnak, harmadrészt rhynn létrehozott egy egy ilyen stílusú hozzászólásoknak való dühöngőt.

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
-
- Llegenda del Barça
de minek bántani a csapatot, ha egyszer megy a szekér? (még ha néha nyögvenyelősen, de akkor is)
elég akkor ugatni rájuk, ha monnyuk a kiesést kellene elkerülni. de csak azért, h nagyokat lehessen mondogatni, felesleges. 100 évig rosszul ment a bugi, nehogy már ne örülhessen az ember a sikereknek!
elég akkor ugatni rájuk, ha monnyuk a kiesést kellene elkerülni. de csak azért, h nagyokat lehessen mondogatni, felesleges. 100 évig rosszul ment a bugi, nehogy már ne örülhessen az ember a sikereknek!
PUYOL-XAVI-INIESTA