majd lesz, akkor belinkelem!Kitfisto írta:Nem tudja vki mikor lesz fcb-clanos összefoglaló?Egyáltalán lesz-e?
Én csak ezt a linket tudom ajánlani, sport1-es öf-ról nem tom, h van-e.deffent írta:Sziasztok.
Tudtok segíteni abban, hol tudom letölteni az első fordulóban lejátszott Alaves elleni meccs összefoglalóját? A legjobb az lenne, ha a Sport1-es összefoglaló lenne, de ha külföldi, az is megteszi.
Előre is köszi
2 barsza gólért,2 órátBadi írta:ha vársz még 1-2 órát, akkor ma is megleszREAL MADRID=AZ ÉLET írta:akkor holnap este már lesznek gólok ugye![]()
![]()
már sürget a spanom
ha vársz még 1-2 órát, akkor ma is megleszREAL MADRID=AZ ÉLET írta:akkor holnap este már lesznek gólok ugye![]()
![]()
már sürget a spanom
hát tudod nem akarok tavaji vigo gólokat nézni a segunából...Xavi írta:Kb. hétfő délelőtt fent lesz, ne aggódj... Remélem jó sok... Meg ha úgy van, szívesen belinkelek neked egy-két-három Celta Vigo gólt...
Dehogyis..Díjjazzuk a törekvést:)HAnonymus írta:Hát akkor beégtem.![]()
Pedig hogy örültem, milyenjó ötletem lesz....
Akkor viszont azt még mindig lehetne, hogy akinek 4 giga cucca van (na haragudj de nem jegyeztem meg hogy ki volt az), az fájlcsere programmal (Kazaa, BCDC) átadhatná a többieknak. De igérem ez volt az utolsó idióta ötletem.
pontosabban itt a fórumban lesznekREAL MADRID=AZ ÉLET írta:én is fogok nevetni a szezon végén![]()
![]()
![]()
nah,nem OFF-olok![]()
akkor gólok lesznek vagy nem![]()