A "Portré" topikban talán nem említettem magamról, hogy a Barcelona csapata mellett válogatott szinten én már vagy 10-12 éve a Braziloknak szurkolok, örjöngök végig egy-egy világversenyt!!!!! Ezért is oly csodálatos számomra (MÉG PLUSSZBA...) ez a korszaka a Barcának, mert tele van nagyszerű brazil játékosokkal!!! Talán annó 4-5-6 éve a Barcába is ezért szerettem bele (Romarió, Rivaldo...). És mostanában olya annyira feledésbe merült az egyikük, sajnos az egyik sújos sérült, aki nekem annyira, de annyira hiányzik, hisz ő maga is egy VILÁGKLASSZIS a maga posztján, ő pedig természetesen nem más, mint: EDMILSON!!!
Srácok! Ha csak belegondolok, hogy hamarosan ő is visszatér, és felállunk egy GIO, Edmilson, Puyol, Marquez, Belletti, majd GABRI védelemmel (persze valaki(k) mindig kimarad(nak) majd...), akkor azt kell mondjam, hogy: NINCS CSATÁR A VILÁGON, AKI EZT A FALAT ÁTTÖRI!!!! Csodálatos emberek, csodálatos játékosok, hihetetlen klasszisok mind!!!....
Szóval csak el akartam mondani, hogy nekem már nagyon hiányzik EDMILSON is, ő is óriásit fog lendíteni majd a játékunkon!!!!!! Kár, hogy ő a miénk, és szinte azt sem tudhattuk meg, hogy milyen teljesítményre képes itt nálunk?!....