Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, de a diszkusszióban azt írod: "én bepróbálkoznék az elveim kissé háttérbe szorításával..." Csak a rend kedvéértozsimiki írta:Tamás ha figyelmesen elolvasol,akkor nem írtam olyat,h változtassa megvarga tamás írta:Zozzy!
Én Mikivel vitatkoznék - egy klasszikus idézésével. Al Pacino mondja az 'Egy asszony illata' c. filmben:
"AZ ÚT ELVEKKEL VAN KIRAKVA, BECSÜLETHEZ VISZ".
És mindig tartsd szem előtt: a becsület mindennél és mindenkinél fontosabb. És bár már nem olyan világban élünk, de elvek nélkül az élet olyan, mint az aranygaluska vaníliasodó nélkül.De ha szeretné kipróbálni komolyabban a csajjal,akkor picit félre kell tennie(az ismert okok,és nézőpontbeli különbségek miatt,de ez Zozzy döntése)...de nem kötelező. Amúgy egyetértek Veled,h az ember tartsa magát az elveihez!
Írtam is,h nem kell felvenni a csaj szokásait,mert az merőben eltér Zozzyétól.
Tamás ha figyelmesen elolvasol,akkor nem írtam olyat,h változtassa megvarga tamás írta:Zozzy!
Én Mikivel vitatkoznék - egy klasszikus idézésével. Al Pacino mondja az 'Egy asszony illata' c. filmben:
"AZ ÚT ELVEKKEL VAN KIRAKVA, BECSÜLETHEZ VISZ".
És mindig tartsd szem előtt: a becsület mindennél és mindenkinél fontosabb. És bár már nem olyan világban élünk, de elvek nélkül az élet olyan, mint az aranygaluska vaníliasodó nélkül.
nem rosz ötlet, kösz szépenRivaldinho írta:Én úgy 'szoktam' msn-en csinálni, ha bejön a csaj,hogy:
-Ne úgy lépj be hozzá hogy, Szia, miújság ? Vagy egyből levágja és ha teccel neki akkor jön a chat... de ha nem akkor lekoppint.... szal olyannal kell kezdni amire nem tud rövid választ adni... konkrét! dolgokkal.... PL:
-Csá, sürgős segítség kéne.. Nem tudom eldönteni melyik Retro pulcsit vegyem meg, az egyik szerintem kurvära buz!s a másik pedig nem tom másnak mennyire tetszik.... a másik dolog hogy mond már meg a házit mer tegnap el voltam foglalva, nem nagyon vágtam mi a szitu.. szal lécci .. sürgős....
-Ilyennel nem tud lekoppintani, mert 1.részt csaj.... szereti a divatot (ha olyna mint mondod) és rohadtul érdekelni fogja a retro pulcis, szal keress egy linket google-ba ami retro pulcsi, és mutasd meg neki, el lesz ájulva.. te Zozzy ? ilyet akarsz ?stbstb... másrészt meg a hzit is megmondja... és onnan jön magától.. pl megadja a házit és akkor te:
-Fú, hallod, nagyon köszi a segítséget.. lehet holnap is szükségem lesz rá....és itt fejezd is be.. ha túl sokáig nyújtod még azt hiszi akarsz tőle valamit... zárd le amikor nem nagyon várna rá.... ez bejön, stílusos
![]()
Kérd meg valamelyik haverod, hogy indítson útnak egy jól célzott tomporon rúgással, az jó lökést biztosítanaZozzy 5 írta:Mondjuk utánna már menne, csak a lökés kéne
Te is az vagyelprat írta: Hmmmmmmm,helyes kis cicus Zozzy![]()
Külső alapján sztem is megérné,de a belső már 1általán nem biztos.
Mindenképpen Rumig hsz-val értek egyet![]()
Bár még annyit hozzátannék,hogy ha rászánod magad a "beszélgetős ismerkedésre",jó lenne ha csak ketten lennétek.Ha van egy harmadik az zavaró lehet,mindenféle szempontból-ha érted mire gondolok.
Hmmmmmmm,helyes kis cicus ZozzyZozzy 5 írta:Ja, képek a lánykáról, aki nem emlékezne tavalyról![]()
http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata. ... ID=9311179
http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata. ... D=10006492
Igen, nálam is inkább az elvek felé billen a mérlegRumig írta:Zozzy!
Én meg azt mondom, h leírásodból úgy tűnik, h gyakorlatilag elég messze áll tőled minden téren, azon kívül, h bejön neked külsőre. Sztem nem ér annyit, h feladd az elveidet, véleményedet a 'mai buli feelingről', dohányzásról, stb.
Viszont ha tényleg bejössz neki, érdemes azért kicsit jobban megismerni, mert lehet, h nem is olyan a csaj, mint aminek látod. Lehet, h csak azért alapfeltétel neki a hétvégi bulizás, piálás, cigizés, mert meg akar felelni a környezetének, meg így érzi, h tartozik vhova, ha nem is feltétlenül oda, ahova akarna. Szóval ismerd meg jobban (ergo beszélgess vele minél többet), aztán ha mégsem a fenti helyzet van, akkor hagyd.Előbb-utóbb úgyis eljön az igazi, csak türelemmel kell lenni.
De mondom mégegyszer, mindenképp érdemes megismerni jobban, azzal nem vesztesz semmit.
A többség igen, de azért akad, akinek nincs szüksége erre az egészre bulizóstól, cigizéstől, piálóstól. Pont ez ilyet kéne megtalálniGame90 írta: Zozz!
És a mostani csajok közül ki nem dohányzik? A csajok többsége cigizik, mivel ez a menő, 'nagyobb' csajnak érzik magukat...
Zozz!Zozzy 5 írta:Ja, és még a csajhoz annyit, hogy valszeg dohányzik is, és a baráti "bulizós" társasága is valszeg...Namármost én rosszul vagyok a cigitől, szval egy közös "téma" megintcsak kilőve...
Ezt azért jó lenne minnél előbb megtudnodFeltéve, ha egyáltalán tényleg tetszek neki...
mindenki fizetett statiszta aki ott volt. egyszerű műtest, ahol oldalról mutatják a felső testet is . . . . .
Focihoz mindíg vanZozz, nem lenne kedved egy kis focihoz jövőhéten, Debrecenben? Very Happy Ha igen, írj egy pü-t és megbeszéljük