Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De a Barcának is lehetne nagyobb a pénztárcája de nemtudom miért nem tolják emg a végösszeget. És adják meg a sima 18millát. Militio 20nál fog kezdődni kb, vagy 18nál, akkor nemértem most mit akarnak ezek sem.barca99 írta:Én is kezdek egyre jobban elbizonytalanodni.Nem igaz, hogy azért maradunk le róla, mert a Madridnak nagyobb a pénztárcája.
![]()
Remélem akkor Milito jön, neki legalább nem kell szokni a spanyol foci légkörét.
De Chivu aztmodnta h a kedvenc europai csapata a barca ugyhogy a barcában emg mégjobbna szeretnelionelmessi19 írta:Chivu ügynökétől idéztük: "Ki ne szeretne a Real madridban játszani? Természetesen Chivu szeretne."Decooo írta:Ezt most olvastam a skysportson:
ez mit jelent? : Chivu's agent Victor Becali is quoted as saying: "Who wouldn't want to play for Real Madrid? Of course Chivu does."
Chivu ügynökétől idéztük: "Ki ne szeretne a Real madridban játszani? Természetesen Chivu szeretne."Decooo írta:Ezt most olvastam a skysportson:
ez mit jelent? : Chivu's agent Victor Becali is quoted as saying: "Who wouldn't want to play for Real Madrid? Of course Chivu does."
még nem irt alá sehovaskadi írta:aláírt a madridhoz?
népszerü lesz barcás körökben...
Na neeee,jó nagy tehetség,és jól nyomja,de Lampard már jóval többet bízonyított,simán ott van a Top10benlionelmessi19 írta:Ja, asszem Lampardos témát kifiléztük. Senki nem győzött meg senkit semmiről, és ez így van jól.
Viszont azért még a komoly top 10 kp-m, támadó szervező kpkből:
Xavi, Deco, Iniesta, Diego, Kaka, Totti, Cesc, Gerrard, C.Ronaldo (amennyiben kp-nek számít), és talán nagynehezen, a technikai adottságokat kevésbé előtérbe helyezve Lampard.
Csak megsütötte a Napozsimiki írta:ÁÁÁÁÁ fáradt lehetsz....
Liooooo,bamm***glionelmessi19 írta:Miki, a mai Barca alatt a játékosok jelenlegi, illetve ezévi formáját értem. Aszittem majd leesik, de hát ez van...
Ma csak csupa pletyka volt sajnos... Én hétvégére várom a döntést. (mert akkor nem leszek gépközelben...Decooo írta:Hát fiúk ez a Chivu-s téma, ma sem dőlt el, sztem holnap sem fog
Így kell eztskadi írta:hú srácok,keményen toljátok...![]()
4. MottaDecooo írta:igyvan a lista?
1. Deco
2. Xavi
3. Iniesta
Xavi, Iniesta, Deco, Rafa, Crosas, Motta, Edmilka, Jeffren, Jordi Gomes, OrlandiGame90 írta:A többi 7?lionelmessi19 írta:Tény, hogy úgy gondolom a világ legjobb mondjuk 10 kp-jából 3 nálunk játszik.Azt ne mondd, hogy Motta meg Edmilson
![]()
Azt észrevettemXavival elfogult vagyok
lionelmessi19 írta:ozsimiki írta:lionelmessi19 írta:Iniesta . Talán Messi után tőle a legnehezebb a mai Barcában.Na azért Ronnietól sem lehet elvenni szinte.....Ininél jóval előrébb van ebben
(is) mármint Ronnie...
ebből az idényből ne indúljunk ki...fizikai cuccok