xbalix írta:Beszélünk itt össze-vissza, de ha a tényeket nézzük ebbe a csapatba nem kell senki sem, csak 1-2 ember a padra! Persze akkor, ha nem megy el 1 kulcsjátékos se. A margit igazol ész nélkül, de náluk fejetlenség van/volt és nem nyertek idén semmit! A lényeg: Sztem ebbe a csapatba kell 1 csere bal- és jobbhátvéd és más nem! Ha lesznek még távozók, akkor természetesen hozni kell a helyükre valakit. (Guddy, Hleb) De addig minek? Ha elmegy Eto'o pótolni kell, de még itt van... Ha Henry kiöregszik, akkor hozni kell vkit, de láttuk milyen szezont produkált... De a HA a futballban nem játszik. Ribéryt talán jó lenne megszerezni, de csak azért nem fogják h ne menjen a madridba, vagy h mi is igazoljunk már vkit. Én úgy gondolom Pep őt Henry utódjának szemelte ki, de közel se biztos h ő majd kezdene itt. Eto'ot meg sztem elismeri, de továbbra is 1 magas embert akar középre (Ibra) és Samu annak ellenére sem fér bele az elképzeléseibe, h 30 gólt lőtt idén. Egyszóval Samu nem az embere és sztem nem tudta meggyőzni.
Van igazság abban amit leírtál de:
-Egy középhátvéd se ártana, mert jelenleg hiába van 6, ha abból csak három megbízható.
- Ez a szezon sokkal keményebb lesz, több meccset játszunk VB jövőre közben Afrika Kupa, Klub Világbajnokság ezek a tények azok, amiért jönnie kell Riberynek és nem az, hogy ne a Real vigye.
- Ibra nagyon jó igazolás lenne, remekül fedezi a labdát, magas jól fejel szóval tökéletes támadó megtestesítője, vele jobb lenne a csapat, akkor meg miért akarunk magunknak rosszat
80 millió körül csak igazol nyáron a Barca is abból kijön Ibra Ribery és még egy két hátvéd is