Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.31. 11:24:49

Valdest tényleg nem kellene csesztetni, ebben a szezonban igen jól véd! Megint csak azt tudom mondani, hogy én sokáig elleneztem, de beérett, jó teljesítményt nyújt, ezzel engem meggyőzött.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.31. 11:22:14

Zozzy 5 írta:Nem tom mit vártok egy 33 év körüli Gio-tól ennél többet...Hogy futkorásszon egyfolytába fel,le aztán még szereljen is?
Nem ezért kapja a fizetését?
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.31. 10:30:22

Buffon-cech :arrow: megszerezhetetlen
kasillas :arrow: sose adnák oda
coupé :arrow: 34éves azt hiszem, vén ember nem kell a kapuba
frey :arrow: ő talán megszerezhető, de szerintem nem sokkal jobb mindt VV

Szerintem pszichikálisan nagy löketet fog adni a csapatnak a eto'o meg messi visszatérése
Subinho
Director del Fútbol

2007.01.31. 10:23:24

régebben nagyon valdes ellen voltam, mert jó védelem esetén az ő potyáival kaptunk gólokat! most viszont nagyon gyenge a védelmünk, viszont valdes sokat fejlődött sztem. jól véd mostanában! ennek ellenére azért van nála bőven jobb kapus!!! pl.: (buffonon és cechen kívül) coupé, frey, casillas!
én is nagyon várom már, hogy visszatérjen a messi-eto'o duó, de ne higgyétek, hogy rögtön megváltozik minden!!! amikor játszottak sem volt olyan a csapat, mint tavaly, de ők legalább jó formában voltak, ami ronaldinhoékról nem mondható el!!!
az, hogy a tabella élén állunk csak az üldözőinknek köszönhetjük, mert ha igazán jó csapat lenne a sevilla-real-valencia trio és nem követtek volna el ekkora baromságokat, már simán előttünk lehetnének!!! ha nem használták ki eddig a lehetőséget, pedig nagy lehetőség adódott nekik, akkor ezután már kézbe kéne venni az irányítást és nem hagyni, hogy előzzenek!!!
a BL-ben meg sztem csoda kéne, hogy megint elsők legyünk. nem olyan ez a csapat, mint a tavalyi! sztem jó ha a 4-be bejutunk... de a liverpool is már nagyon kemény dió lesz!!!
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.31. 10:08:46

Azt hiszem az a alapvető probléma az, hogy a fiuk elkényeztettek minket a szép mindenkit tönkreverünk játékkal, azonban ebből az utóbbi időbe elég kevés maradt. Ezért vagyunk elégedetlenek, ha ugyan nyer is a csapat, de nem szép és jó játékkal. Ha visszatérnek a "messiások" akkor minden megváltozik, hiddjétek el. Ez biztos. Ösztönzőleg fognak hatni a többiekre is. Meg gondoljatok csak bele, hogy nem mindegy Dingonak sem, hogy éppen Giulyvel vagy a messi etoo páros valamelyikével játszik össze.

Egyébként a véleményem nekem is az, ha ott nem kapjuk meg azt a 11est, akkor nem nyerünk.

A VV dologról meg annyit, hogy szerintem semmi gond nincs vele, azt utobbi időben elég jól véd, fejlődőképes a gyrek. Az elégedetlenektől kérdezném, hogy ha az ő játéka nem tetszik a kapuban, akkor kit tudnátok elképzelni a helyén (a mufflont meg a csekket leszámítva)?
xatary
Jugador del Barça

2007.01.31. 09:45:34

Én inkább azon gondolkoznék el egyesek helyében, h meccs előtt csak azt olvasni, h csak egy góllal nyerjünk a többi nem számít, aztán meccs után meg jön a játék kritizálása. A mostani játékunkkal az a baj, h benne van a kapott gól. Rugunk egyet és visszaveszünk a tempóból, átengedjük a területet és jönnek a hibák. Én nem vagyok benne biztos, hha nincs a tizink, akkor megnyerjük a celta meccset. Addig ugyanis nagyon jól védekeztek és csak a második gól után nyíltak ki.

Zozzynak: Én személy szerint azt várom Gio-tól, h le föl száguldozzon, beadjon, de (!!)elsősorban jól védekezzen. Ilyen alapon Bellettitől se várjunk semmit, mert tudjuk róla, h elkalandozik és nem tud beadni. Olegertől se várjunk semmit, mert olyan amilyen, de legalább Katalán. Szóval így, h lesz olyan fejlődés, amiről vágyakozunk???
Eto és Messi visszatérése nagyon sokat fog jelenteni a játékban, de egyesek csodát várnak tőlük!!! Remélem, h a visszatérésük miatt sok játékos teljesítménye nagyon fel fog javulni, bár egyenlőre nem látom miért is!!! Nagyon közeleg a pool meccs és ahogy elnézem rendesen gyűjtik az önbizalmat !!!

Tamásnak: Senki (én legalább is nem) sem bántja Viktort. Nagyon sokat fejlődött az utóbbi évben és már csak egy kicsit megy fel a vérnyomásom, amikor hazapasszolják neki a labdát. Le a kalappal előtte, nem bántani akartam.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.30. 19:08:31

Én sem értek itt 1eseket. Oleguer-rel semmi probléma nem volt, azt hozta amit tud és nem kapatunk gólt róla. Gio végre kezdi összeszedni magát, az előző meccseihez képest király volt. Erre jönnek itt ilyenekkelé hogy gio olyan gyenge volt mint presas... :?
Le kéne szállni a földre, naon el lettünk kényeztetve tavaly de a siker nem jön megint csak úgy magától.
Nem tom mit vártok egy 33 év körüli Gio-tól ennél többet...Hogy futkorásszon egyfolytába fel,le aztán még szereljen is?
Az előző meccsen az volt a fő cél hogy nyerjünk és hogy javuló tendenciát mutasson a csapat. Ez megtörtént, innentől nioncs helye élesebb kritikának amelyek csak 1 játékost pécéznek ki maguknak.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.01.30. 18:41:21

VV-t nem kéne bántani, sem viccslődni vele, mert az egyik legmgbízhatóbb teljesítményt nyújtja az idén - Puyol mellett. Rendszeresen jól véd, magabiztosabb lett, a tavalyi hülyeségeinek nyoma sincs. 2-1-nél is hatalmasat védett, ha az bemegy, nem biztos hogy tudtunk volna lőni egy harmadikat.
Olvastátok a samsungsport-hu-n, hogy Edmilson finoman felhívta néhány társa figyelmét a sportemberhez méltó életmódra, az éjszakázások mellőzésére, és a csapat érdekeinek szem előtt tartására. Mire deco közölte: hogy a magánéleét minden játékos úgy rendezi, ahogy akarja. Lehet, hogy itt van a korábbi rossz játék nyitja? Remélem nem, mert akkor nagyon el lennék keseredve.
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.30. 16:22:32

mademan írta:valdes meg feleslegesen állt a 11nél a kapuban. csak nekem szúrt szemet hogy az elrúgás előtt már térdelt??? mit akart így védeni, még ha középre rúgja a nené akkor sincs esélye berúgni!!! lehet ez egy új védési módszer???
Az nekem is feltűnt, hogy milyen sután dőlt el, szerintem látta Nené, hogy elindult Valdés a másik irányba, így könnyű dolga volt.
elprat
Capitá del Barça

2007.01.30. 16:22:12

mademan írta: valdes meg feleslegesen állt a 11nél a kapuban. csak nekem szúrt szemet hogy az elrúgás előtt már térdelt??? mit akart így védeni, még ha középre rúgja a nené akkor sincs esélye berúgni!!! lehet ez egy új védési módszer???
Akkor te sem láttad h megcsúszott v hasonló,érdekes én észrevettem rögtön a büntető után.Még hozzá is szóltam:
"Jézus,11es...............ami bent is van Crying or Very sad
Bár Valdés elcsúszott v mi a fene,beragadt a bal lába ......
de a tizi sem volt tipikus... "

Mit kell fikázni meg Casillassal viccelődni,amúgy meg ha nincs bűntetőnk valószínű akkor is nyerünk csak nem 3:1re hanem 2:1re...
Ja és biztos h térdelve akart védeni....de csak a te kedvedért :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elprat 2007.01.30. 16:23:53-kor.
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.01.30. 16:02:41

Hihetetlen, hogy egyesek csak fikázni képesek néhányt játékost. Próbájatok már néha a dolgok jó oldalát is nézni :!:
xatary
Jugador del Barça

2007.01.30. 11:01:28

Szegény Viktor leragadt a sárban és azért nem tudott elugrani a lövésnél. Legalábbis az ismétlésben úgy nézte a gólvonal előtti sáros részt, mintha keresne benne vmit (esetleg Casillas bújhatott el ott és fogta meg a bokáját ??)

A legszebb az lett volna, ha Presas Giót töri el. Nem sok kellett hozzá !!!!
mademan
Capitá del Barça

2007.01.30. 10:46:50

Los Barrachos írta:Van Bronckhorst kezdi magát összeszedni, szerintem jogos a hármasa.
szerintem legalább olyan gyenge volt mint a pressas! volt 1 jó beadása, aztán semmi! presas meg mit akart akkora lendülettel elrúgni a 11 előtt??? ha az eltalálja a gyereket törik!!! fogtam a fejem mikor visszaismételték....

valdes meg feleslegesen állt a 11nél a kapuban. csak nekem szúrt szemet hogy az elrúgás előtt már térdelt??? mit akart így védeni, még ha középre rúgja a nené akkor sincs esélye berúgni!!! lehet ez egy új védési módszer???
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
xatary
Jugador del Barça

2007.01.30. 08:51:19

Gio-ról csak annyit, h ez ellen a harmatgyenge vigo ellen összehozott egy tizit és 1:1-nél majdnem kaptunk egy gólt róla (hála valdesnek), onnan már nem álltunk volna fel!!! Szóval ne felejtsük el, h Ő elsősorban védő és először azt a feladatát kell megoldania tökéletesen. A mi tizinknél is mit kolbászolt center poszton elöl? Ha nincs az a fogalmatlan bíró, aki vissza akarta adni a tizit, akkor abból sincs semmi!!! A gól előtti beadásnak meg inkább természetesenek kellene lennie, mint csodának (Bellettinél megérteném az ovációt, de Gio-nál?). Szóval erős az a hármas !!!
sasi1
Entrenador del Barça

2007.01.30. 08:18:43

Így állunk most:

1. FC Barcelona 20 12 6 2 43 - 18 42

Így álltunk 1 éve:

1. FC Barcelona 20 15 4 1 47 - 16 49

Tavaly nagyon rosszul kezdtünk, aztán a 20. fordulóig a 8. fordulótol volt egy olyan szériánk, hogy 13 meccs 13 győzelem 35 - 6 :!: volt a gólarány......
:!:
elprat
Capitá del Barça

2007.01.29. 18:04:54

lionelmessi19 írta:Szerintem nem Hajdu B. volt.
Asszem ő nem dolgozik a sport tv-nek. :wink:

Faragóról nem tudom, h hol kommentál, ugy értem h melyik tv-nél, de az biztos, h a mi meccsünket Horváth Feri nyomta, és még mindig jobban, mint ahogy Farkas Norbi szokta...
Hajdu B Pityu nem "komentkedhet" a Sport 1-2-n mivel nem dolgozik náluk.
Én a Viasatról tudok,meg az Sport-Rtl Klubbal keverhet valamit mivel a VBre is beszállt.
Faragó meg a Sport 1-2-n van az biztos,aztán h néha még hol??? :roll:
H. Ferivel a mai napon csak annyi bajom volt h párszor finoman fikázta Eto'ot mikor rátalált a kamera.
Deco bízza' megérdemelte a meccs mvp-jét(bár én nem rá voksoltam :oops: )...
Nem tudom,vki írta lejjebb h Gio lassan formába lendül v mi,de sztem ez csak ábránd.Szélsőséges a teljesítménye,vagy jó vagy rosssz és (sztem!)erről a pontról ő nem mozdul el kirívóan pozitív irányba már....
Sosem láttam h 1enletes teljesítményt nyújtott volna,szerencsés.
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.29. 13:32:03

Elfelejtitek, hogy volt ezen a meccsen elég sok labdaszerzése ott baloldalon a fél pálya környékén. Sok fontos szerelés... ezen a meccsen nyújtotta eddig a legjobbat. Igaz hogy a 11-est ő hozta össze, de amit a másik oldalon véghezvitt az bőven kárpótolt minket. És mondom védekezsében is jobbat nyújtott a 11-ese ellenére, mint amit szokott.

Megérdemelt a 3-as. Csak így tovább!!!
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.29. 13:23:12

Van Bronckhorst kezdi magát összeszedni, szerintem jogos a hármasa.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Barrachos 2007.01.29. 19:08:47-kor.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.01.29. 12:51:02

Szerintem Xavi nem játszott jól!
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.29. 12:49:14

Gio 3-asa szerintem is nagy túlzás még akkor is, ha 2 gólban is elévülhetetlen érdemeket szerzett. Valamint, ha Deco 3-ast kapott, akkor Xavinak is azt kellett volna kapnia.
Vito
Llegenda del Barça

2007.01.29. 11:54:34

a védelemből Puyol és Gio(!)(?) kapott hármast. :roll:
Gioról kaptuk a tizit, és a végén szépen asszisztált a vigoi ziccerhez.
ellenben jól támadott...
elsősorban nem a védekezés lenne az elsődleges dolga?! :?
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.29. 10:25:36

Tegnap végre tetszett, amit láttam, 1-1-nél sem éreztem azt, hogy nem lesz meg a győzelem. Saviola újra betalált, tetszett, hogy Eto'o az ő góljának is nagyon örült :)
Ha kritizálni szoktam rijkaardot, azt is meg kell jegyeznem, hogy most jó volt a kezdőcsapat, és jól is cserélt. Az Edmilson-Giuly csere teljesen indokolt volt, és be is jött. Azt vártam, hogy Saviolát mikor rántja le, meglepően sokáig fennhagyta a pályán... Persze a Nyúl meg is érdemelte, bár mezőnyben nem játszott túl jól, a kapu előtt ismét nagyon veszélyes volt! Azért az feltűnő, hogy Ronaldinhoval nem értik meg jól egymást, ráadásul a brazil elég sokat veszekszik is vele (ezt valaki- talán Enrique- nyáron írta már). Kár, pedig nagy páros lehetnének, ahogy azok is voltak 3 éve tavasszal.
Gioról annyit, hogy azt el kell ismernünk, támadásban elég jól nyomta, a védekezése pedig a szokásos (nagyon gyenge) volt.
Vito
Llegenda del Barça

2007.01.29. 08:55:22

jó lenne a kommenteket egy hsz-ben leírni, ha utólag eszetekbe jut valami, akkor szerkeszt gomb a lelke. köszi :)
Vito
Llegenda del Barça

2007.01.29. 08:52:37

lionelmessi19 írta:
Game90 írta:Jó kis meccs volt a mai :wink:
Gio, Xavi, Iniesta és Saviola jól nyomta ma. Ronaldinhón már lehetett látni a küzdés kisebb jeleit :) Mindkét csapat kapott egy kamutizenegyest. Giuly pedig végre betalált :wink:
De a mai napom nem felhőtlen a kézisek miatt :evil: :(
Szerintem egyikőnknek sem felhőtlen...

Viszont a Gioról alkotott véleményeddel nem tudok egyetérteni, iszonyatos, amit művel, azon kívül, amikor kaptunk egy tizenegyest (ami csak szabad volt...), egyszer sem jött fel támadni, és a védekezést is rendkívül gyengén adta elő, a tizenegyest megelőző helyzetnél belőle csináltak hülyét...illetve volt még egy helyzet, aminél a szívbaj kerülgetett, szerencsénk h Puyol és Valdes mindig észnél van...
így van!
remélem Gio mai zéro védelmi teljesítménye meggyőzi a vezetőket arról, hogy igazolni kell. a védelem iskolájának alapjait semlehetett tegnap felfedezni a játékában. akkor és ott verték meg, amikor akarták.

a meccs egyébként jó volt! végre nem álltal le a fiúk.
Andris
Adminisztrátor

2007.01.28. 23:31:11

Szerintem nem Hajdu B. volt.
Asszem ő nem dolgozik a sport tv-nek. :wink:

Faragóról nem tudom, h hol kommentál, ugy értem h melyik tv-nél, de az biztos, h a mi meccsünket Horváth Feri nyomta, és még mindig jobban, mint ahogy Farkas Norbi szokta...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Lezárt