Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem ezért kapja a fizetését?Zozzy 5 írta:Nem tom mit vártok egy 33 év körüli Gio-tól ennél többet...Hogy futkorásszon egyfolytába fel,le aztán még szereljen is?
Az nekem is feltűnt, hogy milyen sután dőlt el, szerintem látta Nené, hogy elindult Valdés a másik irányba, így könnyű dolga volt.mademan írta:valdes meg feleslegesen állt a 11nél a kapuban. csak nekem szúrt szemet hogy az elrúgás előtt már térdelt??? mit akart így védeni, még ha középre rúgja a nené akkor sincs esélye berúgni!!! lehet ez egy új védési módszer???
Akkor te sem láttad h megcsúszott v hasonló,érdekes én észrevettem rögtön a büntető után.Még hozzá is szóltam:mademan írta: valdes meg feleslegesen állt a 11nél a kapuban. csak nekem szúrt szemet hogy az elrúgás előtt már térdelt??? mit akart így védeni, még ha középre rúgja a nené akkor sincs esélye berúgni!!! lehet ez egy új védési módszer???
szerintem legalább olyan gyenge volt mint a pressas! volt 1 jó beadása, aztán semmi! presas meg mit akart akkora lendülettel elrúgni a 11 előtt??? ha az eltalálja a gyereket törik!!! fogtam a fejem mikor visszaismételték....Los Barrachos írta:Van Bronckhorst kezdi magát összeszedni, szerintem jogos a hármasa.
Hajdu B Pityu nem "komentkedhet" a Sport 1-2-n mivel nem dolgozik náluk.lionelmessi19 írta:Szerintem nem Hajdu B. volt.
Asszem ő nem dolgozik a sport tv-nek.
Faragóról nem tudom, h hol kommentál, ugy értem h melyik tv-nél, de az biztos, h a mi meccsünket Horváth Feri nyomta, és még mindig jobban, mint ahogy Farkas Norbi szokta...
így van!lionelmessi19 írta:Szerintem egyikőnknek sem felhőtlen...Game90 írta:Jó kis meccs volt a mai![]()
Gio, Xavi, Iniesta és Saviola jól nyomta ma. Ronaldinhón már lehetett látni a küzdés kisebb jeleitMindkét csapat kapott egy kamutizenegyest. Giuly pedig végre betalált
![]()
De a mai napom nem felhőtlen a kézisek miatt![]()
Viszont a Gioról alkotott véleményeddel nem tudok egyetérteni, iszonyatos, amit művel, azon kívül, amikor kaptunk egy tizenegyest (ami csak szabad volt...), egyszer sem jött fel támadni, és a védekezést is rendkívül gyengén adta elő, a tizenegyest megelőző helyzetnél belőle csináltak hülyét...illetve volt még egy helyzet, aminél a szívbaj kerülgetett, szerencsénk h Puyol és Valdes mindig észnél van...