Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi nem tetszik rajta, ha a kepessegei tetszenek? Szerintem mentalitasi gondok nem lesznek az uj igazolasokkal...fcbarcelonazsombi írta:Én nagyon örülök az első két igazolásnak de a harmadik nem tetszik annyira. Nem a képeségeivel van a bajom hanem nekem nem teszik annyira. De ez csak a saját véleményem.
Ilyenre nincs szükség, de Milito szerencsére nem is ilyenmademan írta: inkább adjunk többet a milito gyerekért mert az egy állat. Ha kell aprít ha kell akkor technikásan oldja meg a feladatokat. A madrid-zaragoza meccseken öröm nézni ahogy rácsúszik az emberre!!! Ilyen kell ide, nem az akinek a csapata 1 meccsen 7 gólt kap!
Szerintem meg pont nincs szükség olyan játékosra aki elveszti a fejét. Sok múlhat rajta, ugye a bajnokságot is lényegében egy védő kiállítása miatt buktuk el.mademan írta:inkább adjunk többet a milito gyerekért mert az egy állat. Ha kell aprít ha kell akkor technikásan oldja meg a feladatokat. A madrid-zaragoza meccseken öröm nézni ahogy rácsúszik az emberre!!! Ilyen kell ide, nem az akinek a csapata 1 meccsen 7 gólt kap!
Akkor repülni fog a disznófej...Sharkinho írta:Pedig be fogjaRivaldo11 írta:Ezek után be ne tegye a lábát a Nou Campba.![]()
Ha hozzánk jön azér,ha az Interbe megy a Gamperen jönne, ha madridba megy, akkor az El Classicon...
Pedig be fogjaRivaldo11 írta:Ezek után be ne tegye a lábát a Nou Campba.
Vannak klasszis magas védők, pl akiket te is írtál. Én most álltalánosságban írtam, sztem nem feltétlen jó védő egy védő, attól, hogy magosGame90 írta:Nesta, R. Ferdinand?Zozzy 5 írta:Én sem vagyok feltétlen ezeknek a magas védőknek a híve. Kétség kívül levegőben jobbak, de lassabak és nehézkesebbek is.![]()
Azért másképpen is le lehet írni!Szakacs írta:Eddig nem ertettem egyet Varga Tamassal..de mostmar..igen ! az ilyen nem kell nekunk...
Ezt én is elnéztem! Akkor miért nem adtuk meg a 18 m-et! Igaz erre azt lehet írni, hogy a Romával megegyeztünk, így …edeinho írta:Etooka mi 14 millió eurót ajánlottunk érte a Madrid meg 12 milló fontot ami durván 18 millió euró...