Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A "most egy kicsit gyengébb formában vagyunk"-ot a 2006 - 2007-es bajnokságra mondtad? Mert akkor egyet értek. Szerinted minden jó? Nézed te mostanában a meccseinket. Katasztrófa. Ne azzal foglalkozzunk, hogy a riválisok mit játszanak, hanem hogy milyen a mutatoot játékunk. Az, hogy a BArcának stabil az anyagi háttere, az annak köszönhető, hogy évről évre növekszik a pártolótagok száma és népszerű a Klub. De ehhez az előző szezon tetszetős játékára van szükség. Ha ez így folytatódik, nem nyerünk semmit és nem fogunk tudni megatározó játékosokat vásárolni, a most levőket pedig megfizetni. (Nem mintha megérdemelnék). Ezt kell hogy megértsétek és nem azzal foglelkozni, hogy miit játszott a Margit.Etooka írta:szerintem ez az eredmény nem olyan rossz,főleg most hogy egy kicsit gyengébb formában vagyunk!!szal minden jól alakul hiszen a Madrid sem remekl a Sevilla meg kipukkadt!vhol legalábbis elvérzik vagy a ligában vagy az UEFA kupában!!ugyhogy sztem minden jo!
jaja szerintem se rossz ez az eredmény a real és a sevilla botlása után és a pool ellen majd összekapjuk valahogy magunkatEtooka írta:szerintem ez az eredmény nem olyan rossz,főleg most hogy egy kicsit gyengébb formában vagyunk!!szal minden jól alakul hiszen a Madrid sem remekl a Sevilla meg kipukkadt!
Az elmúlt 12 bajnoki meccsükön 10 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség...2!!! kapott gól - én ezt azért nem mondanám olyan rossz formánakRolandinhoFCB írta: Szerencsére a Liverpool is szenved, ...
Léfe írta:Sajnos Reikard egyre bizonytalanabb. Nyáron válltani kellene nem tud ujitani és legalább 5-6 játékost cserélni.
Az lehet Lionel mert láttam én is mivel direkt figyelem,csak sajnos láttam az elmúlt öt meccsüket is a poolnak köztük a Muringyoteam ellenit is és sajnos az ott látottak alapján el lennénk kalapálva de rendesen!de ha a Barca legutobbi öt meccsét nézem....ugye nem vagyunk elájúlva remélem ebben egyet értünk.Nekem csak az a problémám,hogy egyesek semmi problémát nem látnak "jó játék jeleit,, vélték ma felfedezni de tudod én most ezt nem is azért írom de élőben láttam az Osasuna elleni meccset még Szeptemberben na az a csapat tényleg jól játszott!Vagy a Chelsea ellen is pedig csak 1-1 volt DE OTT JÓÓÓL JÁTSZOTT A CSAPAT!!!Ugyhogy szerintem van baj.... nem is kicsi!De ez az én véleményem.Én epekedve várom a Valencia elleni derbit legyen neked igazad...csak nekem ne!lionelmessi19 írta:Barcaboy!
Szerintem azért ma elég gyenge csatársorunk volt, annyira nem meglepő a gól nélküli döntetlen.
Egyébkén meg egyértelműen csak Hírértéke volt annak, h Etoo játszott a végé, de sebaj, a lényeg, h visszatért, és ennek nagyon kell örülni.
Én azt mondom, hogy a valencia elleni meccs lesz a pool elleni főpróbánk, addig várjunk az ilyen kijelentésekkel, pláne, h ha nézted a pool meccsét hétvégén, akkor a miénkhez hasonlatos ötlettelen támadójáték, egy két nagyobb helyzettel, és gól nélküli döntetlen a vége. Mondjuk kicsit erősebb csapattal játszottak (Everton), de akkor is.
És ők kb. luis garciát leszámítva a legerősebb kezdővel játszottak, nem ugy, mint mi!
Valóban még nem kell elküldeni, de már nem hosszú távú megoldás. Sztem jövőre gyengébb lesz a mostaninál, aztán meg megújul és lesz egy jó szezonja, de utána már más kell.lionelmessi19 írta: Deco:...majd legközelebb, de nehogy már elmenjen (írtátok páran...) , nem-nem!