Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Songgal kapcsolatban bizonyíték nincs, ami tény az az, hogy volt egy sportszerűtlen megmozdulása, ami miatt elítélhető a teljesítménye, de ennyi. Ettől cserének tökéletes lenne. Az meg röhej, hogy pont ő lenne az előző rendszer jelképe, főleg, hogy Pep alatt itt sem volt.barcafacan írta: A bundás Song ás Xavi, az előző rendszer jelképe nem maradhat. Reussal nincs lyuk a középpályán, mert a kolumbiai úgyse jön.
Nem is olyan rég itt játszott Henry, Ronaldinho, Etoo, Messi egyszerre. Nem nyertünk természetesen semmit, a bajnokságban 3-ak lettünk, a Real oda-vissza vert minket, egyszer csúfosan 4-1-re. Most is vmi hasonlóra számítok inkább. Akkor Ronaldinho távozása után értünk újra csúcsra, szerintem most is hasonlóan lesz, csak ezúttal Messi lesz a távozó egy év múlva ilyenkor. Utána Neymar kibontakozhat, és világ legjobbja lehet, Suarez pedig az elsősszámú gólvágónk.. Lehet persze hülyeség, de nekem annyira deja vu érzésem van, hogy úgy érzem, ezek így lesznek.Barcaforever írta:A Neymar-Suarez-Messi támadó 3assal összeállt a világ legerősebb támadótriója, talán még a Barca történetében se nagyon volt egyszerre 3 ilyen kiváló támadó a keretben egyszerre. (tudom nem gyenge a múlt se, de ez most sztem durva)
Innentől kezdve, a taktikán és LE múlik, mit tud kihozni belőlük.
A bundás Song ás Xavi, az előző rendszer jelképe nem maradhat. Reussal nincs lyuk a középpályán, mert a kolumbiai úgyse jön.crixus írta:Ha a középpályára nem akarunk többet igazolni, akkor jó lenne ha Xavi vagy Song a csapatnál maradna.
Első esetben Xavi nyilván a padra, második esetben Song harcolhatna Mascherano-val a kezdőért.
Számomra az argentin bebizonyította a VB-n, ami egyébként világos: ha egy játékost posztidegen szerepkörben játszatunk, nyújthat jó teljesítményt, de huzamosabb ideig nem fog tudni jól játszani, illetve olyan szinten soha, mint az eredeti pozíciójában. Ami még világosabb: szükség van egy Mascherano-ra a Barca kezdőjében, mint védekező középpályás. Busquets mellett, aki foglalkozhatna többet a támadásépítéssel. Ebben az esetben pedig nyugodtan megkaphatná Mascherano a kapitányi karszalagot.
Song megtartása esetén Masch-nak alternatívája is lenne, illetve Song jó lenne ha úgy adódik Busquets helyén is, ahol az első számú alternatíva nyilván Rakitic lenne. A középpályán tehát Masch szinte csak a védekezéssel, Busquets a védekezéssel és a támadásépítéssel is, Iniesta pedig nagy részt csak a támadásokkal foglalkozhatna.
Xavi megtartása esetén Mascherano csak csere szerepkörben maradhatna, mivel sem Rakitic sem Xavi nem tudnák azt a védekező feladatot ellátni, amit az argentin. Így Busquets maradna az első számú vkp, amivel szerintem lényegesen gyengülne a középpályán szűrőképessége...
nekem ez tökre tetszik, csak pár észrevétel a felállással kapcsolatbanTaibi írta:...
Alapvetően szerintem nincsen baj a 4-3-3-mal, de alternatív felállásokra szükség van. De például a második verziód akár alapfelállásnak is jó lenne szerintem.visca el barca írta:jövőre ha csak nem az idióta 4-3-3-at akarja LE tolni, kétféle játékrendszert tudok REÁLISAN elképzelni. bár biztos jobban ért a focihoz mint én (nem véletlenül nem engem választottak edzőnek) de minden más rendszer, a KERETET figyelembe véve öngyilkosság lenne.
...
1.: Tudtommal Rakitic a Sevillában játszott a csatár mögötti poszton, kvázi tizesként... bár nem tudom, én nem látok benne annyi technikát és fineszt, hogy ott igazán jó legyen. Viszont Rafinha nem lenne ott rossz, a képességei alapján alkalmas lehet rá. Neki a dinamika és a cselezés az erőssége, megbontja a védelmeket stb. Centeren kívül bárhova rakhatod, nem fog csalódást okozni.visca el barca írta:...
igen, lehetne. ha kiesik az egyik védő 3 hónapra máris összeolmott az egész. ezért írtam h REÁLISAN.dévid villa írta:Ha érkezne Cuadrado, és Hummels akkor egy 3-4-1-2 szerűség is lehetne:visca el barca írta:...
Stegen - Piqué, Hummels, Bartra- Cuadrado, Rakitic, Busquets, Iniesta - Messi - Suárez, Neymar
Ha érkezne Cuadrado, és Hummels akkor egy 3-4-1-2 szerűség is lehetne:visca el barca írta:...
Amit Rumig leírt az teljesen igaz , pont az ott leírtak miatt szerintem ez a szezon nem lesz olyan mint a 08/09-es (bár lenne olyanZBarca írta:Szerintem az új kolléga nem szó szerint értette, csak pozitívan nézett a jövőbe. Amúgy egy kis (nagy) szerencsével (és az új védőkkelAlfa írta:Nem akarok veled kötözködni és légyszíves ne vedd támadásnak a kérdést .
De te a mai naptól kezdve lettél Barca szurkoló ?) tényleg lenne esélyünk a triplázásra.
(Habár előző idényben is ezt gondoltam!)![]()
Szerintem az új kolléga nem szó szerint értette, csak pozitívan nézett a jövőbe. Amúgy egy kis (nagy) szerencsével (és az új védőkkelAlfa írta:Nem akarok veled kötözködni és légyszíves ne vedd támadásnak a kérdést .
De te a mai naptól kezdve lettél Barca szurkoló ?
Nem akarok veled kötözködni és légyszíves ne vedd támadásnak a kérdést .AndrisBarca írta:Szerintem a kövi szezonban majd minden kupát megnyerünk amit csak tudunk.