kenny! azért próbáld meg megérteni Yayát is... ott volt egész évben, látta Keita teljesítményét, miközben ő a padon volt, látta, h a malit olyna szinten favorizálja Pep, h képes volt, még baltámadónak is berakni... aztán vegyük a Klasszikust: inkább Maxwell-t játszhatta középpályán, vagy Danit, mintsem őt, szted ez milyen érzés lehet egy ilyen szintű játékosnak? sztem ez MEGALÁZÓ! ő is tisztában van vele, h "elég jó" spieler, így igenis jogosan érezheti magát csalódottnak, hiszen ő megtett mindent, még sérvvel is hajlandó volt játszani, Pep meg minden előzmény nélkül kispadja rakja... tavaly ugyanezt eljátszotta,már akkor alig akarta játszatni, amikor edző lett itt,(ha emlékeztek, akkor mindenki arról beszélt, h a fontos meccseken már ő fog játszani, akkor MÉG bejött) csak akkor még észhez tért időben... most ez nem történt volna meg, ha nincs a sok sérülés és eltiltás
ha elmegy, nem szabad őt hibáztatni, ez nem a pénzről szól, hanem arról, h minek maradjon egy olyan csapatnál, ahol nem becsülik meg...
TELJESEN IGAZA VAN!
Pep a lehető legaljasabb módon akarja eltüntetni őt a csapatból, sőt kijelentem már most, h gerinctelenül!
ha nem akarja a csapatba, akkor legyen benne annyi gerinc, nem áltatja, nem dicsérgeti sajtón keresztül semmit mondó szavakkal. MONDJA KI NYÍLTAN h "nem kellesz, nem vagy szimpatikus, csinálhatsz bármit, én akkor is Keitát fogom előnyben részesíteni meg Sergit". nem ezt csinálja, hanem ezt a pszichológiai hadviselést, hiszen így nem kell a szemébe mondania semmit, megvárja, míg önként távozik, és ő tiszta marad úgymond, ő elmondhatja majd magáról, h ő szerette volna, ha marad, de hát ő így döntött, meg kell értenünk...
Elnézést kérek a kemény jelzőkért(!), de Pepet ebből a szempontból absz. nem tartom korrekt embernek...

számomra egyértelmű, h ugyanúgy nem volt neki Yaya szimpatikus kezdetttól fogva, mint Samu... de ezt sajnos sose fogjuk megtudni...