Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.11.20. 18:30:19

Mihu írta:Mondjuk az én szememben többet ér Di Canio West Ham-es megmozdulása, mikor felkapta a labdát annak ellenére, hogy üres volt a kapu, mert a kapus sérülten feküdt a földön. Mondjuk itt egy kicsit azért sokkal gyorsabban történtek az események, mint Di Canio esetében anno...
Tudsz videó-linket adni erről az esetről?
Kép
Kép
Kép
halabarca
Barça C
Kapcsolat:

2009.11.20. 18:24:28

Mi a bajotok! betegek vagytok? (h1n1) vagy mi??? nem értem, ennyit feszegetni ezt a kezezést valami borzaszto! elég legyen már,már kezdem "uni" ezt a témát.

Űdv: a www.barcafansklub.gportal.hu adminja!
Helló a nevem Miki!
Mihu
Director del Fútbol

2009.11.20. 18:20:18

Én erre csak annyit tudok mondani, hogy amikor 2 éve Messi kézzel ütötte be a labdát az Espanyol ellen, és így esélyünk maradt a bajnoki címre, akkor nem láttam ilyen felháborodást a fórumon :roll: Valahogy akkor senki sem mondta, hogy kár hogy felfedezték.... :roll:

Kezezett, bevallotta, elnézést kért, többet nem tehet...

Mondjuk az én szememben többet ér Di Canio West Ham-es megmozdulása, mikor felkapta a labdát annak ellenére, hogy üres volt a kapu, mert a kapus sérülten feküdt a földön. Mondjuk itt egy kicsit azért sokkal gyorsabban történtek az események, mint Di Canio esetében anno...
Kép
levproff
Director del Fútbol

2009.11.20. 17:54:19

Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.11.20. 15:23:54

Alig van itt túlreagálva a dolog...Kezezett. Nem volt szép, de ez kb ugyanolyan, mintha feldobná magát a tizenhatoson belül, és kapnának egy tizit. Abból meg van bőséggel a világ futballjában. Arról se feledkezzünk meg, hogy ez nem mondjuk 2:1-es Ír vezetésnél történt az utolsó percben, tehát lényegében ha még ebből nem is születik gól, akkor sem mondható ki, hogy továbbjutástól fosztotta volna meg az íreket ez a kezes gólpassz.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.11.20. 15:13:32

A focisták egyik tulajdonsága a szemfülesség, játékosság, huncutság. Maradona kezezéséből is világméretű viták alakultak ki. Ettől még nem lesz rosszabb ember Henry. Egy meccsen átlagban 3-4 kezezés mindig akad, de ebből jó ha egynél alakul ki gólhelyzet, amit ha esetleg a bíró nem veszi észre, akkor bizony elégedetlenkedik az ellenfél. Joggal természetesen, de ne feledjük, a bíróknak nincsen visszajátszás. Rögtön, a másodpercek törtrésze alatt kell döntenie. Nem Henry a ludas, ő szemfüles játékos, mint annyian a világon. Emiatt nem értem, miért kell őt szídni. Már napok óta olvasom, mi folyik ebben a topikban és nagyon-nagyon nem tetszik nekem. Én se vagyok Henry-párti, már amikor szavazni kellett, hogy a Barcelonának érdemes-e volt leigazolni Tititi, akkor is a nemre szavaztam, mert egyszerűen nem illik a játéka a csapatba. De elfogadom őt, mert Guardiola a lehetőséghez kihozta a legtöbbet, amit ebben a rendszerben tud. A korát is figyelembe kell venni, illetve azt, hogy más az angol és más a spanyol stílus. Nem fogom bánni, ha elmegy, mert ő igazán középen érzi jól magát, többször is lenyilatkozta. De azért az tisztelendő benne, hogy hajlandó a kompromisszumra és a baloldalon is tud játszani. Nem olyan jó, mint középcsatárként az Arsenalban, de több mint a semmi.
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.11.20. 14:52:43

Mikaos írta:Képzeljük el fordítva a dolgot.

Henry kezezéssel ad gólpasszt, Gallas belövi (eddig stimmt ugyebár). Majd ezek után tegyük fel, h Henry mint a fair play zászlóshajója (a focisták többsége persze ilyen :P :D) kéri a bírótól, hogy nullázza a gólt. OK, tegyük fel, hogy emiatt kiesnek a franciák, mert mondjuk az írek találnak egy gólt később, vagy 11-esekkel.
Nos, el lehet képzelni a helyzetet. Az a minimum, hogy "lehazaárulóznák" Henry-t egy ilyen után, de azt hiszem, még nagyon sok mindent kapna a fejéhez a francia sajtótól, de megkockáztatom, hogy a világsajtótól is.
Ő egyértelműen a jobb esetet választotta. Senki sem fog beszélni az írekről és Henry kezezéséről a jövő évi VB-n, de az is lehet, hogy már 1 hét múlva sem lesz egy büdös szó sem róla. Viszont, ha ő "fair play-eskedett" volna, akkor -lehet, hogy a bőrszíne miatt is-, de évekig kellett volna hallgatnia a mocskolódást hazájában.
Ezt el sem lehet képzelni, ilyen nincs, bocsánatot kérjen, ezt elvárhatjuk tőle,de mást nem fog, mert egész egyszerűen neki is és az edzőnek is kötve van a keze. Elfelejtitek,hogy itt igen kemény gazdasági érdekek is vannak és a francia szövetség nem engedheti meg, nem csak a sajtó támadná,hanem kicsit többen és hatásosabban, nem csak szavakban,hanem egzisztenciálisan is megpróbálnák kikészíteni.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.11.20. 14:23:43

Háát gyerekek, mi van itt.. most utáljátok, ha pedig Barca címeres mezben fut ki, akkor neki drukkoltok? Hogy is van ez? :roll: Nem láttok bele, abba a francia válogatottba, nem tudjátok mekkora a feszültség, már mióta.. Ahogy socio66 leírta még, ezt bárki megtette volna, ha a hazája a tét, 10 emberből 11, de ti még nem fociztatok biztos.. Persze kéz volt korrektül bevallotta, ha a bíró meg vak akkor arról nem tehet.. Egy középcsatárnak a vérében van, a gól a helyzet, félre értés ne essék, nem akarom védeni Titit, bár nagyon szimpatikus ember és játékos, de gondoljunk kicsit bele abba a helyzetbe előbb. De ha Inter ellen vágnánk egy ilyen gólt és aztán továbbjutnánk, nagy lenne a csönd...

Nah Béke! ;)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
messi70
Jugador del Barça

2009.11.20. 12:21:18

Jaj istenem hogy nem unjak egyesek ennyit soketelni a dologrol !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.20. 11:30:01

Képzeljük el fordítva a dolgot.

Henry kezezéssel ad gólpasszt, Gallas belövi (eddig stimmt ugyebár). Majd ezek után tegyük fel, h Henry mint a fair play zászlóshajója (a focisták többsége persze ilyen :P :D) kéri a bírótól, hogy nullázza a gólt. OK, tegyük fel, hogy emiatt kiesnek a franciák, mert mondjuk az írek találnak egy gólt később, vagy 11-esekkel.
Nos, el lehet képzelni a helyzetet. Az a minimum, hogy "lehazaárulóznák" Henry-t egy ilyen után, de azt hiszem, még nagyon sok mindent kapna a fejéhez a francia sajtótól, de megkockáztatom, hogy a világsajtótól is.
Ő egyértelműen a jobb esetet választotta. Senki sem fog beszélni az írekről és Henry kezezéséről a jövő évi VB-n, de az is lehet, hogy már 1 hét múlva sem lesz egy büdös szó sem róla. Viszont, ha ő "fair play-eskedett" volna, akkor -lehet, hogy a bőrszíne miatt is-, de évekig kellett volna hallgatnia a mocskolódást hazájában.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.11.20. 11:10:32

20tek írta:
Kalap1988 írta:
20tek írta: Na látod ez a baj, hogy rosszul tudod, és mielőtt utánanéznél a tényeknek, máris véleményt formálsz. Annyi időbe nem került volna utánanézni, mint hogy ezt a pár sort beírtad...
A véleménnyel lehet vitatkozni,de mit is tud rosszul? 103 percben született a gól(a franciáké) azaz 17 percük volt még hátra. Előtte pedig viszonylag korán vezettek (azt hiszem a 30-ik perc körül).
"Nem értem mi a gondjuk. 1-1-es állásnál sem változott lényegesen a képlet,"
1-0-nál 11-es rúgások, ami bármely 2 csapat esetében gyakorlatig 50% esély. 1-1-nél, 17 perc alatt gólt rúgni mennyi esélyük volt? 5? 10? Nem a szám a lényeg, hanem hogy igenis hatalmas jelentősége volt annak a gólnak.
Ha már itt tartunk az én véleményem, hogy Henry azt tette, ami a dolga. Máskor is meg fogja tenni, ahogy minden más játékos is. Ha a bíró észreveszi, megkapja a büntetését, ha nem, akkor nem. Nekem épp ezzel a rendszerrel van bajom.Gyakorlatilag nem kerülne plusz költségbe, ha a hasonló eseteket (műesés, szándékos szabálytalanság, amikor a bíró nem figyel) utólag megnéznék, és nagyon súlyosan büntetnék. A legnagyobb haszna onnan jönne, hogy ezeket a sunyi szabálytalanságokat a játékosok sem követnék már el, ha tudnák, hogy utólag mindenképpen súlyos büntetést kapnak. Ez pedig nagyban megkönnyítené a bíró dolgát is a pályán, hiszen nem kellene annyit rágódnia azon, hogy most színészkedik-e valaki, vagy sem. Természetesen így sem 100%-ban szűnnének meg a hasonló esetek, de a nagy része tényleg meg sem történne, a maradék pedig megfelelően büntetve lenne. És ez nem videóbíró, nem tördeli a meccset, és nem kerül plusz költségbe.
Addig azonban nem lehet elítélni az ilyen megmozdulásokat.
Mielőtt még leszednétek a fejem: természetesen tisztában vagyok vele, hogy 1-0-ás végeredménynél tizik döntöttek volna. Viszont ez nekem kicsit megint olyan "magyaros" félmegoldásnak tűnik. Ha egy csapat (jelen esetben az ír) ennyire lendületben van és sikerül megfognia az ellenfelet, akkor miért nem arra törekszik, hogy minél biztosabb előnyt szerezzen, hamár 1-0 után hatalmas lélektani előnybe került. Miért elégedtek meg az 1-0-al, miért vállalták fel a tizikkel járó 50%-os rizikót? Ez engem kísértetiesen emlékeztet a Chelsea elleni BL-elődöntőnkre, ahol a Chelsea játékosai mindenki másra mutogattak, mint vétkesek, holott a legnagyobb hibát ők követték el azzal, hogy a láthatóan szenvedő Barca ellen képtelenek voltak még egyet begyötörni. Ők is vállalták a rizikót, vállalták azt, hogy egy hosszabításban bepattanó labda, vagy egy bírói hiba miatt kiesnek. Nem vették saját kezükbe a sorsukat, Kemény Dénes szavaival élve: "nem vitték be a döntő ütést". Innentől kezdve nincs min vitatkozni. Ha ennyivel jobb lett volna az ír válogatott, akkor profi módon kihasználják a lélektani előnyüket és most továbbjutást ünnepelhetnének. A meccsek ugyanis elsősorban fejben dőlnek el. De nekem személy szerint nagyon nem szimpatikus ez az "olaszos" nyavajgás. Nem illik hozzájuk.
20tek
Jugador del Barça

2009.11.20. 09:23:48

Kalap1988 írta:
20tek írta:
herlius írta:Tudtommal az íreknek mindenképpen 2 gól kellett a továbbjutáshoz (na persze ha nem tizikre játszanak, ami a felháborodásukat látva nem elképzelhetetlen). Nem értem mi a gondjuk. 1-1-es állásnál sem változott lényegesen a képlet, azaz 2 gól kellett a továbbjutásukhoz. 17 percük volt még 1 gólt szerezni. Csak nem gondolták komolyan, hogy a franciák ellen 120 percet kibekkelnek és tizikkel továbbmennek? Ha ez volt az alaptaktikájuk, akkor nem is hiányolom őket a VB-ről. Kicsit megint olyan "kenjük másra a dolgot, ha már szharok vagyunk" feeling-em van az írekkel kapcsolatban. És van egy olyan érzésem, hogy Trapattoni a fő balhékeverő. Az olaszok nagyon értenek ehhez:)
Na látod ez a baj, hogy rosszul tudod, és mielőtt utánanéznél a tényeknek, máris véleményt formálsz. Annyi időbe nem került volna utánanézni, mint hogy ezt a pár sort beírtad...
A véleménnyel lehet vitatkozni,de mit is tud rosszul? 103 percben született a gól(a franciáké) azaz 17 percük volt még hátra. Előtte pedig viszonylag korán vezettek (azt hiszem a 30-ik perc körül).
"Nem értem mi a gondjuk. 1-1-es állásnál sem változott lényegesen a képlet,"
1-0-nál 11-es rúgások, ami bármely 2 csapat esetében gyakorlatig 50% esély. 1-1-nél, 17 perc alatt gólt rúgni mennyi esélyük volt? 5? 10? Nem a szám a lényeg, hanem hogy igenis hatalmas jelentősége volt annak a gólnak.
Ha már itt tartunk az én véleményem, hogy Henry azt tette, ami a dolga. Máskor is meg fogja tenni, ahogy minden más játékos is. Ha a bíró észreveszi, megkapja a büntetését, ha nem, akkor nem. Nekem épp ezzel a rendszerrel van bajom.Gyakorlatilag nem kerülne plusz költségbe, ha a hasonló eseteket (műesés, szándékos szabálytalanság, amikor a bíró nem figyel) utólag megnéznék, és nagyon súlyosan büntetnék. A legnagyobb haszna onnan jönne, hogy ezeket a sunyi szabálytalanságokat a játékosok sem követnék már el, ha tudnák, hogy utólag mindenképpen súlyos büntetést kapnak. Ez pedig nagyban megkönnyítené a bíró dolgát is a pályán, hiszen nem kellene annyit rágódnia azon, hogy most színészkedik-e valaki, vagy sem. Természetesen így sem 100%-ban szűnnének meg a hasonló esetek, de a nagy része tényleg meg sem történne, a maradék pedig megfelelően büntetve lenne. És ez nem videóbíró, nem tördeli a meccset, és nem kerül plusz költségbe.
Addig azonban nem lehet elítélni az ilyen megmozdulásokat.
Andris
Adminisztrátor

2009.11.20. 08:39:44

Andrisr10 írta:Halkan megjegyezném hogy tavaly, Pique is nyílvánvalóan kezezett a Chelsea - Barcán ott miért nem esett szó Pique gerinctelenségéről?:D
Mert cserébe Ballack is eljátszotta akkor ugyanazt, a 4. percben. :)
Csak mivel Drogba hanyattvágta magát még tízszer, arról szólt a dolog, hogy hány tizenegyest nem kaptak ők.

Henry témáról meg le lehetne már kapaszkodni talán, minden évben van vmi ilyen.
A legnagyobbak, legjobbak is csináltak már ilyet, ráadásul Henrytől láttunk már az elmúlt sok év során csúnya dolgokat is, nincs semmi új, semmi igazán különleges, vagy megbocsájthatatlan.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.11.20. 07:35:23

20tek írta:
herlius írta:Tudtommal az íreknek mindenképpen 2 gól kellett a továbbjutáshoz (na persze ha nem tizikre játszanak, ami a felháborodásukat látva nem elképzelhetetlen). Nem értem mi a gondjuk. 1-1-es állásnál sem változott lényegesen a képlet, azaz 2 gól kellett a továbbjutásukhoz. 17 percük volt még 1 gólt szerezni. Csak nem gondolták komolyan, hogy a franciák ellen 120 percet kibekkelnek és tizikkel továbbmennek? Ha ez volt az alaptaktikájuk, akkor nem is hiányolom őket a VB-ről. Kicsit megint olyan "kenjük másra a dolgot, ha már szharok vagyunk" feeling-em van az írekkel kapcsolatban. És van egy olyan érzésem, hogy Trapattoni a fő balhékeverő. Az olaszok nagyon értenek ehhez:)
Na látod ez a baj, hogy rosszul tudod, és mielőtt utánanéznél a tényeknek, máris véleményt formálsz. Annyi időbe nem került volna utánanézni, mint hogy ezt a pár sort beírtad...
20tek
Jugador del Barça

2009.11.20. 01:16:24

jelwaz
Entrenador del Barça

2009.11.20. 00:20:17

Hát, én nem tudom, valahogy meg lehet érteni mindkét oldalt. Bár én most azt mondom, hogy nem kezeltem volna, de soha nem is voltam ilyen szituációban. Az írek előtt meg állt a lehetőség, hogy kijussanak. Én is hisztiznék, ha így esne ki a válogatott. A bíróról meg nem feltételezem, hogy direkt nem vette észre. A sport nem mindig igazságos. Ez van. A franciák kint vannak, az írek meg nem. Egy darabig még hallunk az esetről, aztán lecseng. Sok beszédnek meg sok az alja.
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.11.19. 23:58:31

én eddig nem szóltam bele ebbe a témába, de most már kezd kiborulni a bili. nem értem, hogy miért kell egész nap ezen az egy dolgon lovagolni :!: Messi is kezezett, meg Maradona is kezezett anno, és még se volt kiborulva senki. egy pár embert kivéve. sztem nincs olyan játékos aki ne kezezett volna eddigi életében az más dolog, hogy a spori nem vette észre, de akkor is kezezett. és ezt most nem Henryra mondom, hanem úgy nagy átlagban. az hogy Henrynál ez pont így jött ki hogy a gól előtt, az elég nagy véletlen nem :?: csak azt ne mondjátok, hogy TI nem csináltátok volna ugyan ezt mint Ő, hogy a csapat kijusson a vb-re :!: sztem TI is megcsináltátok volna és én is ugyan úgy, ez benne van a pakliban. sőt talán még többet is csináltam volna, ha a csapatnak ez az érdeke. félreértés ne essék, én is azt szeretném, ha a labdarúgásban nem lenne se színészkedés, meg semmi alattomos dolog. de az ilyen dolgokról nem tehet senki. amúgy meg elnézve a videót már sokadjára felteszem a kérdést: szerintetek megéri ezen az egy nyamvadt gólon ennyit szenvedni. a gól az gól, ha megadja a spori. ennyi.

amúgy most nem Henryt akarom védeni, hanem ezt úgy általánosságban írtam.

peace
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.11.19. 23:55:02

Tudtommal az íreknek mindenképpen 2 gól kellett a továbbjutáshoz (na persze ha nem tizikre játszanak, ami a felháborodásukat látva nem elképzelhetetlen). Nem értem mi a gondjuk. 1-1-es állásnál sem változott lényegesen a képlet, azaz 2 gól kellett a továbbjutásukhoz. 17 percük volt még 1 gólt szerezni. Csak nem gondolták komolyan, hogy a franciák ellen 120 percet kibekkelnek és tizikkel továbbmennek? Ha ez volt az alaptaktikájuk, akkor nem is hiányolom őket a VB-ről. Kicsit megint olyan "kenjük másra a dolgot, ha már szharok vagyunk" feeling-em van az írekkel kapcsolatban. És van egy olyan érzésem, hogy Trapattoni a fő balhékeverő. Az olaszok nagyon értenek ehhez:)
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.19. 23:42:18

Javaslom, hogy inkább beszéljük meg ezt a témát a "Bírók és bíráskodás", vagy az "Utáljuk a franciákat" című topikban, vagy akár az "Erkölcsi prédikációk"-ban. Ehhez már alig van köze Henrynak...

Tényleg, Messinél mekkora volt a felháborodás? Gondolom, amikor a Barcáról van szó, akkor mindenki megbocsájtja ezeket a dolgokat 8)

Csak ismételem magam, de ez a lényeg: videóbíró. Nagyon sok mindent megoldana.
Andrisr10
Barça B

2009.11.19. 23:27:43

Halkan megjegyezném hogy tavaly, Pique is nyílvánvalóan kezezett a Chelsea - Barcán ott miért nem esett szó Pique gerinctelenségéről?:D
Ráadásul Iniesta meg ki is lövi az utolsó pillanatban a fickát...(mindezek tudatában...)

Henry csak azt tette, ami a dolga: segítette a csapatát. ennyiii
ferninho
Madridista

2009.11.19. 23:03:47

szajko írta:Bezzeg, ha a madrid vagy inter ellen csinálna ilyet a 93. percbe és azzal nyernénk 2-1-re nem rinyálnátok.

Bilbaoba remélem kezdeni fog középcsatárként.
hát igen.... emlékszek még én arra amikor messi kezezett.... a többséget nem érdekelte.... persze voltak kivételek is....
de ezeket a gerinctelen dolgokat sztem bárki megcsinálná a csapatáért, válogatottjáért.szóval meglehet érteni, de nem szép dolog...
madridista
eric
Barça B

2009.11.19. 22:07:09

A szándékossághoz kétség sem férhet, én inkább a miért-en gondolkoznék el. Picit úgy érzem, hogy több Barca játékosnak nem tesz jót a válogatott szereplés (pl Messi, Henry). A franciáknál se rózsás a helyzet, és a sok negatív kritika egy jó része vlszeg Henry-n csapódik le. Hisz tavaj jó formában volt, megynert mindent a Barcával, és az egyik nagy név a franciáknál, sz'al gondolom nagyon nagy a nyomás rajta. ezt tetézi még az, hogy ez a Domenech szerintem egy h*lye. Úgyhogy ha vlmi ráviheti az embert ilyesmire, az ezeknek a tényezőknek az együttes pressziója. Kb. Messinél is ez a helyzet, annyi különbséggel, hogy ott Maradona a h*lye :)
Tim
Mezei fórumozó

2009.11.19. 20:26:05

ozsimiki írta: hülye hasonlat lesz : ha tegnap géza lelőtte lajost, nem kell "becsmérelni",hiszen tegnapelőtt jenő is lelőtte.
Tényleg az :lol: Szegény lajost két nap alatt kétszer is lelövik,remélem azért felépül :lol:

De tényleg kár ezen rugózni,franciák kijutottak,és pont. Valószínüleg nem sok vizet fognak zavarni. Szerintem az nem igazán védhető álláspont hogy
a "hazáért tette". A csalás az csalás bármilyen szándék is vezette az elkövetőt.
A VB-t meg úgyis a hollandok nyerik (bár az EB előtt is ezt mondtam :oops: )
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.11.19. 20:21:31

nem tudom mit kell ezen lovagolni.Henry kezelt és kész.
Nálam ez ugyanaz mint ha valaki szándékosan kezel a 16oson belül.nem fújta be a bíró az ő hibája.
Henry persze hogy megpróbálta.mit veszíthetett?ha befújja kap egy sárgát,ha bejön kint vannak a VB-n.Bejött.

Amúgy meg nem is kellenek ilyen Ír-féle csapatok a VB-re.Középszerű semmi csapat,mint szlovénia,algéria,új-zéland...
Persze ez a jelenlegi Francia nemzeti csapat se nagy durranás.Azt sajnálom hogy Domenech most még a VB-n biztos ott rontja majd a levegőt :?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
szajko
Director del Fútbol

2009.11.19. 20:11:03

Bezzeg, ha a madrid vagy inter ellen csinálna ilyet a 93. percbe és azzal nyernénk 2-1-re nem rinyálnátok.

Bilbaoba remélem kezdeni fog középcsatárként.
Lezárt