Frank Rijkaard #2
Na most már remélem, hogy a holland barátunk csomagol...
- albicelesteX
- A Vadász
Szerintem 10-ből 9 ember azt mondaná hogy szívesen lenne a barca edzője!blanc is szeret álmodozni mint a fórumozók zöme! 

Hát ha a Barca kiesik ma akk a holnapi újságokon ez lesz:
Szenzáció!Rijkaard megy José jön!
Szenzáció!Rijkaard megy José jön!
Blanc maradjon csak Franciaországban!
Akkor inkább már maradjon Rijkaard... 

Én is. Engem miért nem kérdeznek meg?
Megmutatok egy pár FM-es Barca-mentést, tuti befutó leszek. 

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=676492
Blanc szivesen lenne edző a Barcában.
Blanc szivesen lenne edző a Barcában.
Tök mind1, h mit nyerünk a bajnokságban szenvedtünk egész évben, úgyhogy Frank menni fog az 100. A BL-ben idáig csak középcsapatokkal hozott össze a sors, a Mu az első erős ellenfél. Ez mák, mert így gyakorlatilag összesen 3 komoly meccs és Bl-t nyerhetünk, ilyen nem sűrűn van. Mondhatni ez ziccer, csak élni kell vele, remélem fogunk is.OvaMind írta:Azért én úgy gondolom, hogy ha egy csapat BL-t nyer, akkor az egy olyan szintű siker, hogy teljesen mindegy, hogy a bajnokságban meg a kupában szenved a csapat. Persze én se örülnék, ha a holland maradna, de hadd ne kelljen azért drukkolnom, hogy a United verjen egy ötöst az Old Traffordon, hogy leváltsák az edzőt.
Ti sem ezt mondjátok természetesen, de ennyire ne utáljuk elvakultan Frankie-t, szerintem egyértelmű, hogy év végén elhúz a csapattól-függetlenül az eredményektől. Ezt a gárdát át fogják alakítani, remélem eladják az itt gyenge, egyébként piacképes játékosokat + feleennyi sztár kéne.
Csak azt idézd, amire válaszolsz!!!
E.
Azért én úgy gondolom, hogy ha egy csapat BL-t nyer, akkor az egy olyan szintű siker, hogy teljesen mindegy, hogy a bajnokságban meg a kupában szenved a csapat. Persze én se örülnék, ha a holland maradna, de hadd ne kelljen azért drukkolnom, hogy a United verjen egy ötöst az Old Traffordon, hogy leváltsák az edzőt.Zehii írta:Mert inkább távozna úgy,hogy a szurkolók szeretik (1kicsit a BL cím miatt) mint hogy utálják őt és kirugják a rákba "A csúcson kell abbahagyni"(ez a max ahova feljuthat már rejk sztem)szergoka írta:Mi van akkor, ha valami csoda folytán megnyernénk a BL-t?. Mert lehet, h akkor marad Frankieboy. Nem értem miért veszik sokoan biztosra a távozását egy esetlegesen elhódított Bl serleg után.
Mert így mégiscsak nyerne vmit. Én meg megörülnék ha itt maradna.
Ti sem ezt mondjátok természetesen, de ennyire ne utáljuk elvakultan Frankie-t, szerintem egyértelmű, hogy év végén elhúz a csapattól-függetlenül az eredményektől. Ezt a gárdát át fogják alakítani, remélem eladják az itt gyenge, egyébként piacképes játékosokat + feleennyi sztár kéne.
Nem tom h ez végül is kamu-e mert itt is megjelent u.a. a szöveg.
http://index.hu/sport/foci/fhirek/350913/
http://index.hu/sport/foci/fhirek/350913/
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ha tudod h kamu miért linkeled be? Értelmetlen. A véleményed anélkül is elmondhatod.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Tom h ez az oldal csak kamuzik de akkor is érdekes a hír.
José vagy BARCA v REAL.Tom h ez a hír csak kamu de attól remélem h a BARCÁBAN köt ki.
http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 22&nyelv=0
Ha idejönne remélem nem hozná ide Lampardot.
José vagy BARCA v REAL.Tom h ez a hír csak kamu de attól remélem h a BARCÁBAN köt ki.
http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 22&nyelv=0
Ha idejönne remélem nem hozná ide Lampardot.
- Capon
- Llegenda del Barça
gekkodan neked legyen igazad
nem nagyon örülnék Mourinho-nak. Azon kívül, hogy b@szot unszimpatikus nem is tartom akkora ász edzőnek sem. Megkockáztatom, hogy eredményesebb a Chelsea nélküle az utobbi idöben mint vele a vége felé.

nem nagyon örülnék Mourinho-nak. Azon kívül, hogy b@szot unszimpatikus nem is tartom akkora ász edzőnek sem. Megkockáztatom, hogy eredményesebb a Chelsea nélküle az utobbi idöben mint vele a vége felé.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Am nemtom h ki lesz az edző és arra is kíváncsi leszek h kiket igazol a klub.Spórolnak vagy pedig egy jó csapatot raknak össze.Ezek nagy kérdések.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ámen.gekkodan írta:Én meg majdnem biztos vagyok benne, hogy Mourinho sajnos nem lesz az edzőnk... Laporta nem fogja idehozni szerintem, sajnálnám, mert ő a legalkalmasabb.
Mourinho hozná magavál a fegyelmet, nem pedig ezt a tutyi-mutyiságot...
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
-
- Director del Fútbol
Én meg majdnem biztos vagyok benne, hogy Mourinho sajnos nem lesz az edzőnk... Laporta nem fogja idehozni szerintem, sajnálnám, mert ő a legalkalmasabb.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Olafinho írta:Lenne itt foci, csak lenne akarás is.norbert55 írta:Sztetek ha Mourinho és Pep összefogna lehetne itt szép,támadófoci vagy pedig csak egy olyan Chelsea-s játék?Sztem lehetne itt jó foci mert azért egy latin csapattal és egy angollal tök mást kell és lehet játszatni.Mourinho lenne a határozott kemény ember,Pep pedig a "piszkosmunkát"és az elképzeléseit megvalósítani.Főleg h kb. állítólag 1 hónapja Josénak egyhete volt az Interre és nem reagált rá.
Sztetek?
Megerőszakolni még Muri se tudja Xaviékat. Ez itt a Barca iskola, Muri meg hozhatja a motivációt.
Épp ezért kell ide José mert ő aztán kemény ember.Tuti h megszorongatná annak a p*csét aki lazáskodik.
Lenne itt foci, csak lenne akarás is.norbert55 írta:Sztetek ha Mourinho és Pep összefogna lehetne itt szép,támadófoci vagy pedig csak egy olyan Chelsea-s játék?Sztem lehetne itt jó foci mert azért egy latin csapattal és egy angollal tök mást kell és lehet játszatni.Mourinho lenne a határozott kemény ember,Pep pedig a "piszkosmunkát"és az elképzeléseit megvalósítani.Főleg h kb. állítólag 1 hónapja Josénak egyhete volt az Interre és nem reagált rá.
Sztetek?
Megerőszakolni még Muri se tudja Xaviékat. Ez itt a Barca iskola, Muri meg hozhatja a motivációt.
Sztetek ha Mourinho és Pep összefogna lehetne itt szép,támadófoci vagy pedig csak egy olyan Chelsea-s játék?Sztem lehetne itt jó foci mert azért egy latin csapattal és egy angollal tök mást kell és lehet játszatni.Mourinho lenne a határozott kemény ember,Pep pedig a "piszkosmunkát"és az elképzeléseit megvalósítani.Főleg h kb. állítólag 1 hónapja Josénak egyhete volt az Interre és nem reagált rá.
Sztetek?
Sztetek?
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Csongor megint hülyít minket, bár ez nem vicces. Én is beleolvastam, az fcbarcelona.com-ot is megnéztem. Én sem beszélek spanyolul, de ha ilyet tett volna, az főhír lenne, és pár szó megértésével, kikövetkeztettem volna.Replay írta:Légyszives ne irkálj már ilyen baromságokat.
Bár, nem lenne rossz, ha igaz lenne. De, csak hülyeség.

Légyszives ne irkálj már ilyen baromságokat.