Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gondolon Dinhora gondoltál. Almodozni azért csak szabad.(Bár ha megkapnánk Adrianot, Stankovicsot, Emrét 1utt, akkor OKLG írta:MelyiketBoixos írta:azt mondta az interes haverom, h a moratti elhatározta, h szokásával ellentétben nem 20 ([auto_cenzúra]) játékost fog venni nyáron, hanem csak egyet, a ronnit. nevetnem kellett.
MelyiketBoixos írta:azt mondta az interes haverom, h a moratti elhatározta, h szokásával ellentétben nem 20 ([auto_cenzúra]) játékost fog venni nyáron, hanem csak egyet, a ronnit. nevetnem kellett.
Ugyvalahogy, és a 2 meccsbol az 1iken csak kijonne.Boixos írta:az inter, ha kijön neki a bugi, sztem ugyanúgy cipóra verné a reált, mint a valenciát. ha nem, akkor meg lexelnének.
A világ 2 legmákosabb csapata találkozik. De az utolso találkozon a Juve ***** nagyott bugizott.Zsolti írta:Kedden énis Juventus fan leszek.
En nálam Valdes a favorit, mert ugy jo a csapat, ha sok benne a spanyol(katalán) játékos.Mr. Master írta:Vágom, de ironikusan írtam.
Én is nagyon szeretem VAldes-t, nála jobban már csak egy valakit, ő pedig nem más mint Buffon, ha kapust cserélünk, legfeljebb ő jöhet számításba (nálam), vagy esetleg Frey.
ááá..nem.Mr. Master írta:Nekem a kedvenc olasz csaopatom a Juve (ahogy olvasom, ezzel nem sokan vannak így), és mi tagadás: Buffon miatt!
Egyetlen hibája van annak a kapusnak:
Nem Barca-játékos.
De ha jobban belegondolunk, akár oda is adhatnánk érte Valeds-t cserébe. A juve biztos belemenn, meg még pénzt is adna...
Azért Peruzzi se rosz..Boixos írta:buffon a legjobb olasz kapus. el bírnám viselni a Romában!
Valdes csak maradjon itt!!Mr. Master írta:Nekem a kedvenc olasz csaopatom a Juve (ahogy olvasom, ezzel nem sokan vannak így), és mi tagadás: Buffon miatt!
Egyetlen hibája van annak a kapusnak:
Nem Barca-játékos.
De ha jobban belegondolunk, akár oda is adhatnánk érte Valeds-t cserébe. A juve biztos belemenn, meg még pénzt is adna...
En is.Charlie írta:
Nagy meccs lex,remélem Inter győzelemmel a végén!
C.
ne röhögj, majd meglátodLG írta:Boixos írta:akkor 4-0lal ment tovább? nem baj, majd a döntőben, ha egyáltalán odaértek, megbökünk benneteket!
Boixos írta:akkor 4-0lal ment tovább? nem baj, majd a döntőben, ha egyáltalán odaértek, megbökünk benneteket!