Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért kétszer beírni!Ronaldinho 17 írta:Nagyon nehéz lesz a mai meccs,de remélem azért győzünk,
FORCA BARCA Cool a rinyál valszeg nyerni fog az numancia ellen,de azért remélem NEM,romlando nem játszik
én voltam az előző is természetesen,csak elfelejtettem bejelentekezni
A nevekkel sok dresszt el lehet adni...aky01 írta:de honnan van a real funginak ennyi pénze???169mill eur a nyári igazolásokra!!még pár éve majdnem csődöt jelentettek!![]()
![]()
Yes he isBoixos írta:az avatarképen egyébként michael jackson látható, amikor che guevarának öltözött a farsangon?
atyavilág.....Az érkezőkkel szemben egyes médiumok távozókról is írnak, habár Ronaldinho esetleges transzferének ötlete azért kétségesnek minősíthető. A történet alapja az, hogy az elnök, Joan Gaspart és az alelnök, Sandro Rosell mostanság haragban van, és utóbbi nagyon sokat tett Ronaldinho megszerzéséért. Ebből vonta le azt a következtetést a spanyol sajtó, hogy ha Rosell megy, akkor megy a brazil is, mi több, már a folyton vigyorgó művész következő klubját is megtalálták: a Milant. A 150 millió eurós lelépti díj rémisztő, de a lombardok állítólag Tomassonnal és/vagy Coloccinivel támogatnák meg az ajánlatukat.
Írj többet.Agypiercing írta:Sziasztok!
Már elég régóta látogatom az Eurobarcát, a régire írogattam is, de csak most szántam rá magam h regisztráljak és írogassak ide is a kedvenc csapatomról.
Szóval, szerintem ez a Joaquínos dolog hááát, nem biztos hogy igaz na. De persze jó lenne, cs szerintem akkor se kellene ~30-40 milkát 1valakire költeni... abból lehetne venni több tehetséges fiatalt is, mint amilyen Maxi, mert elég szükös a keret, jó lenne feltölteni.
Most akkor mi lesz Iaquintával, Kanoutéval, vagy Carew-val? Egyiküket se vesszük meg?
Na bocsi ha sokat írtam, majd várom a válaszokat.
ez rám nem igaz, mert a Braziloktol van sok játékos akit szeretek, de igazából a csapatnak sosem drukoltam, inkább úgy adom elő mint a Zoli a pia a pi?a és az ArgentinaBodi írta:Szeintem a legtöbb Barca fan egyúttal brazil drukker is.Elég hasnoló a két csapat játéka.Mind2 csapat játékát imádom!