Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A videó is jó!Melkor írta:Egy elég érdekes kis történet:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=103754&
Mekkora élmény lehetett az emberkének!.
Funghi!real_funghi írta:Azon tényleg nem is lehet mást, mint sírni.Charlie írta:Ez Raulito,hát én ezen sírtam már...![]()
C.A spanyolok VB-kiesése egyértelműen a bírónak köszönhető. Két szabályos meg nem adott gól egy meccsen, az sok!! A másik dolog: az írek elleni meccsen kb. négy(!) olyan lest fújt be a bíró, ami nem volt az és utána tiszta ziccert teremtettek volna a spanyolok. Ha a 4-ből 1 is bemegy, már rögtön nincs is hosszabbítás... Mellesleg egy olyan ember hiszi magáról, hogy vicces, aki abban éli ki szenvedélyét, hogy a monitor mögül pocskondiáz olyan játékosokat, akiknek a cipőjét sem pucolhatná (mellesleg, hol tett ő le az asztalra akár tizedannyit is, mint ezek a játékosok??) Én elismerem, néha ezzel az "egyszerű" alpári stílusával rávilágít súlyos dolgokra, de amit "ez" csinál, az túlzás, sok helyen egyoldalú és irreális.
Azon tényleg nem is lehet mást, mint sírni.Charlie írta:Ez Raulito,hát én ezen sírtam már...![]()
C.
Én ennek az olvasása közbe estem le a székről..Charlie írta:Ez Raulito,hát én ezen sírtam már...![]()
C.
Nemis a focitudásán van a hangsúly..Kluivertinho írta:Pfff...Ez az ember nem sokat ért a focihoz..Csak azért jó h az ember egyszer kiröhögje magátRaulito írta:Gondolom ez azMr. Master írta:És még megvan? mert én kíváncsi lennék rá:P Nagyon tetszett nekem is ez a cikk:) jófej srác írta, az már tutiés ennyi
![]()
BEKEMBEN VISZONT TELJESEN IGAZA VAN!!!
Pfff...Ez az ember nem sokat ért a focihoz..Csak azért jó h az ember egyszer kiröhögje magátRaulito írta:Gondolom ez azMr. Master írta:És még megvan? mert én kíváncsi lennék rá:P Nagyon tetszett nekem is ez a cikk:) jófej srác írta, az már tutiCharlie írta:Matula nagyon király.Mindig nézem,a vb után volt egy balf**z válogatott összeállítva,ő csinálta,hát annál nagyobbat még nem olvastam,ki is nyomtattam.
C.
Gondolom ez azMr. Master írta:És még megvan? mert én kíváncsi lennék rá:P Nagyon tetszett nekem is ez a cikk:) jófej srác írta, az már tutiCharlie írta:Matula nagyon király.Mindig nézem,a vb után volt egy balf**z válogatott összeállítva,ő csinálta,hát annál nagyobbat még nem olvastam,ki is nyomtattam.
C.
És még megvan? mert én kíváncsi lennék rá:P Nagyon tetszett nekem is ez a cikk:) jófej srác írta, az már tutiCharlie írta:Matula nagyon király.Mindig nézem,a vb után volt egy balf**z válogatott összeállítva,ő csinálta,hát annál nagyobbat még nem olvastam,ki is nyomtattam.
C.