meg hogy HÁNYBAN is volt 1800?Los Banditos írta:Az 1800 benen a poén.![]()
A IX-X. század fordulóján, a 890-es évektől a 910-es évekig, folyamatosan.Game90 írta:Nekem meg az egyik osztálytársam töri doga közben megkérdezi:Los Banditos írta:Ma csinálni kellett emlékplakátot Október 23-ka emlékére. Csináljuk a címet, amire felkell tenni az évszámot, erre az egyik csaj megkérdezi, hogy 1800 hányba is volt?![]()
![]()
- Mikor volt a Honfoglalás?
keddreG-Jay írta:Kérdés:
23-a hanyadikára fog esni???....![]()
![]()
![]()
G.
Az 1800 benen a poén.Asys írta:Ez duplán durva mert 1956-ra emlékezünk!!Los Banditos írta:Ma csinálni kellett emlékplakátot Október 23-ka emlékére. Csináljuk a címet, amire felkell tenni az évszámot, erre az egyik csaj megkérdezi, hogy 1800 hányba is volt?![]()
![]()
Ez duplán durva mert 1956-ra emlékezünk!!Los Banditos írta:Ma csinálni kellett emlékplakátot Október 23-ka emlékére. Csináljuk a címet, amire felkell tenni az évszámot, erre az egyik csaj megkérdezi, hogy 1800 hányba is volt?![]()
![]()
Nekem meg az egyik osztálytársam töri doga közben megkérdezi:Los Banditos írta:Ma csinálni kellett emlékplakátot Október 23-ka emlékére. Csináljuk a címet, amire felkell tenni az évszámot, erre az egyik csaj megkérdezi, hogy 1800 hányba is volt?![]()
![]()
Hmm... IP alapján nem lehet tiltani??Vito írta:ettől függetlenül nem azért van kizárással szankcionálva, hogy aztán ismét regeljen.
ráadásul ez nem az első alkalom, hanem az ötödik
Én már láttam ezzel is érdekes hsz-t tőle, de én annyira nem vágom a régi nickjeit csak az elsőt, az tényleg idegesitő volt! DE engem nem zavar, más is ir (biztos én is) olyat ami nem illik a helyére...barca99 írta:Csak az a helyzet, hogy az előző öttel igen.Zsolti írta:És most az miért faj nektek??
én rossz hsz-t még nem láttam ezzel a nickjével....
Igen, az előbb megtettem.ozsimiki írta:Tamás! Tegnap óta benéztél a Nemzetközi Focis topicba![]()
Ó, gyeptégla, milyen szellemes vagyOleguer írta:Más szemében a szálkát is megtalálja, a sajátjában a gerendát sem.varga tamás írta:Szerintem is el kéne takarítani azt, ai már számtalanszor el lett küldve. Tisztességesen úgysem tudott soha megnyilnánulni, akkor most miért tudna - kutyából nem lesz szalonna.