Offtopic #2
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
A Miki vs. Tamás harc tiszta olyan, mint a madridistán a raulreal vs. Ender Wiggin fight.

in to exile
- Andris
- Adminisztrátor
Irány a dühöngő urak,ezért lett újra megnyitva, gyerünk megbeszélni! G-Jay kérdése asszem jogos.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Örülnék neki ha nem titeket kéne olvasni minden topicban ahogy veszekedtek. Addig ok amig témába vágóan, de az a baj h mindig személyeskedésbe fajultok. Jó lenne leállni mostmár. Ezt egy FORUM olvasó kéri. Nem a ti viszályotok érdekel ha nem haragudtok meg.
G.
Ui.:Nem kell egyiknek sem mentegetőzni hogy a másik volt, elég ha abbahagyjátok.
G.
Ui.:Nem kell egyiknek sem mentegetőzni hogy a másik volt, elég ha abbahagyjátok.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ugye azt tudod,h a semmiért csináltad mindezt,és hogy a semmiért járattad le magad a fórum elég nagy közönsége előtt....de annak kifejezetten örülök,ha többet nem írsz velem kapcsban,főleg hülyeséget nem,állelújjaaaaaavarga tamás írta:Én nem értem, de ez mindegy. Ez volt az utolsó hsz-om Veled kapcsolatosan.ozsimiki írta:Tamás! Válaszoltál. Elolvastam. De mit vártál volna? Feltettem egy kérdést,és megkaptam rá a választ. Ezzel mi a gond? Miért kellett volna reagálnom....Ha vki érti,BÁRKI,az jelezze....

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Ozsiné
- Barça B
Én nem szoktam beleszólni a vitákba, de ezzel a nevetséges indokkal vitát kezdeményezni Tamás az már szánalmas.... Ha azt érzed nem te vagy a középpontban, akkor kérlek ne ÍGY hívd fel magadra mindenkinek a figyelmét!!!
Ami meg azt illeti ha már a Miki át jön hozzám, akkor nem fogom hagyni h 5 percenként a TE
valótlan dolgaidra reagáljon!!!!
Nem tudom miért kell ezt túlreagálni
Feltett egy kérdést, te megválaszoltad és kész, ENNYI

Ami meg azt illeti ha már a Miki át jön hozzám, akkor nem fogom hagyni h 5 percenként a TE

Nem tudom miért kell ezt túlreagálni

Ne ess kétszer ugyanabba a hibába, kövess el újakat!!!

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Én nem értem, de ez mindegy. Ez volt az utolsó hsz-om Veled kapcsolatosan.ozsimiki írta:Tamás! Válaszoltál. Elolvastam. De mit vártál volna? Feltettem egy kérdést,és megkaptam rá a választ. Ezzel mi a gond? Miért kellett volna reagálnom....Ha vki érti,BÁRKI,az jelezze....

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Tamás! Válaszoltál. Elolvastam. De mit vártál volna? Feltettem egy kérdést,és megkaptam rá a választ. Ezzel mi a gond? Miért kellett volna reagálnom....
Ha vki érti,BÁRKI,az jelezze....

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nem, de a földrajz dolgozatban is ki kell javítani a helyesírási hibákat. A helyesírásról pedig már korábban kifejtettem a véleményem: magyarok vagyunk, igyekezzünk helyesen írni magyarul.Perrero írta:És az volt a kérdés, hogy hogyan kell leírni

-
- Az Eurobarca Anonymusa
És most utoljára: én meg válaszoltam, amit te le sem szartál. Erről pedig ennyit. Aztán most szajkózhatod, hogy neked van igazad. Ám, legyen, légy vele boldog. És ne mondd, hogy nem olvastad, mert megeszem a nem létező kalapom. Adios amigo.ozsimiki írta:Zozzy olvass át,most nem tudom mi a frász van...de már az is baj neki,ha nem lesem minden hszét....amúgy meg nézdd meg miből indúlt...normálisan kérdeztem vmit a MAGYAR VÁLogatottal kapcsban,és ez lett belőle...ki miatt?Zozzy 5 írta:Nem akarok beleszólni, de nekem elég fura már ez a Tamás - Miki háborúTúl nagyra fújjátok a dolgot, és abból is csak utálatosságot hoztok ki, ha valamiben nem értetek egyet. Én se értek egyet nagyon sokmindenben Tamással, de Ti már szabályosan pikkelitek a másikat. Hogy fogjátok így fórumtalin megrázni egymás kezét és a másik szemébe nézni?
Tamás! Azt felfoghatnád,h a neten nem csak a fórum létezik,és képzeldd épp mást is csinálok,ami miatt ritkábban nézek ide,de ehhez semmi közöd sincs,na meg nemcsak a net létezik

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Zozzy olvass át,most nem tudom mi a frász van...de már az is baj neki,ha nem lesem minden hszét....amúgy meg nézdd meg miből indúlt...normálisan kérdeztem vmit a MAGYAR VÁLogatottal kapcsban,és ez lett belőle...ki miatt?Zozzy 5 írta:Nem akarok beleszólni, de nekem elég fura már ez a Tamás - Miki háborúTúl nagyra fújjátok a dolgot, és abból is csak utálatosságot hoztok ki, ha valamiben nem értetek egyet. Én se értek egyet nagyon sokmindenben Tamással, de Ti már szabályosan pikkelitek a másikat. Hogy fogjátok így fórumtalin megrázni egymás kezét és a másik szemébe nézni?
Tamás! Azt felfoghatnád,h a neten nem csak a fórum létezik,és képzeldd épp mást is csinálok,ami miatt ritkábban nézek ide,de ehhez semmi közöd sincs,na meg nemcsak a net létezik

-
- Llegenda del Barça
Nem akarok beleszólni, de nekem elég fura már ez a Tamás - Miki háború
Túl nagyra fújjátok a dolgot, és abból is csak utálatosságot hoztok ki, ha valamiben nem értetek egyet. Én se értek egyet nagyon sokmindenben Tamással, de Ti már szabályosan pikkelitek a másikat. Hogy fogjátok így fórumtalin megrázni egymás kezét és a másik szemébe nézni? 

angol szódoga: fordítsd le fiam: erdőirtás: forest killing, tejföl: milk up, tőzsde: bux.....áhhhhhhhh ilyen szint 

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Nálunk törikérdés (elit gimnázium, a tanár már unta, hogy egy-két ötös születik csak dolgozatonként, és másfél éve nem írtunk 3,6 fölött átlagot - titokban hozzáteszem, hogy még ígyis magunknak javítottuk és mindenki egy vagy két jeggyel jobbat diktált be...)
Szóval:
1. kérdés:
Mettől meddig uralkodott I. Szent István király? (1 pont)
Bónusz kérdés:
Mi volt megkeresztelés előtti neve? (3 pont)
volt aki Vajk helyett sikeresn Vazult írt, ők ketten kaptak két pontot, mert az első két betű stimmt...
2. kérdés:
Mettől meddig uralkodott László király? (1 pont)
Bónusz kérdés:
Mi volt szentté avatás utáni neve? (3 pont)
Tíz ehhez hasonló kérdést kaptunk, kicsit megalázva éreztük magunkat, meg hát először értetlenül néztünk rá, de aztán...
Szóval:
1. kérdés:
Mettől meddig uralkodott I. Szent István király? (1 pont)
Bónusz kérdés:
Mi volt megkeresztelés előtti neve? (3 pont)
volt aki Vajk helyett sikeresn Vazult írt, ők ketten kaptak két pontot, mert az első két betű stimmt...
2. kérdés:
Mettől meddig uralkodott László király? (1 pont)
Bónusz kérdés:
Mi volt szentté avatás utáni neve? (3 pont)

Tíz ehhez hasonló kérdést kaptunk, kicsit megalázva éreztük magunkat, meg hát először értetlenül néztünk rá, de aztán...

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
az semmi, nálunk anno töri dogában:
a 12 pont 12. pontja Unio helyett: NATO
a 12 pont 12. pontja Unio helyett: NATO

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Az Árpád ház helyes írásmódja: Árpád-ház, ugyanis egy dinasztiáról van szó.La Pulga írta:Nálunk történelem dolgozatkor:
Mi az Árpád ház?
Árpádnak a háza.![]()
![]()

Jaja. Am ezt a kérdést ma hallottam valakitőlLos Banditos írta:Ugyenem gontoltad, hogy ezekt mi nem tudjuk? Egyébként meg G. nem azt kérdezte, hogy milyen napra.![]()

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
California Love
Na igen sírva vigad a magyar!!!La Pulga írta:Nekünk történelem dolgozatkor:
Mi az Árpád ház?
Árpádnak a háza.![]()
![]()