(Itt megjegyezném, hogy anno Rijkaard is egy kisebbfajta istenség volt a Barcások körében, kb. mint most Pep. Kövezzetek meg, de nekem szimpatikusabb az exedzőtök).
Én Guardiolát már most nagyobb edzőnek tartom. Egy csomó új dolog jelent meg a játékunkban. Most is 4-3-3ban toljuk, és most is ugyanaz a játék filozófia, de mig Rijkaardal csak a támadójáték volt világklasszis, igy most Peppel a védekezésünk is az. Idén sokkal több kontrából szerzett gólt, sokkal több szöglet és beadás után született gólt láttunk, a magas emberek új lehetőségeket hoztak. Egy csomó minden megvolt, amit Rijkaardnál hiányoltam. Pepnél még egy vmit hiányolok, az átlövéseket, de remélem Ibra ezen is enyhit.
Amugy meg sok mindenben egyet értek veled, csak épp általánositani nem kéne. Azért nem mindenkinek akkora itt az arca, h nyolc nullákat igér az El Classicora. Én pl. nem vagyok elbizakodott, tudom, h nehezebb a csúcson maradni, mint oda feljutni. Motiváció szempontjából elméletileg jobban áll a RM, hiszen elméletileg a Barca egy jóllakot csapat, a RM meg az aki mindenáron le akarja taszitani a trónról.
De én nagyon bizok benne, h Guardiolával sikerülhet az, ami elődjével nem, a csúcson maradni. Ez persze nálam nem azt jelenti, h újabb triplázás, mert az még a legjobb csapatnak is csak szerencsével jöhet öszze, hanem h továbbra is tudjuk tartani a szép, és eredményes játékot, és tisztesen helytállunk mindenhol, esetleg a két legfontosabb sorozatból(BL, Liga) az egyiket behúzzuk. Akkor már tökéletesen elégedett lennék.